canım kıyamam çok zor işin biz bitaneyle anca başediyoruz keşke yardım eden birileri olsa sana .allah sabır versin güç versinsanaayyyyyyyy haytatım gittikçe içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı kızlar mızır mızır aşıdan galiba ardım eden kimse yok offfffffff yanında annesi olanlara imreniyorum kafayı yicem kızlar bana gelin briniz temizlik yapın biriniz yemek iki kişide kızlara baksın bende uyuyayım yaaaa ne olurrr
ayyyyyyyy haytatım gittikçe içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı kızlar mızır mızır aşıdan galiba ardım eden kimse yok offfffffff yanında annesi olanlara imreniyorum kafayı yicem kızlar bana gelin briniz temizlik yapın biriniz yemek iki kişide kızlara baksın bende uyuyayım yaaaa ne olurrr
ayyyyyyyy haytatım gittikçe içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı kızlar mızır mızır aşıdan galiba ardım eden kimse yok offfffffff yanında annesi olanlara imreniyorum kafayı yicem kızlar bana gelin briniz temizlik yapın biriniz yemek iki kişide kızlara baksın bende uyuyayım yaaaa ne olurrr
arkası geliirrr 1-2 gün duruyo sonra yendn başlıyokerem 1 adıım attı dünyalar benim oldu :)
hyırlı olsunbenım işler bıttı ama bi rüzgar yagmur yagacak herhalde camları sildim pişman oldum....
yarın üsten bi toz süpürdümmü tamam sonra pazara gıdecegım gelıp uyuturum sonra bahcelere bakarım son0ra uyanınca kuafore gıdrım sonrada yemkler yapılır işte
ay heyecannn heyecan düşündükce şimdi kafamda hep bişey var şu şöyle olsun şu böyle olsun.....
EGE'nin bisikleti geldi.......
http://www.pilsan.com.tr/
burda va aynısı ama rengi mavi yeşil bayragı var arkkasında delü bişey eheheh suan üzerınde oynuyor ne kadar sevındi mutlu oldu.....
ege de günde 1 kez uyuyor
ya şirvan senin gibi benim hastalanmam da 11 gün gecikti
normalde düzensiz gelir zaten ama bu ay daha da geçikti.
hakkımda hayırısı artık.....
aysun canım kayrada öyle çook az uyuyo artık gündüzleri ee artık büyüyolar .bu arada bende adet olmadım ama ben pek ihtimal vermek istemiyorum aman allah korusun kızlar allah olmayanlara versin yaa hasta bebişimiz var mı yoktur inşallah.
canım çok saol pazar günü doğum günümüz o gün kirlenir yani güle oynaya kirlencek inşallah:))güle güle kirletin burcu
yok cok hafif ve ufakkmelek umarim bizimkinden degildir bizimkisi hani altinda yesil sallanma aparati olan motor varya ondan cok agir hantal bide rengi gicik sari kirmizi yesil igrenc nefret ediyorum esim sormadan aldigi icin ses cikaramadim
kereme masallah baslamıs calışmalara
guler sen pıknığı ılan et anca ayarlaralar canım
şirvan bacım kapalıyımda evde falan açığım kumralım ben ama sende haklısın bacım kapalı gördune:)
ayse sana kolay gelsın derslerınde ınşallah sınavları verırsın hemen
melek ege gule gule kullansın bısıkletını
ege beye mutlu seneler diliyorum şimdiden..
bisikletini iyi günlerde kullansın ..
şeker şey onu.
sagolun kızlar .....ay melek inşallah ege de uyur.ya benim kız gece uyumuyo gündüz uyumuyo şaşırıd iyce.bi de bi yaramaz.aklım almıyo artık yaptıklarını
güle güle kullansın egecik.:teytey:alkisalkisalkis
güle güle pislennmerhabaa ohh temizlik bitti evim tertemiz temizlik süper bişey.yanlız kayra temizlik boyunca hiiç uyumadı kucağımda taşımak zorunda kaldım çünkü kovalara deterjanlara saldırıyodu sıpa
ben geleyım anacım:):):):)ayyyyyyyy haytatım gittikçe içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı kızlar mızır mızır aşıdan galiba ardım eden kimse yok offfffffff yanında annesi olanlara imreniyorum kafayı yicem kızlar bana gelin briniz temizlik yapın biriniz yemek iki kişide kızlara baksın bende uyuyayım yaaaa ne olurrr
teşekkürlerrrarkası geliirrr 1-2 gün duruyo sonra yendn başlıyo
sonra birden yürüyo
hyırlı olsun
güzel günlerde sürsün piiiskletiniii egecik
amaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sus kız sen istemiyodun davetsiz misafir olmasın Allah korusun
Allah kolaylık versn Şenaayyyy
valla egede su aralar sadece emıyor kahvaltı öglen corbası v.s 3-4 kaşık yıyorrr oda memeye saldırıyor ee mememde eskisi gibi süt yoknasıl doyuyor doymuyor cunku her yarım satte bi mememdeekızlar ben kafayı yemeden bana bi akıl verin.
ecrin sebze olarak hiçbirşey yemiyor.bizim yemeklerimizden vermeye çalışıyorum zaten kendisine yaptığım tuzsuz salçasızları ağzına sürmüyor.bizim yediklerimizide merak edip en fazla 3 4 lokma yiyor.ama aptamil ve pınar bebek sütüne hayır demiyor asla.
sizin bebişler sebze olarak ne seviyor nasıl pişiriyorsunuz belki bi fikir olur bana da.
dün balkabaklı muhallebi yaptım 4 kaşık (tatlı kaşığı ucuyla)
bugün makarna yaptım kaşar rendeledim 4 5 kaşık (tatlı kaşığına en fazla 4 5 boncuk makarna olarak) yedi.ama günde 2 kez pınar süt 2 kerede aptamil içiyor.sebze falan yemeden olur mu yaa
üstüne düşme düzelir diyorlar ama sabiha paktuna da 0 3 yaşda alışkanlıklar edinilir bu dönemde düzgün bir beslenme alışkanlıpı olmayan çocuktan birdaha iyi bir beslenme alışkanlığı beklemeyin diyor.
ne yapsam bi akıl verin şu kardeşinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?