güler gitme diyon ama haftasonu ev dolup taşacak daha hiç bi b... yapmadım offfffffffffff
şirvan senin vinç bana 2 numara küçük gelir annem
selam hatunlar ...........
bugün çok mutluyum.........sebebi oğlum.......
eşim ankaraya gitti artık orda çalışacak bizde oğlumla burdayız gece park yatağından yanıma gelmiş bana bi sokulmuş kuşşşuuuuummm benim.........
kadir tuğcuyu ben de takip ediyorum ama diyorum ki her öksürük aynı olmuyo.ben yaşadığım durumu söyledim sadece.ben de ilaç verme yanlısı değilim.ama balgam söktürücü vermedim 1 hafta sonra antibiyotik ve daha çok ilaç vermek zorunda kaldım.
neyse herkes yazmış bende yazayım denenmiş çok beğenilmiş taktir görmüştür:)))))
siyah turbu alıyosunuz soyuyosunuz içini biraz oyum bi yemek kaşığı bal koyuyosunuz oyduğunuz kısma bu nu bi kaseye koyup bir gece bekletiyosunuz sabah bi bakıyosunz turp sünmüş bal kalbolmuş kasede sarı bi su var bu suyu bebek koça siz fark etmez kim öksürüyosa içiriyosunuz süper oluyo 3 gün devam edin kalmıyo bişi
barana peditus veriyorum . dr. götürmedim. aramadım da..
artık kendi kendimizin doktoru oluyorz..
görüyorummmm görüyorummmmm bu günde öksürükten kavga çıkacakkkkk görüyorummmmmm:)))))))))
neyse herkes yazmış bende yazayım denenmiş çok beğenilmiş taktir görmüştür:)))))
siyah turbu alıyosunuz soyuyosunuz içini biraz oyum bi yemek kaşığı bal koyuyosunuz oyduğunuz kısma bu nu bi kaseye koyup bir gece bekletiyosunuz sabah bi bakıyosunz turp sünmüş bal kalbolmuş kasede sarı bi su var bu suyu bebek koça siz fark etmez kim öksürüyosa içiriyosunuz süper oluyo 3 gün devam edin kalmıyo bişi
selam hatunlar ...........
bugün çok mutluyum.........sebebi oğlum.......
eşim ankaraya gitti artık orda çalışacak bizde oğlumla burdayız gece park yatağından yanıma gelmiş bana bi sokulmuş kuşşşuuuuummm benim.........
oyyy masalah. çok tatlılar ya wall..park yatağı karyolamın yanında aşşağı düşer diyeyatakla yanyana ordan yatağa geçebiliyor........
aa interneti lezolar sarmış yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?