2009 Nisan Anneleri

canım kıyamam çok zor işin biz bitaneyle anca başediyoruz keşke yardım eden birileri olsa sana .allah sabır versin güç versinsana

canım Allah yardımcın olsun.ben bi taneyle kafayı yiyorum.ama insanın yanında annesinin olması nimetmiş valla.benimki de doğum günümüzden sonra gidecek ne yapcam bilmiyorum

Allah sabr versin vallahi bazen be kerem e bile dayanamıyorum

keşke yakın olsaydık bende gelirdim sözde yardıma 3 tane olurldı kafayı yerdin:)

kerem 1 adıım attı dünyalar benim oldu :)
arkası geliirrr 1-2 gün duruyo sonra yendn başlıyo
sonra birden yürüyo
hyırlı olsun
güzel günlerde sürsün piiiskletiniii egecik
ege de günde 1 kez uyuyor
ya şirvan senin gibi benim hastalanmam da 11 gün gecikti
normalde düzensiz gelir zaten ama bu ay daha da geçikti.
hakkımda hayırısı artık.....

amaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sus kız sen istemiyodun davetsiz misafir olmasın Allah korusun

Allah kolaylık versn Şenaayyyy

büyüdükçe düzenleri değişiyor..
bende ihtimal vermek istemiyorum!!!!!!
şenay işin zor.bende bazen egeden 2 tane olsa ne yapardım diye düşünüyorum

merhaba kızlar.benim kızımdada anal fissür olmuş.yani makatta çatlak.çok ağrılı oluyo.doğumdan sonra bende de oldu.çok çektim.o yüzden çok üzülüyorum onun için.genelde kabız.yemek seçiyo.belirli şeyleri yiyor.iştahsız.sıvı olarak sadece su içiyor.azda olsa beni emiyor.bizimde sorunumuz bunlar.hala yürümüyo.gece geç yatıp gündüz öğlene kadar uyuyo.olan bize oluyo.uykusuz okula gidiyorum.ama tabi sağliklı olsunlarda.

aysun balıkyağını sormuşsun.bizede bu ay doktorumuz verdi.sanki iştahını etkiledi.ama şimdi yani 1 hafta kullandıktan sonra kestim.arkadaşıma doktoru eğer haftada 3 kez balık yedirirseniz balık yağına gerek kalmaz demiş.kızımda balığı yiyo.o yüzden şimdi sık sık balık vericem

Selammm
Bu konu kapatılmış ama konuyu ben açtığım ! için ben de birşeyler ekleyeyim istedim.
Öncelikle ben Tuğba ya ne kartsın ne de yaşlısın dedim.Sarı saç herkesi olduğu gibi Tuğba yı da yaşlı gösteriyordu,yeni saçı daha çok yakışmış dedim.Hatta ekledim,sadece faceden fotolarına baktığımda,yüzyüze görüşmeden önceki fikrimdi bu,diye.
Sultan ve Tuğba,siz de benim cümlemi yanlış anlayıp karşı taarruza geçtiğiniz anda başlamış bu muahbbetler.Üstüne birkaç kişi de benim düşüncemi paylaşmış,Tuğba da kendince haklı olarak,22 yaşındayken 28 yaşında gösteriyor olmasına bozulmuş.Ama kendi kırılırken buradaki 29 30 yaşlarında olup da üstüne 55 60 70 kilolarda olan arkadaşlarını düşünmemiş,kırılacakları aklına gelmemiş herhalde..

Valla bu muhabbet geçen Aysun saçını boyattığı zaman da yapılmıştı,ama o birşey dememişti.

Şenay benim için de Zeynep ve Zeren in yeri ayrı burada,hem tek ikizlerimiz olukları hem de,senin hamileliğinde hepimizden güç durumlar yaşadığını bildiğim için.Tekrar d.günlerini kutluyorum güzel kızlarının!

arkadaşlar son olarak bu konuya ben açıklık getireyim evet sanıyorum ben bıraz sınırlı gunumdeydım ve konuyu fazla büyüttüm zaten kırıldıgını dusundüğüm arkadaşlarımlada msn den konuyu konuştum ve hallettık rica ediyorum bu konuda artık burada kapatılsın ....

