2009 Nisan Anneleri

Annen de yaşlı değil yani,resminden gördüğüm kadarıyla.Gerçi resimler yanıltıcı olabiliyor ama

kaynanam daha genç annem geldi kaldıı yine kaynanam telefonda hesap kitap yapıyo karşıdan herkes seviyor tanıdık tanımadık sözde babanne
annem yardııma geliyor ama pratik biri değil bazı konularda da anlaşamııyoruz yoksa ne zaman çağırsam gelir keremi bırakırım bakar

Evet,bide her zaman bakmıyorlar ki,hani desem ki hergün o bakıyor da,biraz da dinlenmek istiyor.ınsan torunumu sevmek için bahane deyip gelir kalır.
Başka zaman ona götürmesen falan ,der,sevdirmiyor torunumu.

En iyisi hiç düşünmemek,düşündükçe kendini yıpratırsın.Sonuçta değiştiremiyoruz onları da,yapacaklarını yapıyorlar anca.

keşke düşünmeden yapabilsem
gitmicem artık her pazar en az3-4 saatimi orda geçiriyorum ama bndan sonra gitmicem eşimde öyle dedi n.h görürsün bundan sonra die eheheh bak yine gülüyorum

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
KK Pro Üye bursasu, KK Pro Üyetugbiş123+, ceyo16+
muhteşem üçlü

Eşin öyle diyorsa iyi işte,o da anlasın yaptığını.Sonuçta keyfi bir sebepten istemiyorsun ki,hastalık bu yani,insanın desteğe ihtiyacı olur.

gittikçe kalabalııklaşıyoruz bu arada şenay ve yliz gelmişler:)

o telefondan 1-2 saat sonra aradı kerem napıyo dio bişey olmamış gibi
eşimde dedi seni ilgilendiriyomu keremin ne yaptığı iyi kötü olduğu dedi
neden aradın dedi
aramayayımmı dedi
arama dedi kapadı

ay acayip midem bulanıyr yaaa,
birkaç günden beri canım hiçbirşey yemek istemiyordu,iştahım kapanmıştı.Bugün eşim çikolata almış,onu yedim,fazla kaçtı herhalde,midemi bulandırdı:-(((

iyi akşamlar herkese kereme çok geçmiş olsun acil şifalar....
esraaa yusuf koca adam olmuş yahu maşaallahhhh çok yakışıklı olmuşşşşş
bugün doğum günü olan yavrularımızın doğum günleri kutlu olsun

Belli bir saate kadar uyumayınca insanın uykusu da açılıyor.
Bir an diyorum,ohhh yarın cumartesi,gece geç yatabilirsin,
Ama sonradan aklıma geliyor,okul yok ama annelik devam ediyor,7/24 )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…