şirvanım seninkinin anası belli fazla uğraşma kendi haline bırak çocuğu olsa olsa sen kadar olur :)))))))))))))
kerem bronşit başlangıcı 4 tane şurup verdi 1i antibiyotik
içemiyoki içtiği giib kusuyor açta versem tokta versem tokta versem kusuyor
doktora söyledim bu ilaçları alması gerek ilerlerse hastaneye yatırıırım dedi moralim çok bozuk
şu sıralar herşey üst üste geldi
kıyamam yaa...neler yapmıyroumki müge içi bulanıyor öğüre öğüre kusuyor dün gece ve bugün ateşi de vardı fitil de verdim çocuğun vücudu ilaç yuvası oldu hangisine üzüleceğimi şaşırdım
kafaya çok takan bi tipim dün çıktım dışarı ama ölü gibiydim yani
sultancm güvendiğin dr.a götür
hepsi ayrı bişy söyleyince aklın karışır
bencede iğne en mantıklısı madem kusuyo
biirazck canı acicak ama tedavisi daha çabuk biter
iğne daha etkili oluyo
demrin idrar yollarında iltihap varken dr. iğne yapalım dedi
biz kıyamadk şurup işe yaramadı
bu sefer vücut drenç kazandı 10 iğne oldu 20 iğne
1 yaşından sonra odaların ayrılması gerekmiş onun için sordm
hoş demir 7 aylıktan beri ayrı odada yatıyo
ama bazen korkuyorum
parmaklıklara tırmanıcak diye
çok geçmiş olsun. keremşantimize nazarı deydi yaa.kerem bronşit başlangıcı 4 tane şurup verdi 1i antibiyotik
içemiyoki içtiği giib kusuyor açta versem tokta versem tokta versem kusuyor
doktora söyledim bu ilaçları alması gerek ilerlerse hastaneye yatırıırım dedi moralim çok bozuk
şu sıralar herşey üst üste geldi
öncelikle sen bir sakin ol..neler yapmıyroumki müge içi bulanıyor öğüre öğüre kusuyor dün gece ve bugün ateşi de vardı fitil de verdim çocuğun vücudu ilaç yuvası oldu hangisine üzüleceğimi şaşırdım
kafaya çok takan bi tipim dün çıktım dışarı ama ölü gibiydim yani
şırıngayla denerim bakalım yarın kendi doktorunada götürcez ilaçları almıyosa iğne yaptırırıız dedi her doktor ayrı şey söylüyor bu nasıl iştir anlamadım sağlık ocağındaki doktorda ped..verdis adece yeter dedi bişeyi yok nezle dedi
bu doktor başka şeyler söyledi bir sürü ilaç verdi her doktor başka burun damlası veriyo bu daha ii diye kime inanacağız biz ya
parmaklıkların üstünden sarkıyor yastığa basıpesencm yatağının parmaklıkları yokmu ordan nasıl sarkıyo
haylazzzzzzzzzzzzzzz
ben de çeker canı yanar diye deldirmedim biras daha bekliyeceğim.ay sultancım umarım hemen iyileşir keremitom ahhh annem eskişehirde olmasa ona ecemi bırakır gelirdim yanında olmak isterdim(((
bizde ecemle aynı odada yatıyoruz ama evim çok büyük değil ev satılmadan ayırmam mümkün değil ama evimiz bir satılsın inşallah hemen ayırıcamm
ya kızlar birşey sorucam kızlar için siz kulaklanını ne zaman deldirmeyi düşünüyorsunuz ben çok kararsızım eller yutar falan diye ne yapsam ki??
yok cnm hepsini okudum bir tanesini hiç vermedim vermicemde gaviscon var reflü mide bulantısı için bir antibiyotik var onuda hiç kullanmadım zaten4 tane şurubu aynı anda vermiosun dimi..
aradan zaman geçsin öyle ver bence..
saol cnmmgeçmiş olsun sultancım.
moralini yüksek tut tatlım.
evet ya nede olsa hamilelikten beri beraberiz karınlarımızda bile beraber büyüttükburası nasıl bir yer ya...
sanki bizim başımıza gelmiş gibi üzülüp sevinebiliyoruz..
hepinizi seviyorum kızlar...
saol cnm iğne en iyisi gibi duruyoda dün acildeki çocuk doktru bunların iğnesi yok demiştiCADIARZUsultan
cnm geçmiş olsun bencede güvendiğin dr götür ve ne diosa yap iğneyse iğne daha fazla ilerlemeden zor oluo ama en azından kusmadan kurtulursunuz bide iğne 2. gün etkisini gösterio cnm
müge cnm sanada geçmiş olsun dinlenmeden geçmez grip cnm dinlenmene bak
şirvan kız sana benzesin tabi oğluşun kime benzicek bak nekadar sevenin var hem bu kadar espiri yapmak zeka işidir cnımın içi
saol cnm biliyorum bende gelmeni isterdimay sultancım umarım hemen iyileşir keremitom ahhh annem eskişehirde olmasa ona ecemi bırakır gelirdim yanında olmak isterdim(((
bizde ecemle aynı odada yatıyoruz ama evim çok büyük değil ev satılmadan ayırmam mümkün değil ama evimiz bir satılsın inşallah hemen ayırıcamm
ya kızlar birşey sorucam kızlar için siz kulaklanını ne zaman deldirmeyi düşünüyorsunuz ben çok kararsızım eller yutar falan diye ne yapsam ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?