2009 Nisan Anneleri

verdim canım işe yarıyo bişeyde olmuyo merak etme

geçmiş olsun canım..
kızlar siz hala bebişleri kendi odanızıdamı yatırıyosunuz?
evet aynı odada yatıyoruz..
selam çok kötüyüm sanırım depresyona girdim yarabbiiiiiim

sakin olmaya çalış geçicek...(söylemesi kolay gerçi ama...)

Bebekler ıçin Beyin Geliştirici Zeka Oyunları 12 - 36 Aylar

BU TÜR KıTAPLAR ALAN VARMI...

GELıŞı GÜZEL BÜYÜSÜN ıSTEMıYORUM .
BıLDıGıNıZ GıBı BEYıN GELıŞıMı 0-3 YAŞLARINDA DAHA ETKıLı ALABıLDıĞıNı ALABıLıYOR

NELER YAPABıLECEKLERıMıZı NASIL YETıŞTıRECEĞıMıZı PAYLAŞIALIM DERıM.

sultan geçmiş olsun tuğba anlattı kerem hastaymış. ondan herhalde depresyonun ama geçecek hepsi bi bakıcaz koca adam olmuşlar. hava güzel biraz dışarı çık hava al.

şirvanım seninkinin anası belli fazla uğraşma kendi haline bırak çocuğu olsa olsa sen kadar olur :)))))))))))))

kerem bronşit başlangıcı 4 tane şurup verdi 1i antibiyotik
içemiyoki içtiği giib kusuyor açta versem tokta versem tokta versem kusuyor

doktora söyledim bu ilaçları alması gerek ilerlerse hastaneye yatırıırım dedi moralim çok bozuk

şu sıralar herşey üst üste geldi

yeniden geçmiş olsun.
Valla ne yalan söyliyim bende özlemişim. Geçen bursaya giittiğimizde almamıştık baranı

kızlar siz hala bebişleri kendi odanızıdamı yatırıyosunuz?
bizim aramızda yatıyor .. Diyorum eşimle kardeş olduk diye..

selam çok kötüyüm sanırım depresyona girdim yarabbiiiiiim

sultancım haklısın ama sakin olmaya çalış.
Sen stresli olunca keremde stresli oluyor eminin buna.. çünkü bizde aynen böyle oluyor..

Keremin durumu nasıl şuan..

ayyy yazık yaaa
içmesi lazım evet ama nasıl
ilaçları içirirken oyalasan
ardından su versen
çok sevdiği bişeyi göstersen
aklıma bunlar geliyo

çünkü demr sevmediği bişeyi yediğinde çıkarıo
eğer eelinde oyalanacak bişy varsa unutup yiyo

canım çok geçmiş olsun acaba ilaçlarını değiştirmek nasıl olur dokunuyodur belki bide şırıngayla vermeyi dene bizim zeynepte bronşit başlangıcı olmuştu oda kusuyodu ilaçları şırıngayla taa genzine akıtıyodukta öyle yutuyodu

neler yapmıyroumki müge içi bulanıyor öğüre öğüre kusuyor dün gece ve bugün ateşi de vardı fitil de verdim çocuğun vücudu ilaç yuvası oldu hangisine üzüleceğimi şaşırdım

kafaya çok takan bi tipim dün çıktım dışarı ama ölü gibiydim yani

aynen bende senin gibiyim sultan
şenayın dediği gibi şırıngayla ver
bnm arkadaşın kızı balık yağını yiyince midesi bulanıydu
ağzında tadı dağıldığı için
şırıngayla verince gırtlağına kdr gidiyo ağzında tutamıyo o yüzden kusmuyodu

canım çok geçmiş olsun.çok üzüldüm gerçekten.
uykudayken vermeye çalışsan.biberonla .

müge sana da geçmiş olsun.gülfem bizimle aynı odada yatıyo ama evi taşıdıktan sonra ayırcam odasını inşallah

şırıngayla denerim bakalım yarın kendi doktorunada götürcez ilaçları almıyosa iğne yaptırırıız dedi her doktor ayrı şey söylüyor bu nasıl iştir anlamadım sağlık ocağındaki doktorda ped..verdis adece yeter dedi bişeyi yok nezle dedi
bu doktor başka şeyler söyledi bir sürü ilaç verdi her doktor başka burun damlası veriyo bu daha ii diye kime inanacağız biz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…