2009 Nisan Anneleri

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Esennn, demirim+, bursasu, kokteyl, tugbiş123+, NAVRIS+

tuğbiş face de yazmışsın
bursaya gelicm ama kalıcakmıyız bilmiyorum keşke kalsakta
bende ecemin d.gününe gelebilsem cnm yaa
olmazsa dönüşte kalırız

eşimin babaannesi orda
daha doğrusu mudanyada ölmeden demiri bi göreyim diyo
gerçi teyzesi de orda oturuyo stada çok yakın
inş. dönüşte klaırızda bi bursa buluşması düzenleriz :)))

ben kulak deldirmeye karşıyım çünkü benimki küçükken delinmiş hiç küpe falan takmam ama banyoda bana çok dert oluyo o yüzden çok sinir oluyorum sanki içine su gitmiyo içime şüphe düşüyo o yüzden kızlarınkini ergenliğe girene durumu oturup anlatabileceğim yaşa gelene kadar deldirmicem

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
NAVRIS, Esennn+, kokteyl, poseidon80+, tugbiş123+, sindoma54, bursasu+, gulfemim, ugly, demirim+, şen_ay+, yaSelin

melek kulakların çınlaşın... evimi temizliyon...

ayyyyy bacıımm şirvanımmm
hiç kırılırmıyız yaaa lafı dilinde olandan korkmicaksın
valla biz seni ailecek çok beğenerek izliyoruuzzz :))))

heee heee ettiniz beni şebek... :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

sen bursa buluşmasına katılırsan bende gelirim banane

saolun kızlar bende tereddütteyim işte doğum gününde deldirsemmi deldirmesemmi ama sanıyorum biraz daha zamanı var..

ay müge ne güzel olur ya olsun dönüştede uğrasan olur buraya kadar gelipte görüşmemek olmaz dimi ama:))muhtarda gelir süper olur

yarın yapıcaz bizde doğum günü evde temizlikçi vardı. geceleri pasta börek girişiyoruz kayınvalide ile hallolacak inş. bi şekilde. herşey iyi tamam da ben hiç süs almadım. biraz alsam iyi olacak eve giderken.

sizin doğum günü nezaman

ne zamandır doğru düzgün giremiyorum siteye.tam yazıyorum bişeyler bi işim çıkıyo devamı gelmiyo.yoğunum bu aralr.

kerem hastalanmış galiba bu sayfada gördüm geçmiş olsun.

1 sene önce bugün bu saatte aldım oğluşumu kucagıma.kocaman oldular ya.ne çabuk geçti ve geçiyor günler.iyiki doğmuş kuzucuğum.

bizim yarın doğumgünümüz var.ankaraki :)) 1 yaş pstası yaptırıyoruz.dedesi bisiklet babaanneside salıncak aldı kereme.salıncak çok güzel.bahçeye koyduk sallanıp duruyo paşam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…