elifcn senn okul noldu izne mi ayrıldın
ankaraya görev yazmışlar. oda rapor aldı canım
muhtara sor sen güzelim .
tuğba canım çok geçmiş olsun öküsrük çok zor oluyo ıhlamuru tavsiye ederim canım
Zeynep faceden fotolarınıza baktım,çok güzel çıkmışsınız,Kerem in de d.günü kutlu olsun tekrar.
Melek Egeye de maşallah!1 yaşından daha büyük duruyor,en azından bizim kızdan büyük gibi
ii gecelerr..geçmişii okudumm..
sınavlarım bitttii çok şükürrr..ama 2 tanesii kötü geçtii..umarım çok kötü gelmezz..sonuçlar açıklananna kadar ölürüm meraktannn..
yarın kuzumun doğum günüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü..ama hafta sonuu kutlıycazzz..hazırlık yapıomm..
şimdi yatıyorum...byee byeee
teşekkür edrim elif....benimde sinirim bozuldu facedeki bi yoruma...sildim zaten...
evet ya egeye masallah daha büyük gösteriyo.
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/5/2483.jpg
bu da yaramazlığa hazırlık devremiz.önce yüzümüze bakıp kahkaha atıyo sonra devam ediyo[/Qşimdi bu tatlı yüze kızılırmı yaa maşallah 41 kere çok şeker UOTE]
geçmiş olsun cnm linş. temiz çıkar tahlilleri
ay cnm kıyamam geçmiş olsun maşallah diyelim egenin videoyu babama eşime falanda izlettim izlerkende bol bol güldük maşallah dedik
nazar değimiştir kuzuya
kerem in bacağı nasıl oldu ya hep aklıma geliyor
melekkkk egeye bayıldım bayıldımmmm
ne güzel oynuyor öyle
sizde trakyalılık var mı:)))
Günaydın....
Geçmiş olsun cnm ıhlamurun içine bal koyup versen birde daha önce arkadaşlar yazmıştı kara turp filan..
Valla melek maşallah egenin boy pos çok güzel.....
şimdi izledim egeyede kocaman maşallah
ege ye masallah melek çok güzel oynuyor...
benim kızım da güzel kıvırır karşılıklı oynatmak lazım egeyle
hava çok güzel hep dışarda durmak istiyorum ama ela arabasında durmuyo napıcamm(
merhabaaa oğlumla aşıdan geldik canım çok ağladı yaa ama şimdi iyi ee onun iyiliği için hepsi hava çok güzel 4 gündür dışardaydık kayra artık içeri girince çığlığı basıyo ama çok zor uyuyo artık uyuturken hep ağlıyo yaa sizlerinki nasıl uyuyo?
kızlar hepsinin altına not düşmeden toplu yazıyorum ege uyuyorken yemek yapıcam ondan....
ben bugun hstalandım 1 olucaktı korktum sprielde olsa korkuyorummmmmmmmm
şuan burda aşırı şimşek cakıyor dolu yagıyor yagmurlakarışık sabah hava süperdi ama şimdi degişti........
AYSUN TRAKYALIK FALAN YOKK
ROMAN falan degılızzz
has izmirliyiz
eşim arnavut ben izmirliyim...
TUGBA eceme geçmiş olsun umarım kötü bişeyi yoktur dişde öksürük yapabılıyormuş
egenınde alttan içe dogru kabarmış 2 gündür mız mızzz
Deniz egede arabasında durmuyor paston tipi kalkıyor bana dogru arabanın iktirdigimiz yerden kllarından o tutup iktirmek istıyor delü sıpaaa
BUrcu egede hep sokak istıyor delırtıyor beni kapıya bırı geldimi gıttı kapı kapandı cocuk fert-yat edıyorrrrrr oda cıkıcakmış diyeee
EGENINDE YARIN AŞISI VAR offffffffffffffffff
hekese bol sohbetler yemek yapıcammmm
eltiye ilgisyar kurs arkadaşları gelıyor benıde cagırdı oraya gıdecegım ege uyandımı
sabahtan sildim süpürdüm perdelerı yıkadımmm
vıtrınlerım inmek ister mutfak dolapları inmek ister temızlemek lazım off egeyle yapamamm
eti milföylü kanepe yapcaktı ver dedım ben yapayım evde eve geldim onları yapıcam ege paçamda dedim sen bununla üstten yaparsın işleri derin işler olmaz biraz daha büyüsün ozaman evi kaldırıp indircem hehehehehehhehedelikafaduldendelikafadulden,
cok uzun yazdım kusura bakmayın byeeeeeeeeeeeeeeee
şimşekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk cakıyorr
sagol cnmbu arada egenin videosuna şimdi baktım bu moral bozuklugunda beni güldürdü sıpa maşallah ya koca adam olmuş allah nazarlardan saklasın
saol cnm ama eceme ıhlamuru asla içiremıyorum ya(
bencedeeeeeeeeMelek ne ara yaptın o kadar işi?Bide üstüne eltinin işini de almış yapmak için.Bide diyor,küçük çocuuum var,nene lazım,eltin yapsın kendi kanepesini mi koltuğunu mu hahahhaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?