selam hatunlar ...........
bugün çok mutluyum.........sebebi oğlum.......
eşim ankaraya gitti artık orda çalışacak bizde oğlumla burdayız gece park yatağından yanıma gelmiş bana bi sokulmuş kuşşşuuuuummm benim.........
kızlar msn me biri istek yollamış seçil diye biri nerden ben burdan sandım neyse öğretmenim dedi sürekli msn yi açar açmaz esracım canım manım bana resimlerini yolladı bende merak ettim ne ayak diye silmedim hemen kız mıdır erkek midir anlamadım ama lezo sanırım ne giydin cam aç dedim senin başka işin yok mu ay neden öyle diyosun esracım falan manyak mıdır nedir engelledim ........
kızlar siz hala bebişleri kendi odanızıdamı yatırıyosunuz?
selam çok kötüyüm sanırım depresyona girdim yarabbiiiiiim
selamm güzel anneler..
hasta bebişlerimize geçmiş olsun kereme ayrıca geçmiş olsun çok üzüldüm sultancım yaa üzülme geçicek hemen..sen sağlam ol ki keremde iyi olsun çabucak..
hasta annelerimizede geçmiş olsun bende 1 haftadır atlatamadım boğazım çok kötü faranjit olmuşum.şu doğum günü telaşında bi bu eksikti yani..
egenin pastası çok şeker..bu pastanın aynını umut doğduğunda yaptırmıştı eşim bende çok beğenmiştim
nice yıllara tekrar tüm bebeklerimizee
hemen yazıyorum canım sonradan aklıma geldi yazmayı unuttuğum.dilekcim özelinede msj attım soyisminide yollarmısın bana..
Kargoya verirken soyismi de önemli .Selin benim adımı Elif Bebekdiye yazmış,adam verirken biraz sorun çıkarmaya kalkmış,ama neyse ki adresten çıkartmışlar )
bugün zeylanda gittik çok güzel yazlıklar vardı her zamanki gibi dayanamadım bir sürü şey aldım valllahi kendime bişey alırken düşünüyorum ama yusufa hiiiç düşünmeden dalıyorum oğlanda maşşallah çabuk büyüyor giysiler giyilmeden hurçların içine giriyor.......
saolun kızlar bende tereddütteyim işte doğum gününde deldirsemmi deldirmesemmi ama sanıyorum biraz daha zamanı var..
ne zamandır doğru düzgün giremiyorum siteye.tam yazıyorum bişeyler bi işim çıkıyo devamı gelmiyo.yoğunum bu aralr.
kerem hastalanmış galiba bu sayfada gördüm geçmiş olsun.
1 sene önce bugün bu saatte aldım oğluşumu kucagıma.kocaman oldular ya.ne çabuk geçti ve geçiyor günler.iyiki doğmuş kuzucuğum.
bizim yarın doğumgünümüz var.ankaraki :)) 1 yaş pstası yaptırıyoruz.dedesi bisiklet babaanneside salıncak aldı kereme.salıncak çok güzel.bahçeye koyduk sallanıp duruyo paşam.
Kızlar aldıklarınızı buraya eklesenize!!
çok güzelmiş annesi nelerde düşünmüş yaptırmışoğlumun davetiyesi teyzoşları nasıl olmuş ??
Eki Görüntüle 40546
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?