kızlar ben kafayı yemeden bana bi akıl verin.
ecrin sebze olarak hiçbirşey yemiyor.bizim yemeklerimizden vermeye çalışıyorum zaten kendisine yaptığım tuzsuz salçasızları ağzına sürmüyor.bizim yediklerimizide merak edip en fazla 3 4 lokma yiyor.ama aptamil ve pınar bebek sütüne hayır demiyor asla.

sizin bebişler sebze olarak ne seviyor nasıl pişiriyorsunuz belki bi fikir olur bana da.
dün balkabaklı muhallebi yaptım 4 kaşık (tatlı kaşığı ucuyla)
bugün makarna yaptım kaşar rendeledim 4 5 kaşık (tatlı kaşığına en fazla 4 5 boncuk makarna olarak) yedi.ama günde 2 kez pınar süt 2 kerede aptamil içiyor.sebze falan yemeden olur mu yaa
üstüne düşme düzelir diyorlar ama sabiha paktuna da 0 3 yaşda alışkanlıklar edinilir bu dönemde düzgün bir beslenme alışkanlıpı olmayan çocuktan birdaha iyi bir beslenme alışkanlığı beklemeyin diyor.
ne yapsam bi akıl verin şu kardeşinize

melek umarim bizimkinden degildir bizimkisi hani altinda yesil sallanma aparati olan motor varya ondan cok agir hantal bide rengi gicik sari kirmizi yesil igrenc nefret ediyorum esim sormadan aldigi icin ses cikaramadim
yok cok hafif ve ufakk

ege beye mutlu seneler diliyorum şimdiden..
bisikletini iyi günlerde kullansın ..

şeker şey onu.

ay melek inşallah ege de uyur.ya benim kız gece uyumuyo gündüz uyumuyo şaşırıd iyce.bi de bi yaramaz.aklım almıyo artık yaptıklarını

güle güle kullansın egecik.:teytey:alkisalkisalkis
sagolun kızlar .....

merhabaa ohh temizlik bitti evim tertemiz temizlik süper bişey.yanlız kayra temizlik boyunca hiiç uyumadı kucağımda taşımak zorunda kaldım çünkü kovalara deterjanlara saldırıyodu sıpa
güle güle pislenn

ben geleyım anacım:):):):)
teşekkürlerrr

valla egede su aralar sadece emıyor kahvaltı öglen corbası v.s 3-4 kaşık yıyorrr oda memeye saldırıyor ee mememde eskisi gibi süt yoknasıl doyuyor doymuyor cunku her yarım satte bi mememdee

sütte içmiyor boberona ılık koyuyorummmm
gece ile uykusunda anlıyor içmiyorr

siz sütü ne ve nasıl verıyorsunuzzzzzzzzz

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, kokteyl, eysan, TugbaEcrin, tugbiş123, ebalperen

biz meme faslını 9 ayını doldurduğunda bitirdik kendisi bıraktı emmeyi ne yazık ki ama zaten doyurmazdı sütüm azalmıştı.ben yatarken ve sabah 7 de acıkıp uyanınca aptamil devam sütü veriyorum gün içinde 2 kere uyuyor uyurken de pınar bebek sütü içiyor.yani süt içmeden hayattaaa uyumaz

Tuğba sanırım bu sıra iştahsızlık hepsinde var.
Ben karnı bahar, pırasa , kereviz veriyorum.
Kıymayı kavuruyorum,sonra soğanı,üstüne rendelediğim havucu ,en son da karnı baharı.Kapağın ağzını kapatıp bunlar biraz yumuşayıncaya kadar pişiriyorum,sonra biraz su ekleyip kaynatıyorum.Ecrin taneli yiyor mu bilmiyorum ama ben hiç blender dan geçirmeden bu şekilde yediriyorum.

Miray da süt içmiyor hiç.Dün dr. büyük ihtimalle emdiği içindir dedi.ılla ki süt vermek şart değil,süt ürünleri,sütlü tatlılar ,yoğurt ,peynir de bu ihtiyacı karşılar dedi.Ben sütü çok seviyorum,suyu sevmem,kışın su yerine süt içerim,o kadar yani.

Ege nin bisikleti hangisiydi anlamadım ama,güle güle kullansın mutlu neşeli güzel günler geçirsin onunla!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…