muhtarım sensiz olmaz ayarlayalım işlerimizi sen de gel.
açığım ama yazamıcam gülfmi bi daha uyutmaya çalışcam.çıldırmak var vazgeçmek yok
gelmem demiyorum şekerim.
ben sadece organize etmem diyorum..
kaç defa denedim millet iplemedi bile..
bir daha niye uğraşım..
haksızsam haksızsın deyin..
ege beye mutlu seneler diliyorum şimdiden..benım işler bıttı ama bi rüzgar yagmur yagacak herhalde camları sildim pişman oldum....
yarın üsten bi toz süpürdümmü tamam sonra pazara gıdecegım gelıp uyuturum sonra bahcelere bakarım son0ra uyanınca kuafore gıdrım sonrada yemkler yapılır işte
ay heyecannn heyecan düşündükce şimdi kafamda hep bişey var şu şöyle olsun şu böyle olsun.....
EGE'nin bisikleti geldi.......
http://www.pilsan.com.tr/
burda va aynısı ama rengi mavi yeşil bayragı var arkkasında delü bişey eheheh suan üzerınde oynuyor ne kadar sevındi mutlu oldu.....
ege kendisi inmiş bisikletten bacagını nasıl gecıırın be evlat direksoyonun ordan bi baktım inmiş aa nasıl indin sen gibi konuştumda sırıtıyor
anlıyor artık ya kızıyorum hemen aglıyor sevıyorum gülüyor sıpaaaaaaaaaaa
tekerlekle kafayı yedi...cevırmye ugraşıyor bayragı asılıyor cok dayanmaz bu bize....
sultan gözün aydın egede 3 adım atmıştı ama aynı yıne tık yok inşallah kerem yürürrrr
gülerrr ben denedim uyutmayı uyumadı
oynuyoruzzz
benım işler bıttı ama bi rüzgar yagmur yagacak herhalde camları sildim pişman oldum....
yarın üsten bi toz süpürdümmü tamam sonra pazara gıdecegım gelıp uyuturum sonra bahcelere bakarım son0ra uyanınca kuafore gıdrım sonrada yemkler yapılır işte
ay heyecannn heyecan düşündükce şimdi kafamda hep bişey var şu şöyle olsun şu böyle olsun.....
EGE'nin bisikleti geldi.......
http://www.pilsan.com.tr/
burda va aynısı ama rengi mavi yeşil bayragı var arkkasında delü bişey eheheh suan üzerınde oynuyor ne kadar sevındi mutlu oldu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?