valla senay kolay gelsin sana sen misafırlet gıttıkten sonraki evi gör bide ah ahh..varya ben benim aklıma s... nerden çıkardm şu d.ğ ünü işini saç tellerimden ayak tırnaklarıma kadar ağrıyor yorgunluktan bide bunun yarını varr 0000000ff offfffffffffff halen yatamadım
maşallahhhhhhhhhhhhhh nerde o günlerrgünaydnnnnnn
amanınnn 2 gündr bebekler gibi uyuyorm demr 10 saat hiç uynmadı
maaaşşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh
inş. bu hep böyle gder
canım evet tugbanında dedıgı gibi dönem dönem oluyor ege ymek yerdi şimdi yemiyor zar zor kahvaltıdan 3-4 kaşıkk hep emıyor...günaydın.
dün ecrini doktora götürdük.10.ayında kilo vermişti bu ay 450 gr.alarak 10 kilo olmuşuz nihayet.boyumuz 77 cm.
doktora iştahsız olduğunu söyledim kilo almış ama hep süt içmek istiyor sebze falan yediremiyorum dedim.Vimin-fer diye bir vitamin verdi hani tv de reklamları çıkıyor kaşık şeklinde içinde bir miktar sıvı var.1 kullanımlık kaşıklar.tadı reçel gib.iştah açarmış.demir ve birkaç vitamin ihtiva ediyor.dün biberonla içirebildim ancak.
ama şimdi düşünüyorum kilo alımı güzel sadece sebze yemiyor diye de iştah şurubu içirilir mi? çocuk bide doymak bilmeyen şişman bi çoccuk haline gelir mi diye korkuyorum.ama sebze yemesini de istiyorum.kararsızım...
merhabaaa
ecrine maşaallah tuğbacım biliyorsundur elif hala anne sütü alıyor sedece desem yeridir doktor bize iştah açsın diye değilde kansızlık olmasın hiç birşey yemiyor diye vimin fer verdi ama bizde iştah felan açmadı(( korkma yani :)))) doktorumuz vitaminlerin geçici iştah açtığını söylüyor.
bu konuda en dertli benim ama inan canım zorlamak çözüm olmuyor ben kafayı yiyecektim bir dönem artık takmamaya çalışıyorum çünkü istediği zaman yiyor istemediği zaman haftalarca tek bir şey yemiyorrr
sELAM DıYECEĞıM DE , KıMSE YOKMUŞ:-(
Çiçeğin dediği Seven Seas bizde hiç iştah açmadı,ama omega3 içerdiği için veriyorum ben,bazı günler unutuyorum da,daha doğrusu Miray onun tadını sevmediği için,çocuk keyifli olduğu zaman keyfini kaçırmayayım diyorum bazen.
Tuğba benim eşim de aynen öyle,kuru şeyler yer,çorba bile her çorbayı sevmiyor.Ben de dediğin gibi yemek yapmaktan soğudum,Miray için yapıyorum sadece çoğu zaman.Gün içinde eşime soruyorum,akşama ne yapayım diye:Sen bilirsin diyor!!Sanki her yemeği seviyor da bana bırakıyor,Tööbe Yarabbimklava:
valla senay kolay gelsin sana sen misafırlet gıttıkten sonraki evi gör bide ah ahh..
maşallahhhhhhhhhhhhhh nerde o günlerr
canım evet tugbanında dedıgı gibi dönem dönem oluyor ege ymek yerdi şimdi yemiyor zar zor kahvaltıdan 3-4 kaşıkk hep emıyor...
gecıcek diyorum bu günlrdeeee maşallah ecrinede ...
GÜNAYDIN BıZ 12,30 uyandık
sabah 7de ilk uyandık 10 da tekrar yattık kahvaltı ettık bakıyım dedim
hava süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
biz de cıkıcaz dışarı inşallah koca gazeteyi bırakırsa.....
byeeeeeeeee
kerem bronşit başlangıcı 4 tane şurup verdi 1i antibiyotik
içemiyoki içtiği giib kusuyor açta versem tokta versem tokta versem kusuyor
doktora söyledim bu ilaçları alması gerek ilerlerse hastaneye yatırıırım dedi moralim çok bozuk
şu sıralar herşey üst üste geldi
ne zamandır doğru düzgün giremiyorum siteye.tam yazıyorum bişeyler bi işim çıkıyo devamı gelmiyo.yoğunum bu aralr.
kerem hastalanmış galiba bu sayfada gördüm geçmiş olsun.
