2009 Nisan Anneleri

saol gülşencim

davetiyenizde çok güzel

ii yırtmışsın valla

Ben Seven Seas veriyorum,dr. sıcaklar başlayana kadar verebilirsiniz dedi
ıştahı açtığını söylemişti,Çiçek,ama bizde öyle bir etki yapmadı.

güzelmiş gülşen

ben anca kaçtım bye

çok güzelmiş annesi nelerde düşünmüş yaptırmış
ben akıl edemedim artık çok geç oldu.

maşallah gece kalabalık
davetıyenız cok guzel
inşallah sorunduz atlatırsın elıfcım rapor olayını
esra yusuf gule gule gıysın aldıklarını

saol gülşencim

davetiyenizde çok güzel

ii yırtmışsın valla
tşklerrr kızlarr bende kaçtım bir sürü işim var daha çamaşır asıcam..iyi geceler hepinizee

bu arada elif atlamışım ben kınama falan olmaz inş, yaa aklına getirme..

Esra çok teşekkür edrim eklediğin için,hepsi çok güzeller,Yusuf a d çok yakışacaklar eminim.

kizlar kuzularin dogum hikayelerini buldum one cektim okuyun ama cok aglamayin emi ben yatiyorum yarin gorusuruz nasipse hayirli geceler
son mesaj sultaninmis 5ay oncesi

Zeyland indirimler için kayıt olmuştuk,Miray ın d.günü için mesaj atmışlar,hediyenizi gelin alın diye.
Gittik,4-5 tane toka var hediye olarak,bir küçük takvim,bir de ındirim Çeki)100 TL lik alışveriş yapacam 20 TL lik hediye çeki verecek.
Başka derdiniz var mıydıııııı:-DD

Sultan canım çok geçmiş olsun.
Elif'in dediğine ben de katılıyorum. Zencefil iyi geliyormuş

ya bu arada kereme çook geçmiş olsun en kısa zamanda atlatır inşallah.......

seher ve elif sağolun kızlar...

ben yatıyim artık hepinize iyi geceler tatlı rüyalar.......gülfeme deliksiz uykular ve bütün kuzulara

ya msn adresimi nerden buluyorlar anlamadım tanımadığım insanlar davet yolluyor.......bugün hotmailim açılmadı virüs yollamışlar sanırım çökertmişler siteyi

akşam eşim annesini aradı kaç gündür uykusuz benimde sinirlerim tepemde geldin biraz yardımcı olsun
Allah ım ne diyeceğimi bilemiyorum böyle babanne mi olur nesi varmışta daha dün çarşıdaymışm şimdi mi hasta olmuş muş o na mı soracaktım çarşıya çıkarken o torununu düşünceğine bana iyilik yapçak die gelmiyor kadına bak ya eşimde çok sinirlendi telefonda baya bağırdı çağırdı

benide bir gülme krizi tuttu sinirden

eşimde sanacak annesine bağıırdı die gülüyorum açıkladım tabi

bazen salak salak haller oluyo bana en üzgün olduğum anda gülme krizine giriyorum delimiyim neyim

Sultan valla kusura bakma ama,anneni de kaynanaı da anlayamıyorum.Annen kendi kızını düşünüp gelip yardımcı olmuyor.Kaynanan torununu düşünüp gelmiyor.Hayret ya,ne desem ki bilemedim.Annenle güzelce konuşsan gelmez mi acaba?Kaynanan gelse daha da sinir olacaksın,rahat olamayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…