2009 Nisan Anneleri

birine sardırsaydin..
ben görümceme söledim sarcak..
kız kardesimde nmercimek köftesi yapcak..
2 çocukla sen uğrasmasaydinn zor oluyodur..

nice sağlıklı mutlu yıllara insallah...

maşallah nice mutlu güzel senelere. alla hgüzel günlerini görmey nasip etsin

keremin doğum günü kutlu olsun

şirvan gel gidelim bursaya
ist.da yapamadınız bi buluşma bari bursada buluşalım

slm.....
kerem,ela ,toprak,göktug bbelr dogum gününüz kutlu olsun saglıkla yaşlanın.....

bizim dogum günü oldu....
bitti.....
bugun sabatan beri temızlık yapıyorum anca bıttı yemekte hazır ohh kayınvalideye baktırdım egeyi ben bıtırdım işleri ütüm var oda yarına .....

resimleri faceye eklıyorumm..

teşekkür ederiz teyzeleri...

deminden beri keremle boğuşuyorum.çok hareketlendi yaaa.artık kolltuk yatak sehpa hepsine çıkıyo.inmek istediğinde poposunu dönüp kendini yere bırakıyo.ama üzerlerinde zıplamaya baslayınca dengesini kaybedip düşüyo.

bi de benden baskasına gitmiyo.bi dönemde böleydi sonra geçmişti.ama son 1 haftadır hep beni istiyo.odadan çıktığım an baslıyo ağlamaya mam nasıl ağlamak.sanki biri canını yakıyo gibi.

sizinkilerde var mı ? dönemsel bişey mi acaba

pastanız çok güzel melek.bu arada egenin geçmiş doğum günü kutlu olsun.

bende bizim pastayı çok merak ediyorum.

şirvan hamilemisin gercekten
ben konuya uzak kaldım bugun yoktum ya şakamıydııı

çOK GEÇMİŞ OLSUN SULTAN.Teyzemin çocukları bronşit olduğunda zencefilli bal iyi etmişti onları.Dr. a da danışın yine de.

Melek,çok güzel herşey,faceden baktım resimlerinize.O göbek Ege yi kucağına aldığın için fırlamıştır iyiceYer yapıyorum ben de öyle,Miray ı kucağıma aldığımda,oturtuyorum oraya:-D

gecmıs olsun sultancım kereme benden sana tavsıye eğer verrse ığne tedavısı bırebır canım suruplada uğraşmassın en kısa zamanda duzelır keremım sende moralını yuksek tut emı canım benım çok etkılenıyo yavrularımız bızden
tuğba davetıyenız cok hoş olmus
şirvan ve tuğba beklerız bursaya en kısa zamanda sızlerı:)
melek egenın pastası çok guzel olmus sendede göbek yok canım o kadar fazla
ben bursadayım kayınpederı getırdım hastaneye halleetık işleri ordan carsıya gıttım seloşun doğum gunu elbısesın aldım sonunda kendıme elbıse baktım ama beyenemedım bı kaç denendım kendımı duba gıbı hıssettım içinde
zeyno keremın doğum gunu kutlu olsun
denızcım elanın doğum gunude kutlu olsun

Geçenlerde ben hasta olduğumda dr. 1 kerelik iğne yaptı hastanede,o beni ayağakaldırdı,kesinlikle bence de iğne en etkili çözüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…