2009 Nisan Anneleri

sağlık ocakları ücretli değil cnm, bizede dr 13.ayda suçiçeği aşısı var dedi sağlık ocakları yapmıyormu onu acaba ??

geçmiş olsun kuzular..
ben bu aşı ve tahlil işinden korkuyorum..
20 gün sonra bizde yaptırcaz...

gittigi.. dan alışveriş yapan var mı,duyduğuma göre,kapıdan bakıyormuşsun aldığın şeye,beğenirsen o anda parayı ödüyormuşsun,bilen var mıııııııııı
ben bilmiyorum canım .
ben internettende hiç alışveriş yapmadım..
nasıl yapılır onu bile bilmiyorum.

Melek ne ara yaptın o kadar işi?Bide üstüne eltinin işini de almış yapmak için.Bide diyor,küçük çocuuum var,nene lazım,eltin yapsın kendi kanepesini mi koltuğunu mu hahahhaaaa
-ooo ayrı bir boyut canım .. anası onu temizlik yaparken . kovanın içinde doğurmuş.
bayan vileda olmuş...

saolun kızlar birde şekerli denıyeyım birşey daha sorucam bir yaş aşısı ücretlimi kızlar bugun cemeın aşısıda olabilir ücretliyse ne kadar ??

gitmeden hastaneye telefonla ara sor istersen. sonradan bir süprizle karşılaşma..

sağlık ocağının aşılarınıda doktor yapıor cnm ama bu ay ben kızamık var diye biliyorum o ücretli gibi kalmıs aklımda ondan sordum

valla şirvan hazırlıklı ol şimdiden daha yatırmadan çığlığı basıyor artık öğrendiler herşeyi iğne filanda olmadı ama hstyi yıktı bizimki başımıza göz muayenesinde de aynı, ay sonunda da aşılarımız var napıcaz bilmem valla...

hastene değil şirvancım muaynanesıne goturucem ama sultanda ücretsiz dedi herhalde ücretsiz

ecemde hala uyanmadı başka zaman olsa hemen uyanır daha kalkıcak karnını doyurucam geç kalıcaz sanırım((

sağlık ocakları ücretli değil cnm, bizede dr 13.ayda suçiçeği aşısı var dedi sağlık ocakları yapmıyormu onu acaba ??

su içeçeği aşışı dedinizde ;
geçenlerde arkadaş söyledi su çiçeği aşısını yaptırmayın diye.
onada dr. bir arkadaşı söylemiş..

su çiçeğini normalde çıkarak bırakın önceden çıkarsın diye..

kıyamam yaa..
benim de belim çok ağrıyor..
bazen dayanamıyorum..
gittigi.. dan alışveriş yapan var mı,duyduğuma göre,kapıdan bakıyormuşsun aldığın şeye,beğenirsen o anda parayı ödüyormuşsun,bilen var mıııııııııı
ben kredi kartiyla ödüyorum ama öle bi uygulama da olabilir..
bak istersen..
iade de yapıyorlar canım.
Melek ne ara yaptın o kadar işi?Bide üstüne eltinin işini de almış yapmak için.Bide diyor,küçük çocuuum var,nene lazım,eltin yapsın kendi kanepesini mi koltuğunu mu hahahhaaaa
he walla
çiçek aşısı ücretli.

ceyo16, NAVRIS, Esennn, kokteyl, burcu_arda, tugbiş123+, sev_rey, huzur84

Şirvan sana havale ediyorum

bu arada çok saolun kızlar başınızı ağrıttım iyiki varsınız biraz olsun stresim azaldı verdiğiniz cevaplar içime su serpti iyiki varsınız arkadaşlarım....

kına kuruyemişi vardı aldım yicektim kayra geldi başıma bende fındık fıstıklardan ezdim verdim şimdi bana yedirtmiyo nerdeyse bitti kuruyemişler:))

siz yine iyi yazıyorsunuz kızlar çocuklar etrafta iken....ben haftasonu dikkatinizi çektimi bilmem hiç yazamam gece haricinde...ben idil uyanıkken mümkün değil birşey yapamıyorum ama ayaklanınca böyle oluyor sanırım...kendi kendine oturup oynamıyor sürekli gezindiği için kafa göz yarmasın diye bende peşinden:))

aynısı meriççç... aynen..
mümkün değil gecen gün süt ısıtcam durmuyo aldım kucağıma...
cezvesi tek elle yıkadım wala okadar yanii..

gülşen ve yürüyen bebek anneleri siz bebekleri ellerinden tutup yürüyerek mi dolaşıyodunuz evde ben hiç öyle yürütmüyorum kendi takılıyo hep ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…