geçmiş olsun cnmgünaydın arkadşlar
ben de hasta oldum.dün akşamdan beri başım ve boğazım ağrıyo.gece boyunca da ayakta olunca sabah berbat uyandım.
yusuf kıyafetlerini güle güle giysin.
zeynep keremin doğum günü kutlu olsun.
aklımda bunlar kalmış.bi bakayım dedim.görüşürüz kızlar.azıcık uyumaya çalışcam.
hayır olsun şenay:)ay ben dün bi rüya gördüm akıllara zarar
sirvanla ben hapisaneye düşmüşüz öyle yüksek duvarlar varki koğuştaki yataklarda çok yüksek çıkıp oturamıyoruz şirvanla çünkü hamileyizzzzzzzzzzzzzzz ay konuşuyoruz sürekli ay nasıl olduda buralara düştük karnımızdaki bebekleri burda nasıl beslicez diye bide ben geç öğrenmişim güya pofur pofur siğara içmişim bebek 3 aylık olmuş ay uyandım kan ter içinde
uykusuzluktandır cnm geçmiş olsunbenimde acayip başım ağrıyor ecem hiç uyumadı birde kayınvalidemlere gidicem daha
ay kimse yok sinirrrrrrrrrrr
kızlar mönü mü yazıyorum yorumlayın özellikle tatlı 1 çeşit yapıyorum pasta var diye azmı sizce 1 çeşit
zeytinyağlı sarma
makarna salatası
kısır
kereviz salatası
peynirli ayçöreği
mantarlı börek
elmalı kurabiye
pasta
ay sus sus bunu duysa onuda yapmazgünaydın herkese oğlumla fırına gittik taze ekmek ve simit aldık.veee son 1 günnn doğum günü içinnnn.bugun akşam düğün var bide ona hazırlancm bayağ yoğun olucam ama kuaföre gitmem için kocişi beklemem gerek geçmişe bakamadım fırsatım olmuyo inşallah herkes süper iyidir.müge maşallah kocişine bizimki çay bile demleyemez bırak kahvaltı hazırlamayı
geçmiş olsun cnm ilaç alıyomusungünaydın arkadşlar
ben de hasta oldum.dün akşamdan beri başım ve boğazım ağrıyo.gece boyunca da ayakta olunca sabah berbat uyandım.
yusuf kıyafetlerini güle güle giysin.
zeynep keremin doğum günü kutlu olsun.
aklımda bunlar kalmış.bi bakayım dedim.görüşürüz kızlar.azıcık uyumaya çalışcam.
sağol sehercimgunaydınlar
sultancım işin zor tatlım allah yardımcın olsun
muge gecmış olsun canım
tşkler betülcümGUNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN
yusufun cicileri cok hos iyi gunlerde giysin
SULTAN coooooook gecmis olsun kaynananida allaha havale et anacim ama kocanla kusmesi iyi olmamis tabiii esinide anliyorum zor sen zaten zorda kalmasan onlari cagirirmisin
oh oh oh muge afiyetler olsun
guler cok gecmis olsun valla bende bitkinim artik bir yerim agiriyo demeye utaniyorum esim naz yapiyosun hergun hergun insanin biyerimi agirir diyecek diye ama vucutta dayanma gucu kalmadi asanirim
hyır olsun inşallahay ben dün bi rüya gördüm akıllara zarar
sirvanla ben hapisaneye düşmüşüz öyle yüksek duvarlar varki koğuştaki yataklarda çok yüksek çıkıp oturamıyoruz şirvanla çünkü hamileyizzzzzzzzzzzzzzz ay konuşuyoruz sürekli ay nasıl olduda buralara düştük karnımızdaki bebekleri burda nasıl beslicez diye bide ben geç öğrenmişim güya pofur pofur siğara içmişim bebek 3 aylık olmuş ay uyandım kan ter içinde
ayyy çok güzeellllay kimse yok sinirrrrrrrrrrr
kızlar mönü mü yazıyorum yorumlayın özellikle tatlı 1 çeşit yapıyorum pasta var diye azmı sizce 1 çeşit
zeytinyağlı sarma
makarna salatası
kısır
kereviz salatası
peynirli ayçöreği
mantarlı börek
elmalı kurabiye
pasta
sultan faceye resim nerden eklenıyor profilde ekle video var ordanmı ama ben orayı dendim 3 saat acık kaldı yüklenıyor diye yüklemedi bende durdurdum yardım ett
sen önceden eklemiştin ya ondan soruyorummm
buraya nasıl eklenirrrr
kk 'yaa
ugly cnmsemra mansur kim arkadaşlar facede ortak arkadaşımızmış davet ediyor beni
evet profilden tüklüyosun video çok uzunsa uzun sürüyo yüklenmesi öylece bıraksatydın o kendi kendine yüklerdi buraya nasıl ekleniyor bilmiyorumsultan faceye resim nerden eklenıyor profilde ekle video var ordanmı ama ben orayı dendim 3 saat acık kaldı yüklenıyor diye yüklemedi bende durdurdum yardım ett
sen önceden eklemiştin ya ondan soruyorummm
buraya nasıl eklenirrrr
kk 'yaa
salata fazlamı ne bilim ya 20 den fazla gelen olacak napim ne diyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?