2009 Nisan Anneleri

sultan gözün aydın egede 3 adım atmıştı ama aynı yıne tık yok inşallah kerem yürürrrr

gülerrr ben denedim uyutmayı uyumadı
oynuyoruzzz

benım işler bıttı ama bi rüzgar yagmur yagacak herhalde camları sildim pişman oldum....
yarın üsten bi toz süpürdümmü tamam sonra pazara gıdecegım gelıp uyuturum sonra bahcelere bakarım son0ra uyanınca kuafore gıdrım sonrada yemkler yapılır işte
ay heyecannn heyecan düşündükce şimdi kafamda hep bişey var şu şöyle olsun şu böyle olsun.....

EGE'nin bisikleti geldi.......

http://www.pilsan.com.tr/

burda va aynısı ama rengi mavi yeşil bayragı var arkkasında delü bişey eheheh suan üzerınde oynuyor ne kadar sevındi mutlu oldu.....

hayrlı olsun güle güle kullansın bisikletini ege ..hangisi ki bisikleti bir sürrü ürün çıktı

yok kızlar kerem in yürümeye niyeti yok sert basmıyo o bi tesadüftü tay tay yaparken işte saolun

Sagol cnm

sondan 2. sanırım sultan ufak bişey bu yaz binsin yeter sonra kocaman alırız ogluma 4 tekerlekli...:):):)

ay günlerde olucak ya büyüyecekler

tmmbel bu erkeler bee.... yürümeye nıyetlerı yokk...

ege kendisi inmiş bisikletten bacagını nasıl gecıırın be evlat direksoyonun ordan bi baktım inmiş aa nasıl indin sen gibi konuştumda sırıtıyor
anlıyor artık ya kızıyorum hemen aglıyor sevıyorum gülüyor sıpaaaaaaaaaaa
tekerlekle kafayı yedi...cevırmye ugraşıyor bayragı asılıyor cok dayanmaz bu bize....

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, huzur84, bursasu+, Ayshe, TugbaEcrin

ege beye mutlu seneler diliyorum şimdiden..
bisikletini iyi günlerde kullansın ..

şeker şey onu.

kereme masallah baslamıs calışmalara
guler sen pıknığı ılan et anca ayarlaralar canım
şirvan bacım kapalıyımda evde falan açığım kumralım ben ama sende haklısın bacım kapalı gördune:)
ayse sana kolay gelsın derslerınde ınşallah sınavları verırsın hemen
melek ege gule gule kullansın bısıkletını

melek umarim bizimkinden degildir bizimkisi hani altinda yesil sallanma aparati olan motor varya ondan cok agir hantal bide rengi gicik sari kirmizi yesil igrenc nefret ediyorum esim sormadan aldigi icin ses cikaramadim

sultan gözün aydın egede 3 adım atmıştı ama aynı yıne tık yok inşallah kerem yürürrrr

gülerrr ben denedim uyutmayı uyumadı
oynuyoruzzz

ay melek inşallah ege de uyur.ya benim kız gece uyumuyo gündüz uyumuyo şaşırıd iyce.bi de bi yaramaz.aklım almıyo artık yaptıklarını

güle güle kullansın egecik.:teytey:alkisalkisalkis

ay 2 saat uğraştım cadı 40 dk uyudu .annemle bi çay keyfi yapacaktuk ona bile izin yok

ege de günde 1 kez uyuyor
ya şirvan senin gibi benim hastalanmam da 11 gün gecikti
normalde düzensiz gelir zaten ama bu ay daha da geçikti.
hakkımda hayırısı artık.....

aynı cıle guler 2 saat saaaladık hanım 30 dk uyudu cayı bardağa koyduk uyandı

merhabaa ohh temizlik bitti evim tertemiz temizlik süper bişey.yanlız kayra temizlik boyunca hiiç uyumadı kucağımda taşımak zorunda kaldım çünkü kovalara deterjanlara saldırıyodu sıpa

aysun canım kayrada öyle çook az uyuyo artık gündüzleri ee artık büyüyolar .bu arada bende adet olmadım ama ben pek ihtimal vermek istemiyorum aman allah korusun kızlar allah olmayanlara versin yaa hasta bebişimiz var mı yoktur inşallah.

ayyyyyyyy haytatım gittikçe içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı kızlar mızır mızır aşıdan galiba ardım eden kimse yok offfffffff yanında annesi olanlara imreniyorum kafayı yicem kızlar bana gelin briniz temizlik yapın biriniz yemek iki kişide kızlara baksın bende uyuyayım yaaaa ne olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…