2009 Nisan Anneleri

misafirim gelcek çörek yaptım beklemekteyim akşamda görümcem ve kaynanam gelcek

kızlar bu aralar belim çok agrıyo gece yatamıyorum agrıdan ayakta çok durdugumdan mı gelenm çok oluyoo devmlı koşuşturma içindeyim

kızlar halkeğitim tıpbi sekreterlik kursu veriyomş talebe göre açılırsa bu kursada gitmeyi düşünüyorum

merhabaaa oğlumla aşıdan geldik canım çok ağladı yaa ama şimdi iyi ee onun iyiliği için hepsi hava çok güzel 4 gündür dışardaydık kayra artık içeri girince çığlığı basıyo ama çok zor uyuyo artık uyuturken hep ağlıyo yaa sizlerinki nasıl uyuyo?

gittigi.. dan alışveriş yapan var mı,duyduğuma göre,kapıdan bakıyormuşsun aldığın şeye,beğenirsen o anda parayı ödüyormuşsun,bilen var mıııııııııı

bu arada egenin videosuna şimdi baktım bu moral bozuklugunda beni güldürdü sıpa maşallah ya koca adam olmuş allah nazarlardan saklasın

kızlar size bi kurabiye tarifi vereyim adı tarçınlı kurabiye
1 paket margarin
4 yemek kaşığı şeker
2 yumurta
2 su bardagı nişasta
2 kabartma tozu
aldıgı kadar un (4 su bardagı ii geliyo ama yinede siz bilirsnz )
üzeri için
4 yemek kaşığı şeker
1 yemek kaşğı
tarçın
hamuru küçük küçük yuvarlayınca yumurtann beyazına batırın sonra tarçın şeker karışımına bulayın
ççookk harika bişeyyyy çok güsel çatlıyoo ve çookk hafiff
bu ara dogumgünü haftası deneyin derim

teşekkür edrim elif....benimde sinirim bozuldu facedeki bi yoruma...sildim zaten...

evet ya egeye masallah daha büyük gösteriyo.

bu arada egenin videosuna şimdi baktım bu moral bozuklugunda beni güldürdü sıpa maşallah ya koca adam olmuş allah nazarlardan saklasın
sagol cnm

saol cnm ama eceme ıhlamuru asla içiremıyorum ya(

şeker koy bıraz belki içer ege bıraz şekerli içiyorr

dogdugun beri verıyorum bennn

hadi ben yemek yapayım ege uyanmazsa ozamana kadar gelırım byee

Melek ne ara yaptın o kadar işi?Bide üstüne eltinin işini de almış yapmak için.Bide diyor,küçük çocuuum var,nene lazım,eltin yapsın kendi kanepesini mi koltuğunu mu hahahhaaaa

Ben sadece Miray a kahvaltı ettirdim,sonra oturma odasıyla mutfağı süpürdüm sildim,Miray a yoğurt yedirdim sonra.Kaç kez uyutmaya çalıştım uyumadı,hala da oynuyor yanımda.Bu kadar,bide burada çene çalıyorum:-(

Melek ne ara yaptın o kadar işi?Bide üstüne eltinin işini de almış yapmak için.Bide diyor,küçük çocuuum var,nene lazım,eltin yapsın kendi kanepesini mi koltuğunu mu hahahhaaaa
bencedeeeeeeee
tuğba kahvaltısına koy annemde bazen kahvaltısını ıhlamurla yaptırıyor...

saolun kızlar birde şekerli denıyeyım birşey daha sorucam bir yaş aşısı ücretlimi kızlar bugun cemeın aşısıda olabilir ücretliyse ne kadar ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…