2009 Nisan Anneleri

tuğba nasış yaptın o davetiyeyi..

arkadaşın tel. dan bağlandım şimdi..

kaçış yok benden ..

herkese gidecekmi . yoksa. bir tane eve mi asacaksın.
tel ufak ya anlamadım pek..

fon kartonun üstüne resimlerimi yapıştırdın..

ayy ne yaptın anlat çatlatma adamı.

güler gitme diyon ama haftasonu ev dolup taşacak daha hiç bi b... yapmadım offfffffffffff

şirvan senin vinç bana 2 numara küçük gelir annem

yok şirvancım onlardan 30 tane bastırıyorum bu bana matbaacının göderdiği örnek şu an basımda ben örneği gösterdim onlarda yaptı

yok şirvancım onlardan 30 tane bastırıyorum bu bana matbaacının göderdiği örnek şu an basımda ben örneği gösterdim onlarda yaptı

heeee anladım şeker..

bende birisinde görmüştüm. gene şubat topiği olabilir.
kapıya yazı yazmışlar.
bende öyle bişeyler düşünüyorum.
evin kapısını da balonlarla falan sisleyeceğim.
biraz

öksürükle ilgili söylediklerimi kendi kafamdan söylemedim kadir tuğcunun söyledikleri bunlar...uzun vadede bu tip tedaviler verilirse bir süre sonra size astım ilacı başlatacaklar diyor.....çocukların % 20 sine astım teşhisi konuyormuş...ilginçtir ki adamın hiçbir hastası öksürükten bronşit vb.olmamış 40 yıllık doktorluk hayatında...

sen ne söylemiştin öksürükle ilgili ben atladım herhalde..
bu arada sende kadir tuğcunun asistanı gibi oldun

buydu sanırım ..
baranda öksürüyor ama ben hiç bal vermedim daha..

dün dışarda yemek yiyoruz.
balık çorbası istedim barana içirdi biraz. balığından falan..

artık lokanto çorbasına başladı benim oğlum böylelikle..

kızlar çiçekten haberniz vamı..

bana özelden adres yollamış

fakat başka bir yerde yok ...

sen ne söylemiştin öksürükle ilgili ben atladım herhalde..
bu arada sende kadir tuğcunun asistanı gibi oldun

balgam söktürücülerin daha fazla öksürüğü arttırdığını söylemiştim...severim kadir tuğcuyu güvenirimde biraz daha maliyeti az olan biri olsa götürürdüm de...

çocuklar balgam çıkartmayı beceremedikleri için bence kusarak atıolar zaten sürekli kullanmak demek ilerlemesi demek o zamanda detaylı araştırma yapılır bence
bende daha bal vermedim 1 yaşından sonra vericemm

şaka bi yana cnm seni tebrik ediorum azmin zaferi bu olsa gerek resimlerde süper çıkmışsın darısı benim başıma

dün dışarda yemek yiyoruz.
balık çorbası istedim barana içirdi biraz. balığından falan..

artık lokanto çorbasına başladı benim oğlum böylelikle..

Biz çoktan başladık Dışarı çıkınca gündüz ya da akşam iyi oluyor yemeklerini taşıyourum ama çorbayı nasılsa dışarda içer diye düşünmüyorum

balgam söktürücülerin daha fazla öksürüğü arttırdığını söylemiştim...severim kadir tuğcuyu güvenirimde biraz daha maliyeti az olan biri olsa götürürdüm de...

Bizim dr. muzda çok elzem olmadıkça bir şey vermiyor Çok balgamı olup nefes almakta zorluk çekti geceleri ama ben de hiç bir şey vermedim. Ama arada ıhlamur yapıp veriyorum bu drumlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…