2009 Nisan Anneleri

Yok canım yaa,gelmedi,ben de giremediğin için göndermediğini düşünmüştüm.

yok Yeliz ,o zaman sen bizim yeni evlilere değişik bir koltuk tasarla bari:-D

Deniz en iyisi ,o zaman,ben mesajını aldığımda sana diyeyim buradan,mesajı aldım diye.Hata oluşmuş demek ki.

kızlar bende feceye ecemın fotolarını koydum bakalım beğenicekmısınz çok net çıkmadı fotogarftan cektıgım ıcın ama

fotoları koydum..
elifcim adresimizi de yolladım inşallah bu sefer becerebilmişimdir ..
bütün sorumluluklarımı yerine getirdim yani :)))

denizcim herşey mükemmel görünüyor öncelikle senden başlıyayım sakın bana rejim falan deme daha ne kadar kilo vereceksın ya:))maşallahın var

menü harika gece gece canım çekti ya:))

ela herzamanki gibi çok güzelll kıyafetinizde harika

kısacası kocaman bir maşallahhhh size

Nagihan,son sınavın bugün müydü,umarım iyi geçmiştir.Bu sene son muydu senin?
ewt canm hafta sonu hep sınavla ugraştım son degil daha 2. sınıfım 2 sene daha var allah sonumu hayır etsn

fotoları koydum..
elifcim adresimizi de yolladım inşallah bu sefer becerebilmişimdir ..
bütün sorumluluklarımı yerine getirdim yani :)))

denizcim resimler çok hoş ela tekrardan iiki dogdun tatlımmm

enfes tek kelımeyle denız,herşey çok güzel görünüyor fakat en güzelı anne-kız,maşallah sıze,kızlar faceden kutlayıp burdan atladığım doğum günü bebeklerının hepsını öpüyorum,okuyup yazamıyordum,sultancım keremın ıyı olmasına çok sevındım,e unuttum alıntı yapmayınca tabıkı,şenayın fotolara bıraz sonra bakacam ama ellerıne sağlık menüde çok güzel,kısır nerden geldı aklına,şımdı pestıl gıbıdır,ıkı kat zor ıkı kat tatlı tabıkı :)

ıyi geceler kızlar
Yarın avukatlar günü ve biz bugün kutladık. Yemekteydik yeni geldik.
2 gündür Kayra nın sol omuzunda kırmızı kabarcık kabarcık kırmızılıklar var çok canım sıkılıyor neden olabilir acaba. Baya kırmızı. Yarın doktorundan randevu aldım annanesi götürecek. Ev çok sıcak ondan olabilir mi acaba?

inşallah cnm sıkma canını belki alerjiktir bununla geçmiş olsun
bende yatıyorum iyi geceler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…