2009 Nisan Anneleri

Karnım aç,ama canım birşey yemek istemiyor
Aslında istiyor da,ne istiyor,onu bulamadım???

Karnım aç,ama canım birşey yemek istemiyor
Aslında istiyor da,ne istiyor,onu bulamadım???

bendede olur öyle canım bişey istıyor derım ne istedıgını bilmek
yaprak dökümü felaketttt
fikret tahsınle o kadının evine gıttı rsklama gırdı bende buraya gelim sizlr baktım muhabettesiniz ama ben yatacagım.. yarın BÜYÜK GÜN sabah 8,30 falan bizim evde şenlik var geyle boguşuruz annem hoşgeldin diye aman benım gcen sene bu gec sancılarım tutmuştu gec 3,30 civarıı ehehhhehe

yarın akşam bu satlerde ogluşum pastasından ymış olacagız ev şurşunaa heycannnnnnnn bastı bak yıne düşündükce ...

Melek herşey güzel geçer umarımmm
inşallah cnmm

fikret nie gittiki acaba o kadının evine özür dileemek içinmi acaba

herhalde safım fikret adam malı götürdü üzerine bide özür dileyecek herhalde....

ya fark edıyorumda fıkret umutu yanı bebgını yatıyor kaldıtroyor hep aynı ceket aynı ceket olmasa bile ceketle uyurmu cocuk

bende yatıyorum iyi geceler:):):)
yarın 1 nisan şaka falan yapmayın ben zaten yarın pek giremem
kaynanada gündüzden gelecekmiş..
off sıkılıyoum o geldimi elim ayagıma dolanıyor...
zararı yok ama ben stres yapıyorum elimde olmadan..

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
urla, bursasu+

ege uyandı emdi tekrar uyudu benımde p açık kaldı şimdi cıktım tekrar iyi geceler:):):)

kızlar tavsiyeler için teşekkür ederim her yolu denicem ve ecrine sebzeyi sevdiricem inşallah.ek gıdalara yeni başladığımızda çok güzel yiyordu herşeyi.diş sıkıntısı başlayınca mı bıraktı yoksa damak tadı mı gelişti ne babası gibi sebze sevmez oldu anasına çekse her sebzeyi yerdii.

ecrini yıkadım akşam uykusundan geç kalkmıştı yıkamasam uyumazdı valla şimdi uyudu çok şükür.
sultan evet 1.elbise idilişkomun elbisesinden.yazdım ya idilden kopya çektik diye.hem idilin üstünde çokk güzel durmuş hem tamm zevkimize göre.beğenen bütün teyzoşlara teşekkür ederiz öperiz :)

valla tuğba bende onu beyendım hatta sultana gösterdım sonra ıdıdlın ustunde görduk bızım kızlar 3 lu akım kurucak bu gıdısle :))) gule gule kullanın cıcıllerınızı
sonunda dargınlıklar bıtmıs çok sevındım ızde evımıze geldık sonunda seloşta uyku saatını duzene soktu yaz uygulamasından sonra ama gunduz 1 kere uyuyo orası ayrı tabı
sebzeye gelınce ben herseyı verıyorum ve uzun suredr 7 aylıktan berı hemen hemen blendırı kullanmıyoruz catalla azıyorum yıyor
melek egenın doğum gunu kulu olsun nıce mutlu yılllara

sağol sehercim.takım olacaklar he :) gerçi biz güzel bir partide giyip salınamıcaz kıyafetimizle ama olsun ne yapalım babasına annesine süslensin prensesim.

teşekkürler ...

GÜNAYDIN......................................................

bugun cok mutluyuz

gecen sene bu sattler ben hastaneyi yıkıyorum nst makineleri parcalıyordu melek hatun ehheheheheheh

babamız işe gıtmedi daha egoşla oynuyor neler anlatıyor ona hehehhe

Seni hep sevecek hep koruyacağız. Belki sevgimiz şımartacak belki üzecek. Ama biz seni hep seveceğiz...
Gül Yüzlü Güzel oglum..
Hayatın Boyunca Hep gül...Hep Mutlu OL...
Tüm Güzellikler Seninle OLsun..

ıYıKı DOGDUN CANIM OGLUM:):):):):)

ıyıkı doğdun ege nıce mutlu guzel yıllara hayatın hep guzellıklerle dolsun

gunaydın kızlar bız erkencıyız bu gun kahvaltıyı ettık evı opladık bı bakalım dedık ama gelen olmamıs daha
sltan nıye kustukı kerem gene

günaydın.......
melekkkkkkkk ege iyiki doğmuş:)))
allah ona sağlıklı,mutlu,sevdikleriyle ve bol kazançlı:)bir gelecek nasip etsin...
ay bunlar ne zaman büyüdü yawww........
doğum günü partisi ne zaman??

günaydın seher.
bizde erkenciyiz saat 05:30 gibi
kahvaltı faslı bitti,evleri süpürdüm(komşular şikayet edecek birgün)yemeklerim dünden var.
egeyi mama sandalyesine oturttum önünde çubuk krakerler ,beraber çubuk yiyiyoruz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…