2009 Nisan Anneleri

sen gelmiyo musun ?

sardılar valla heryeri geçen bize de bulaşmıştı bi tane ama ben anlamamıştım sağolsun şenay uyardıda sildim.

kızlar siz hala bebişleri kendi odanızıdamı yatırıyosunuz?

biz ayırdık demir ocak sonundan beri kendi odasında yatıyo.
benimki çok fena yanında nefes alsan uyanıyodu o yüzden ayırdım kızımıda sekiz aylıkken ayırmıştım sonradan zor olur herhalde.

selam çok kötüyüm sanırım depresyona girdim yarabbiiiiiim

sultan senin bu yaşadıklarının aynısını bende yaşadım biz sonunda iğneye kadar gittik canım. ama iki iğneden sonra hemen toparladı. eğer ilacı içiremiyosan çok korkma iğneden bian önce toparlar inşallah kerem . sen moralini yüksek tut hepimizin başına geliyo çok sıkmamaya çalış canını.

sanada çok geçmiş olsun canım.

herkese bol uykulu geceler keremitoda inşalaah hemencik iyleşir....

amin melekcim hepimizin meleklerini rabbim korusun............

kızlar yusuf 3 ay önce ayakta sallanarak uyurdu şimdi uykudan deli oluyor eğer yanında yatmazsam saçımı başımı ellemezse uyumuyor ne yapcam böyle bir yere gittiğim zaman çok zor oluyor ve 3 aydır günde bir kere uyumaya başladı iyi oldu 10.5 gibi yatıyor .......

bugün zeylanda gittik çok güzel yazlıklar vardı her zamanki gibi dayanamadım bir sürü şey aldım valllahi kendime bişey alırken düşünüyorum ama yusufa hiiiç düşünmeden dalıyorum oğlanda maşşallah çabuk büyüyor giysiler giyilmeden hurçların içine giriyor.......

aynen valla
ay bu çok güzel aa buda derken kasaya bi gidiyorum yine bana bişey yok
bugünde öyle yaptık ama napıyım tişörtler çok güzeldiii.

saolun kızlar bende tereddütteyim işte doğum gününde deldirsemmi deldirmesemmi ama sanıyorum biraz daha zamanı var..

ben kızımınkini kendi bilinçlenipte isteyene kadar deldirmemiştim 6 yaşında kendi istedi deldirirken ıh bile demedi. zaten çok kolay tabancaya pıt pıt bitti. bence acele etme.

nice nice mutlu sağlıklı yaşlara.

amanin bizde aynı pastadan sipariş verdik pişti olmuş egeyle demirin pastaları:lepi:

Kızlar aldıklarınızı buraya eklesenize!!

ya ben hızlı resmin nasıl eklendiğini unuttum ya bi becerebilsem ekliycem
şirvanda yazmış doğumgünü hediyelerini ekleyin diye pazar gününe kadar öğrenirsem nasıl ekleneceğini onlarıda eklerim

maşallah gece kalabalık
davetıyenız cok guzel
inşallah sorunduz atlatırsın elıfcım rapor olayını
esra yusuf gule gule gıysın aldıklarını

elif sen bahce yapmıyordun bırakmıştın hayrola hedıye yollamışın ben yapmıyon dıye yollamıyom sana

Dilek hızlıresim e girip gözat tan resmi seçiyorsun,boyut olarak da forums olanı seçip ,çıkan ekrandan forum 3 yazanı burada mesaj yazdığımız yere kopyalıyorsun.
ama ben de deniyorum,hata veriyor,forums u seçtiğimde,boyut seçmeyince oluyor,ama o zaman da resim çok büyük çıkıyor:-(

Melek benim bir arkadaşım var da,onun yüzünden girmiştim zaten face e,ona hediye yollayayım diye girdim,o arada sana da yolladım,sen bana yollama canım.

Evet Esracım aldıklarımızı ekleyelim ,burdan görmüş oluruz,fikir ediniriz?

Kızlar iyi geceler
Ya eşim zin..mega isminde bir balık yağı almış ben hiç vermedim. Eczacı faydalı verin demiş siz de veriyomusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…