2009 Nisan Anneleri

birde eve gelen kargoya bende kargo versem olur mu mügeye hediyesini yollucam kargoya gidemedim bi türlüde :)))

ınş beğenirsiniz canım.
bana Ankara da seminer görevi vermişler,5 gün,e çocukla gidemeyeceğim için rapor aldım.Hem metroda kitap da okuyamam beni almazlar diye hihihiiii
Şaka bir yana otobüste kitap okuyabilmeyi çok isterdim,ömrümün yarısının yollarda geçtiğini düşünürsek,ama midem bulanıyor okurken.Değil kitap okumayı 1 mesaj bile okuyamam:-((
Deniz bu arada gözünden de birşey kaçmıyor.

hihihi aslında öyle çok dikkatli değilimdir ama sabah seni burda görmek iyi oluyo muhabbetini seviyorum cnm ondan opuyorumnanaktan

En iyisi Merhaba deyip öyle geçmişe bakıyım dedim MERHABA

Sabahın 7 sinde yapılan kahvaltıyı hemen benim yatağıma boca edip bütün her tarafı batırdıktan sonra üstüne bi de ağlama krizi. Uykusu var ama saçı başı herşeyi battığı için yıkamak zorundayım diye küstü bana oğlum. Tabi banyodan sonra da mide boşalınca sadece 20 dk uyudu.
Biraz önce doyurdum da nihayet içim de rahat etti.

Biraz bi şeyler okumuştum dünden kalan ama çoğunu unuttum. Bilgecim hikayen çok hoştu.
Geri kalanlara bi bakıp çamaşırı da asıyım.

eve gelen kargoya verebilirsin deniz bence....adresten alıp adrese verme fişi vardır yanında sanıyorum...

yemek zamanı..
saçma bi fön cektireceğim öğle arasında.
aksama eşimin arkadaslarina gideceğiz:) değişiklik olsun..

günaydın kızlar çok canım sıkkın ya ecem çok öksürüyor ne yapsam iyiş gelir ilaç vermek istemedim

geçmiş olsyn cnm.inş önemli bişey degildir.

hava çok güzel hep dışarda durmak istiyorum ama ela arabasında durmuyo napıcamm (

ela halamı durmuyo arabasında?zor oluyodur senini için.keremde ilk 3 ay hiç durmadı ama sonradan sevmeye başladı.çok durunca sıkılıyo ama.

geçmiş olsun canım.

kızlar egeye resimli kitap almak istiyorum ama sizler aldıysanız hangisini önerirsiniz?

bize doğum günümüzde geldi.sesli.kuşlar var.kerem arada gidip bakıyo.basıyo falan.ama çok ilgisini çekmedi gibi.

anladım elifçim ne kadar istikrarlı olduğum fikrine soktun şimdi beni....düzen ve nizamdan hoşlanırım çok doğru otobüse binince kitapta okurum ankaraya gidebilrim artık:))

gel gülşen gel.ne güzel olur valla.idil hanım burayıda bi karıştırsın.

günaydın kızlar çok canım sıkkın ya ecem çok öksürüyor ne yapsam iyiş gelir ilaç vermek istemedim

Geçmiş olsun Ihlamur bence balsız
Huzur size de geçmiş olsun.

yemek zamanı..
saçma bi fön cektireceğim öğle arasında.
aksama eşimin arkadaslarina gideceğiz:) değişiklik olsun..

Hadi bakalım süslen de havan değişsin canım

Sağol Denizcim,bilmukabele

Ben de 2 ders boşluğum olduğunda saçıma fön çektiriyorum bazen,okulun yakınında kuaför var.Okulda iyi geyik çeviriyoruz,bununla ilgili,arada programımı yapan müdür yardımısının da kulaklarını çınlatarak3 saat boşum olsaydı ,şunları (ağda , manikür vs.) da yapardım gibi hahahaaaa

Ay Miray bu saat oldu,hala uyumadı yaaa,kaç kere uyutma teşebbüsünde bulundum,ama nafile,gözlerini ovuşturuyor,ama yok uyumadı:-(
Mutfağı bile toparlayamadım,ha uyudu ha uyucak derken,bir sürü de ütüm var,o uyumadan başlayamıyorum.Hatta yıkanacaklar var daha,ama bu ütülenecekleri kaldırmadan yıkamayayım dedim,bir sürü yer işgal ediyorlar,dursunlar öyle kuzu kuzu kirli sepetinde))

geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkeze teşekkğr ederım arkadaşlar az once hastaneden geldım kan ve idrarda istedi doktorumuz 1 yaş için hazır onuda göreyim dedi 2 de muaynaneye gıdicez kan alınırken çok ağladı yavrum zaten keyfi yok off allahım bende oarada ağladım sinirlerim boşaldı iyice onlara bişey olmasın ya allah beterinden korusun
gülşencim bal ve limon sen demiştin ya sabah verdim içmedi bende kahvaltısına karıştırdım umarım bu şeklide yararı olur

benmde çok fazla ütü var ama ütüm bozuldu alt kısmı düşmüş nasıl olduysa tamirde şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…