ne zamandır doğru düzgün giremiyorum siteye.tam yazıyorum bişeyler bi işim çıkıyo devamı gelmiyo.yoğunum bu aralr.
kerem hastalanmış galiba bu sayfada gördüm geçmiş olsun.
1 sene önce bugün bu saatte aldım oğluşumu kucagıma.kocaman oldular ya.ne çabuk geçti ve geçiyor günler.iyiki doğmuş kuzucuğum.
bizim yarın doğumgünümüz var.ankaraki :)) 1 yaş pstası yaptırıyoruz.dedesi bisiklet babaanneside salıncak aldı kereme.salıncak çok güzel.bahçeye koyduk sallanıp duruyo paşam.
yarın yapıcaz bizde doğum günü evde temizlikçi vardı. geceleri pasta börek girişiyoruz kayınvalide ile hallolacak inş. bi şekilde. herşey iyi tamam da ben hiç süs almadım. biraz alsam iyi olacak eve giderken.
ne zamandır doğru düzgün giremiyorum siteye.tam yazıyorum bişeyler bi işim çıkıyo devamı gelmiyo.yoğunum bu aralr.
kerem hastalanmış galiba bu sayfada gördüm geçmiş olsun.
1 sene önce bugün bu saatte aldım oğluşumu kucagıma.kocaman oldular ya.ne çabuk geçti ve geçiyor günler.iyiki doğmuş kuzucuğum.
bizim yarın doğumgünümüz var.ankaraki :)) 1 yaş pstası yaptırıyoruz.dedesi bisiklet babaanneside salıncak aldı kereme.salıncak çok güzel.bahçeye koyduk sallanıp duruyo paşam.
keremin doğum günü kutlu olsun
şirvan gel gidelim bursaya
ist.da yapamadınız bi buluşma bari bursada buluşalım
kerem bronşit başlangıcı 4 tane şurup verdi 1i antibiyotik
içemiyoki içtiği giib kusuyor açta versem tokta versem tokta versem kusuyor
doktora söyledim bu ilaçları alması gerek ilerlerse hastaneye yatırıırım dedi moralim çok bozuk
şu sıralar herşey üst üste geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?