2009 Nisan Anneleri

Belli bir saate kadar uyumayınca insanın uykusu da açılıyor.
Bir an diyorum,ohhh yarın cumartesi,gece geç yatabilirsin,
Ama sonradan aklıma geliyor,okul yok ama annelik devam ediyor,7/24 )

aynen öyle cumartesi geç yatmak gibi yarın pazar ya sanki çocuklar çalşıyolarda öğlene kadar uyucaklar

Cumartesi eşim de çalışıyor ya,zor oluyor.2 hafta sonra çalışmayacaklarımış,belli bir süre,ona sevindim ben de.

Yeliz sen tasarımcıymışsın ya,bana şöööle güzel bir elbise tasarlasan,kaynımın düğünü var yaza da.Değişik birşey olsun)

günaydın dükkanı açıyoruum
siftah istiyoruummmm

kahvaltı yapıp gelirim
gece bi uyumuşumm oohhh tşk ettim bebişimee
hava süper içimde bi sevinç var neden bilmiorum
koiş kah. hazırladı öpüldünüüzzzzz

ayy demirde kaç sabahtır 7 de uyanıyo yaaa

artık 9 da yatırıcam

gecede amma konuşmuşsunuz ben 10.30 da bayıldım
ilaçların etkisiyle uykum geldi

yusufun cicileri çok gzl
iyi günlerde giysin

günaydın herkese oğlumla fırına gittik taze ekmek ve simit aldık.veee son 1 günnn doğum günü içinnnn.bugun akşam düğün var bide ona hazırlancm bayağ yoğun olucam ama kuaföre gitmem için kocişi beklemem gerek geçmişe bakamadım fırsatım olmuyo inşallah herkes süper iyidir.müge maşallah kocişine bizimki çay bile demleyemez bırak kahvaltı hazırlamayı

günaydın arkadşlar

ben de hasta oldum.dün akşamdan beri başım ve boğazım ağrıyo.gece boyunca da ayakta olunca sabah berbat uyandım.

yusuf kıyafetlerini güle güle giysin.

zeynep keremin doğum günü kutlu olsun.

aklımda bunlar kalmış.bi bakayım dedim.görüşürüz kızlar.azıcık uyumaya çalışcam.

gunaydınlar
sultancım işin zor tatlım allah yardımcın olsun
muge gecmış olsun canım

GUNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN
yusufun cicileri cok hos iyi gunlerde giysin
SULTAN coooooook gecmis olsun kaynananida allaha havale et anacim ama kocanla kusmesi iyi olmamis tabiii esinide anliyorum zor sen zaten zorda kalmasan onlari cagirirmisin
oh oh oh muge afiyetler olsun
guler cok gecmis olsun valla bende bitkinim artik bir yerim agiriyo demeye utaniyorum esim naz yapiyosun hergun hergun insanin biyerimi agirir diyecek diye ama vucutta dayanma gucu kalmadi asanirim

slmlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

sultan allah yardımcın olsun ....

yusufunda kıyafetleri süper güle güle kullansın bebişim...

ay ben dün bi rüya gördüm akıllara zarar
sirvanla ben hapisaneye düşmüşüz öyle yüksek duvarlar varki koğuştaki yataklarda çok yüksek çıkıp oturamıyoruz şirvanla çünkü hamileyizzzzzzzzzzzzzzz ay konuşuyoruz sürekli ay nasıl olduda buralara düştük karnımızdaki bebekleri burda nasıl beslicez diye bide ben geç öğrenmişim güya pofur pofur siğara içmişim bebek 3 aylık olmuş ay uyandım kan ter içinde

günaydınnnnnnnnnnnnn yavrucuklarımın annecikleriii
hoşgeldin

ikizlerimizi anası:):):):)

hayır olsun.....

ege de uyudu şükür onu uyuturken kendi uykum geldi..
camaşırları toplayıp yenılerını asayım duş alayım sonra gelırım

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, şen_ay, huzur84

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…