2009 Nisan Anneleri

ne bileyim aklima gelen herseyi yazdim belki biri ise yarar diye ben cok uzuluyorum uykusuz bebelere helede annelerine
kolay yedigi birsey yokmu bakarsin azicik yer uyur bi denesen simdi
bide bunlarin nazi annelerine yaramazlar

canım allah kolaylık versin...

evet havalardan sanıyorum

kızlar faceye ecemin davetiyesini koydum gördünüzmü hani şu şubat anneleri vardıya oaradan kopya çektik nasıl olmuş bakın bakayım yorumlarınızı alayım??

kiz ole deme cocugu bi yarim saat rahatsiz ediyo ama neticede temizliyo ben bir kere kulllandim buyuk ogluma bence iyi birsey sadece azicik vahsi

saol gülşencim evet ya çocuğuk o kadar kötü değildi gündüz ama o ilacı bir verdi nasıl ağlamak öksürük kuzum ya

ayy en kötüsüde dertlerini anlatamıyorlar ya ben çok üzülüyorum bir konuşsalar en azından dertlerini anlatabilseler insanın içi parçalanıyor(

şenaycım dün şiran bize 1 nisan şakası hamileyim demiştide birde inandırıcı olsun diye 2010 ARALIK TOPıĞıNEDE yazmış onun için :)))

ama gülşen gülfem öksürük olduğunda ben de doktorumuzun verdiği ilacı vermedim.ıhlamur bal limon verdim.ama o öksürük 1 hafta sonra bronşite çevirdi malesef.hala kendime kızarım keşke doktoruma güvenseydim diye.
canım her öksürük aynı olmuyo.

ya dün kendime bişeyler için çıktım.bebek mağazasına uğramadım.ay nasıl hesap verdiriyo bana ya

vereceksin tabii ben muhtarımmmm

şirvan işim var ama merak ettim kız ne olmuş aralık annelerine beni çabuk bilgilendir
1 nisan şakası yaptım bizim kızlara gerçi yemedilerde biraz gerçeklik olsun diye 2010 aralık annelerine gittim . test olumlu çıktı benide aranıza alın falan yazdım .. ama aakşa doktora gideceğim de dedim.. (günah çıkartım)
o olay işte.. şimdide kızlar beni dövmeye kalkıyorlar..
kurtar beni şenay . önüme geçte korksunlar senden...

evet havalardan sanıyorum

kızlar faceye ecemin davetiyesini koydum gördünüzmü hani şu şubat anneleri vardıya oaradan kopya çektik nasıl olmuş bakın bakayım yorumlarınızı alayım??
benim face yasak burdan
şenay onlara bişey olmadı ama şirvana her an bişeyler olabilir.:mymeka:

sen zaten eline bir geçirsen dövecen beni biliyorum da..

günaydınn kızlar
şirvan belliydi zaten hamile olmadığın heheh hain şakacı uykusuz bebeklere bişi olmuyoda annelerin kaç yılı gidio allah bilir benim ilk oğlum 1,5 yıl uyumadı şaka gibi eşim okula gidince ortaokuldan kızları yollardı bana çarşafta salladığım için yardım etsinler die kabus gibiydi ama çocuk sünnet oldu 1,5 yaşındayken ve bıçak gibi kesildi ağlamalar uykusuzluklar tabi bana o günlerden hatıra kol düşüklüğü ve boyun fıtığı kaldı vede harab olmuş sinir sistemi allah yardımcınız olsun kızlarrr
keremitoya çok geçmiş olsun o ilaçlar söktürmek için kusturuyo evet biraz işkence gibi çocuklara ama içini temizliyoo

ayyyy kalırsam konuşucam offfffffffffffff sizi özlüyorum işte yaaaa bir sürüde işim varrrrrrrrr kaldır kı...nı şenayyyyyyyyyyyyyyyyyyy

merhaba kızlar
umarım herkes iyidir.
şirvan kırk kere diyince olurmuş
dikkatli ol heran şaka gerçeğe dönebilir

ŞenizŞenizŞeniz,

ama şenayyyy sende mi bana kızıyorsun..

yok bana mı kızsaydı.

sorma canım ya.kollarım ağrıyo belim ağrıyo sakata çıktım.ama en kötüsü psikolojik olarak bittim.annem sürekli bi psikolğa git sen hiç iyi durumda değilsin diyo.şu an bile.cennet boş yere annelerin ayakları altında değilmiş çok iyi anladım.

ayyyy kalırsam konuşucam offfffffffffffff sizi özlüyorum işte yaaaa bir sürüde işim varrrrrrrrr kaldır kı...nı şenayyyyyyyyyyyyyyyyyyy

gitme yaaa.:1no2:

merhaba kızlar
umarım herkes iyidir.
şirvan kırk kere diyince olurmuş
dikkatli ol heran şaka gerçeğe dönebilir

ay nihayet ya.hoş geldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…