2009 Nisan Anneleri

teşekkürler kızlar çok saolun.hastalık ertesi doğumgünü..çok yorulduk geçen hafta ela da bende ama doğumgünü iyi geldi eğlendik bol bol..
herkese bol uykulu geceler...

denizcim herşey harika gözüküyor....sen,ela,ev,sofra,pasta.....herşey çok güzel....en önemlisi ela kuzusunun hastalığı atlatıp doğumgününde güleç olması...Allah hepsine sağlık,sıhhat versin...ü.ben görevimi yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyorum:)) hiçbirşey yokmuş gibi kalkıp oyuncaklarını bir koltuktan diğer koltuğa taşıma oyunu yapıyor....dün sabah 3.45 kalkıp 8 de uyudu sabah...bu gecede 2.30 ta kalktı belki şansım vardır diye sallamaya koyuldum belki uyur kısmet:)) herkese bol uykular...

günaydınn
gülşencim çok teşekkür ederim sen güzel bakıyosun ondan cnm :) bu arada elanın doğum gününü kutlarken yazdıklarında çok güzeldi çok sevindik söylemeden geçemiyciimm :))

denızcım ellerıne sağlık hersey cok guzel olmus
gunaydınlar bu arada gulşen bızde uyku duzenı olmucak daha sanırım salla babam salla
tuğba ecemde cok tatlı olmus maşallah ona

Günaydın kızlar....
Geçmişi okuyacam ama öncelikle güzel kızımız ELaCımın resimlerini gördüm çoook güzel çıkmış yeni yaşı hayırlı olsun , deniz sen daha ne zayıflamasından bahsediyorsun neredeyse kemiklerin sayılacak sende yasaklılar listesine girdin artık kilo lafı duymayacaz senden klava:

günaydin herkese..
doğum günü olanlarım kutlu olsun douğm günlerii....

günaydınnnnn

benden kilo lafı duyabilirmisiniz...
cnm senden ve benden duyacaklar ama allahtan biz zaten bahsetmiyoruz memnunuz....
Geçmişteyim halada ne oldu cnm senin hamilelik işi dr gidecektiniz çok yoğundum giremedim evden senide çook merak ettim...

cnm senden ve benden duyacaklar ama allahtan biz zaten bahsetmiyoruz memnunuz....
Geçmişteyim halada ne oldu cnm senin hamilelik işi dr gidecektiniz çok yoğundum giremedim evden senide çook merak ettim...

aaaa ayıpsın doğurdum bile.. heberin yokmu..
bende diyorum bu hatun niye tebrik etmiyor beni...

günaydınnnnnnn!
iyi haftalar..

eloşuma ve kızçelerimize nice yıllar..hepsi şeker mi şeker olmuş..

2 gün tatil yapıp işe gelmek çok kötü ya..
adapte olamıyorum.
zaten benimkini sabah gönderdim gene seyahate 15 gün yok..

GÜNAYDIN........
umarım herkes iyidir....
saat10:30 da egenin dr.uyla randevumuz var.
bugün 1 yaş testlerini yaptırıcaz bakalım egecik çok ağlıcak mı?
kilomuzda ne kadar azalmış((

Günaydın
Anneme gideceğiz bugün,erken gelin dedi,ama Ela nın fotolarına bakmak için girdim,çoookkk güzel olmuş herşey,Ela nın elbisesi özellikle çok güzel,pamuk şeker olmuş.Deniz bence de ne zayıflaması artık,hep alttan vermem gerek diyordun,onu da gördük,hiiçç gerenk yok inan ki.
Aldım mesajı,önceki mesaj gelmiş olsaydı ,şimdiye ben de görevimi yerine getirmiş olacaktım))

Kızımın haftasonu Üst 2 dıŞı bırden Çıktı
(zaten alt ıkı dıŞı de bırden ÇıkmıŞtı)
sonundsa dıŞlerı 4 ledık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…