2009 Nisan Anneleri

Miray ı kaç saattir odasında yatağına yaıtdım,çocuk uyumadı bir türlü,neyse artık uyumasın bu saatten sonra,gece uyusun!

sultancım geçmiş olsun şantimize..... ballı limon da iyi geliyor diyolar ama .... Rabbim inş. kısa zamanda şifasını versin..
bu arada selam herkese....

saol sehercim davetiye güzel oldu evet daha ne sürprizler var:)))

melek pastanız çok güzel olmuş cnm ya bu arada ege ne kadarda büyümüş maşallah :)))

evet şirvan ve müge bekliyorum bak her zaman kapım açık...

melekcim pastanız süpermiş

tuğbacım tşkler cnm bende sizi bklerim
yaz kış farketmez buyrun gelin

gök gürlüyo yağmur yağıcak sanırım

bugün yemek yapamadm
kociş pizza ısmarlamış üstünede sufle ekledm diyo yaaa
bi gelsede yesek
çoooook acıktıımmmmm

canım Allah yard olsun pın pın da öyleydi biliyosun ve 12 şubattan beri biraz düzldi derken şu 4 gündür yine kötü dün gece 2,30da uyuduk( kel- ilaç meselesi yani... ama dişten sanırım inş. düzelirler...... dualarımız daim olsun

teşekkürler kızlarr
evet tugbacım ee dogan bbüyüyorr......

sultam keremede gecmiş olsun.....
off cok kötüü bronşit başlangıcı keremcik inşallah hemencik iyleşir.....

sağolun kızlar
yarın akşam kendid doktorunda randevumuz var iğne isticem akşam yine kustu olmuyo böyle

ayyyy demirde bugün
muhallebisini gayet güzel yedi
ve son kaşıktan sonra bi öğürdü ve hepsini kustuu

çok üzülüyorum böyle olunca ne gzl yemişti
ama bugün çok şeyden yedi
acaba fazlamı geldi gerçi yarım kase yapmıştım
fazlada değildi
emzirdim uyudu sıpam

benimkide hala ayakta nasıl uykusu var ama mırmırlıyor

müge bende öle hadi 1 kaşık kaldı falan diye yediririm sonra fazla gelir kusar her sferinde pişman olurum

kızlar faceye video eklıyecegım resim yükler gibimi ekleeniyorr

Bugün okula yazı gelmiş,beni Ankara da bir seminer için görevli yazmışlar.Ben nasıl gideyim çocukla seminere.Gittim bugün rapor aldım,Allahtan aile hekimimiz verdi,sorun çıkarmadan.bu demektir ki haftaya 4 gün okul yok bana)
Bursaya gelecek KK ahalisi varsa,hemen bir buluşma ayarlayalım)
Geçen senelerde de böyle birşey olmuştu,Erzurum a gitmem gerekiyordu,ona da gitmemek için rapor almıştım,başka bir arkadaşım da rapor almıştı.Sonradan o soruşturma geçirip kınama cezası almıştı,ben arada kaynamıştım.ınş bu sefer de böyle bir sorun yaşamam.

doğum günü yapan bayanlar
kuzulara ne hedyeler geldi..
resim eklesenize..
valla canım eklemem imkansız bnım biz dolabı düzdük....

yerim onu bennnnn
egede gece yan yanayız kalkıyor oturuyor tak kafsını göbegime gögüsüme koyuyor ne güel bi duygu başkasına yapmıyorlar annelerine allahım kosrusun onları

selamm güzel anneler..
hasta bebişlerimize geçmiş olsun kereme ayrıca geçmiş olsun çok üzüldüm sultancım yaa üzülme geçicek hemen..sen sağlam ol ki keremde iyi olsun çabucak..
hasta annelerimizede geçmiş olsun bende 1 haftadır atlatamadım boğazım çok kötü faranjit olmuşum.şu doğum günü telaşında bi bu eksikti yani..
egenin pastası çok şeker..bu pastanın aynını umut doğduğunda yaptırmıştı eşim bende çok beğenmiştim
nice yıllara tekrar tüm bebeklerimizee

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, huzur84, dozkan+, GulsenUmut, TugbaEcrin

Allah Korusun elif...

Kargoya verirken soyismi de önemli .Selin benim adımı Elif Bebek diye yazmış,adam verirken biraz sorun çıkarmaya kalkmış,ama neyse ki adresten çıkartmışlar)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…