1 sene önce bugün bu saatte aldım oğluşumu kucagıma.kocaman oldular ya.ne çabuk geçti ve geçiyor günler.iyiki doğmuş kuzucuğum.
bizim yarın doğumgünümüz var.ankaraki :)) 1 yaş pstası yaptırıyoruz.dedesi bisiklet babaanneside salıncak aldı kereme.salıncak çok güzel.bahçeye koyduk sallanıp duruyo paşam.
Güle güle giysin cicilerini.Eki Görüntüle 40552
Eki Görüntüle 40553
Eki Görüntüle 40554
Eki Görüntüle 40555
Eki Görüntüle 40556
devamıda bu venicedende eşofman tk aldım çekerken pilleri bitti sonra onlarıda eklerim
günaydın arkadşlar
ben de hasta oldum.dün akşamdan beri başım ve boğazım ağrıyo.gece boyunca da ayakta olunca sabah berbat uyandım
QUOTE]
Geçmiş olsun şekerim
ay ben dün bi rüya gördüm akıllara zarar
sirvanla ben hapisaneye düşmüşüz öyle yüksek duvarlar varki koğuştaki yataklarda çok yüksek çıkıp oturamıyoruz şirvanla çünkü hamileyizzzzzzzzzzzzzzz ay konuşuyoruz sürekli ay nasıl olduda buralara düştük karnımızdaki bebekleri burda nasıl beslicez diye bide ben geç öğrenmişim güya pofur pofur siğara içmişim bebek 3 aylık olmuş ay uyandım kan ter içinde
Haırdır inşallah hayırdır inşallah
ay kimse yok sinirrrrrrrrrrr
kızlar mönü mü yazıyorum yorumlayın özellikle tatlı 1 çeşit yapıyorum pasta var diye azmı sizce 1 çeşit
zeytinyağlı sarma
makarna salatası
kısır
kereviz salatası
peynirli ayçöreği
mantarlı börek
elmalı kurabiye
pasta
Gayet güzel benim menümde tuzlu ağırlıklı olacak.
selam kızlar
bugün selenin doğum günüydü dünden başladık kutlamaya .zor yetişti herşey çatının tadilatı da ancak bitti. sonunda herşey çok güzel oldu ama. kuzucuğum artık 1 yaşında. biz atlattık darısı başınıza
Nice yaşlara Selen'e Mutlu yıllar
varya ben benim aklıma s... nerden çıkardm şu d.ğ ünü işini saç tellerimden ayak tırnaklarıma kadar ağrıyor yorgunluktan bide bunun yarını varr 0000000ff offfffffffffff halen yatamadım
Her güzel şeyin illaki bir zorluğu var dimi Boşver annesi kızların için değer ne de olsa ilk d.günleri
teşekkürler teyzesi...
Bugün evdeydik,akşam da arkadaşalrımız geldiler.Miray a spor ayakkabı almışlar,d.günü hediyesi.Çok tatlı bişiiii!
Miray yabancılamayı iyice abarttı,ilk geldiklerinde dudaklarını büze büze ağlıyor,sonradan alışıyor,ama başta çok üzülüyor yavru kuşum:-((
Bu sabah kahvaltıda ilk kez bal verdim,şu ana kadar herhangi birşey yapmadı,kahvaltıda bal da vereceğim artık.
İlk yaş aşılarından KKK aşısının çok az oranda döküntü yapma olasılığı var demişti dr.umuz.1 hafta sonra başlayabilir döküntü,2 hafta sonra başka bir şey,3 hafta sonra da kabakulak yerinde şişme olabilir dedi.Aşının üstünden 1 hafta geçip de döküntü olan var mı arkadaşalr?Ya da size böyle birşey söylemiş miydi dr.unuz?[/QUO
elifcm valla bizde şöle bişey oldu bacaklarda kızarıklık oluştu yüzde kızarıklk vardı alerji gibi şimdi kurudu ve dökülüyoo bana dr böle bişey dememişti ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?