2009 Nisan Anneleri

hasta bebekelerımıze gecmişler olsun
hafta sonu hava guzeldı ıkı gundur selenle gezıyoruz kkısmetse bu gece evımıze gıdıcez

aliyecım selenın doğum gunu kutlu olsun
muge sende gezmişsin bugunu ıyı değerlendırendın
şenaycım zor ama bı okadar guzel olmustur doğum gununuz ellerıne sağlık
denızcım sende evıne gıtmıssın gözunaydın elanın resımlerınıde beklıyoruz en kısa zamanda
elif bu hafta dıblenıceksı evde desene mıray kuzusuda yabancılığını atar uzerınden ınşallah
aysuncum sende gezmelerde gecırmıssın hafta sonunu
tuğbacım ecemle sana kolay gelsın ınşallah kolaycana bıter ışlerın
sultan kerem nasıl oldu merak edıyorum
nagıhan sınavların ıyı gecmıştır ınşallah
burcu kayranında doğum gunu kutlu olsun
ecrınede kocaman bı maşallah boyuda kılosuda gayet ıyı

Son düzenleme:
merhaba kızlar
umarım herkes iyidir
artık akıllandım önce selam verip sonra geçmişi okuyorum.

ben üstümden kamyon geçmiş gibiyim valla
28 yetişkin 7 çocuk la kutlanan doğum günümüz nihayet kazasız belasız bitti.
ama daha mutfağı toplayamadım
davet ederken herkesin geleceğine ihtimal vermemiştim bilsem biyer tutardım
çok zor ama güzeldi.
darısı doğumgünü kutlama sırası bekleyenlerin başına.

aaa yine kinmse yoookkkk

bende keremitoyu merak ettim
iyileştimi acaba inş. iyileşmiştir

hoşgeldin nagihan....
sevindim müge bşzde gezdık sahşldeydık yemek yedik ordanda anneme ugradık geldik....
dilek ve şenay d.güünüz güzel gecmişdir umarım ...

bende kocayla fılm izl,icem ege şimdi uyudu byeeeee
yarın görüşürüzz

selam kızlar keremi dün kendi dpktpruna götürdük diğer doktora çok kzdı bronşit falan değil dedi soğuk algınlığı diğer doktorun verdiği tüm ilaçları bıraktık zaten kullanamıyoduk o ayrı..
ped...kullanıyoruz ateşi çıkarsa da fitil verin 3 gün böle devam edicez duruma bakıcaz
merak ettiğiniz için teşekkür ederimŞeniz

slmmmm kızlar bugün güzel bir gündü sultanlarla gezmeye gittik zaradan eceme ve kereme çok cici kıyafetler aldık oradanda mudanya yaptık tabi:))))kısacası güzel bir haftasonuydu

şenay facede yorum yaptım ama buradada unutmadan yazayım kızçelerin kıyafetleri çok cici maşallah pastanıza bayıldım çok güzel olmuş hadi atlattın bakalım bu hafta ben ne yapıcam ...

Sultan sevindim Kerem in iyi olmasına.Geçen benim arkadaşımın oğlu için de film çekmişler,bir dr. bronşit demişti,ama başka bir dr. a daha götürdüler,alakası yok,soğuk algınlığı demiş.Ne kötü ya,dr. lara güvenemiyoruz artık,birinin evet dediğine,öbürü hayır diyor!!!

sukur sultan kısa zamandada ıyıleşir keremcık
ne guzel gezmıssınız tuğba havada cok guzeldı bu gun

evet seher valla havada süperdi iyi oldu çocuklarda hava aldı
sizde iyi gezmişsiniz bugün geneli için güzel bir haftasonu olmuş sanıyorum yaz gelince morellerde yüksek oluyor ne güzel :)))))

evet bayadır dağa çıkmayı ıstıyodum kar erımeden bu gun denız dağ gezıp durduk :) ıyı morel oldu

ii geceler kızlarr misafirim vardıı gittleer zeynebi uyuttm bi bakınıyuım dedimm ooff çok kötü belim agrıyo yaaaaa
sultancm sizede çok geçmiş olsn

Nagihan,son sınavın bugün müydü,umarım iyi geçmiştir.Bu sene son muydu senin?

Bizde de dün misafir vardı,bugün de dışarı çıktık gezdik,haftasonu güzel geçiyor,ama bir o kadar da yorucu..ınsan eve gelince anlıyor,gezerken iyi de)

kereme çok geçmiş olsun sultan..
sizinle muhabbet etmeyi acaip özledim yaa..bi taraftan da yemekteyizi izliyorum :)
eve geldim daha çok dinlendim valla annemlerde ela düşecek diye sürekli peişnde çok yoruldum ama evinde heryeri tanıdığı için güvenle geziyo :)

Deniiiiiiiizzzzzzzzzzzzz unutmadan bana adres telefon yolla özelden!!!!!!!!

Yelizcim ya,kusura bakma,espri olsun diye yazmıştım kıyafet tasarla diye)

kızlar ela geç uyudu fotoları ilgisayara attım ama buraya koymadım ..koymaya çalışıcam bakalım olmazsa yarın yaparım..
elifcim ben sana attım özelden mj gelmedimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…