2009 Nisan Anneleri

selam hatunlar ...........

bugün çok mutluyum.........sebebi oğlum.......

eşim ankaraya gitti artık orda çalışacak bizde oğlumla burdayız gece park yatağından yanıma gelmiş bana bi sokulmuş kuşşşuuuuummm benim.........

allah kavuştursun canım siz gitmiyormusunuz..

bu arada nasıl park yatağından gelmiş.. sana sokulmuş ???????

kadir tuğcuyu ben de takip ediyorum ama diyorum ki her öksürük aynı olmuyo.ben yaşadığım durumu söyledim sadece.ben de ilaç verme yanlısı değilim.ama balgam söktürücü vermedim 1 hafta sonra antibiyotik ve daha çok ilaç vermek zorunda kaldım.

öksürüğe ;
tereyağını kızdırıyosun . sonra içine biraz pekmez koyup veriyosun.
sıcak şekilde.. tabii çok sıcak değil çoçuğun içeçeği kıvamda..

iyi geliyomuş..
kardeşim yapmış , kendisine ve oğluna iyi gelmiş.
banada o söyledi şimdi. barana yap diye..
akşam deniyeceğim.

barana peditus veriyorum . dr. götürmedim. aramadım da..
artık kendi kendimizin doktoru oluyorz..

neyse herkes yazmış bende yazayım denenmiş çok beğenilmiş taktir görmüştür:)))))
siyah turbu alıyosunuz soyuyosunuz içini biraz oyum bi yemek kaşığı bal koyuyosunuz oyduğunuz kısma bu nu bi kaseye koyup bir gece bekletiyosunuz sabah bi bakıyosunz turp sünmüş bal kalbolmuş kasede sarı bi su var bu suyu bebek koça siz fark etmez kim öksürüyosa içiriyosunuz süper oluyo 3 gün devam edin kalmıyo bişi

park yatağı karyolamın yanında aşşağı düşer diyeyatakla yanyana ordan yatağa geçebiliyor........

kızlar msn me biri istek yollamış seçil diye biri nerden ben burdan sandım neyse öğretmenim dedi sürekli msn yi açar açmaz esracım canım manım bana resimlerini yolladı bende merak ettim ne ayak diye silmedim hemen kız mıdır erkek midir anlamadım ama lezo sanırım ne giydin cam aç dedim senin başka işin yok mu ay neden öyle diyosun esracım falan manyak mıdır nedir engelledim ........

cnm ben geçen sene hamileliğimi bu şekilde atlattım bizdede çok işe yaradı hatta boy boy turplar diziliydi bi ara mutfakta eşimde sigaradan çok öksürüo onada çok iii geliooo ama bebeğe vermek istemedim hani nasıl bi etkisi olur bünyesi daha çok zayıf die merak ettim sen verdinmi bebişelrine canm

töbe töbe iğrenç(
burda sormadan ekleme bence.
bir arada faceden biri bazılarımıza yolladı ya sanırım o da lez di.
duvarını inceleyip kabul etmedim((

barana peditus veriyorum . dr. götürmedim. aramadım da..
artık kendi kendimizin doktoru oluyorz..

ayenn ya.

görüyorummmm görüyorummmmm bu günde öksürükten kavga çıkacakkkkk görüyorummmmmm:)))))))))

kaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile:umursamaz:lmaz:

ben de yapmıştım gülfeme.baya rahatlatıyo gerçektende.

kızlar bu arada geçen hafta efeyi gymboree merkezine götürdüm,ücretsiz deneme dersine.oyun sınıfına çok güzel vakit geçirdi ya,çok iyi haızrlanmış bi merkez.beraber aylarına uygun oyunla eğitim veriyorlar.heryer jimnastik minderleri ve yine süngerden rampalar,merdivenlerle falan kaplı.istedikleir gibi hoplayıp zıplayıp yuvarlanarak eğitici oyunlar oynadılar.gel görki üyelik ücretleri bizi aşıyor.en az 3 aylık üyelik yapıyorlar.haftada 1 gün 1 saat ders ve istediğin zamanda haftada 1-2 serbest oyun saatine geitebiliyorsun.3 aylık 720 tl

alıntıdır.. ilgilenen belki olur diye buraya kopyaladım.

park yatağı karyolamın yanında aşşağı düşer diyeyatakla yanyana ordan yatağa geçebiliyor........
oyyy masalah. çok tatlılar ya wall..
aa interneti lezolar sarmış yaw

dimi...

slm kızlar
geçmişin birazını okudum hiç halim kalmadı gözlerim ağrıdı valla
dün geceden beri boğazım çok fena

bugün dr.a gittim faranjit olmuşum
gargaraya ppastile devam dedi
dr.la konuşuyoduk bi baktm eşim daldı hemen
hiç kendine bakmıyo yoruluyo dinlenmiyo dedi
anaa dr.da kızdı bana iyice dinleniceksin 5 gün hiçbişey yapmak yok
yoksa daha kötü olursun beebeğede geçer diyince
bıraktım herşeyi

keremitoya çok geçmiş olsun çok üzüldm cnm bnm
nasıl ccanı acıyodur çocuğumun

demirin burun tıkanıklığı geçti çok şükür

biraz önce yanıma yatırdım hadi annecim uuyuyalım dedm yan çevirdim
poposuna pışpış yaptm yüzümü sevip hemen uyudu
cnm bnm yaaa artık sallanmakta istemiyo büyüdü sıpam

akşamda arkadaşlara gittik oh ne güzel oldu gerçi aklım hep demirdeydi ama
değişiklik oldu özlemişim eski günlerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…