geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkeze teşekkğr ederım arkadaşlar az once hastaneden geldım kan ve idrarda istedi doktorumuz 1 yaş için hazır onuda göreyim dedi 2 de muaynaneye gıdicez kan alınırken çok ağladı yavrum zaten keyfi yok off allahım bende oarada ağladım sinirlerim boşaldı iyice onlara bişey olmasın ya allah beterinden korusun
gülşencim bal ve limon sen demiştin ya sabah verdim içmedi bende kahvaltısına karıştırdım umarım bu şeklide yararı olur
merhabaaa oğlumla aşıdan geldik canım çok ağladı yaa ama şimdi iyi ee onun iyiliği için hepsi hava çok güzel 4 gündür dışardaydık kayra artık içeri girince çığlığı basıyo ama çok zor uyuyo artık uyuturken hep ağlıyo yaa sizlerinki nasıl uyuyo?
ben bilmiyorum canım .gittigi.. dan alışveriş yapan var mı,duyduğuma göre,kapıdan bakıyormuşsun aldığın şeye,beğenirsen o anda parayı ödüyormuşsun,bilen var mıııııııııı
-ooo ayrı bir boyut canım .. anası onu temizlik yaparken . kovanın içinde doğurmuş.Melek ne ara yaptın o kadar işi?Bide üstüne eltinin işini de almış yapmak için.Bide diyor,küçük çocuuum var,nene lazım,eltin yapsın kendi kanepesini mi koltuğunu mu hahahhaaaa
saolun kızlar birde şekerli denıyeyım birşey daha sorucam bir yaş aşısı ücretlimi kızlar bugun cemeın aşısıda olabilir ücretliyse ne kadar ??
sağlık ocakları ücretli değil cnm, bizede dr 13.ayda suçiçeği aşısı var dedi sağlık ocakları yapmıyormu onu acaba ??
ecemde hala uyanmadı başka zaman olsa hemen uyanır daha kalkıcak karnını doyurucam geç kalıcaz sanırım((
kıyamam yaa..geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkeze teşekkğr ederım arkadaşlar az once hastaneden geldım kan ve idrarda istedi doktorumuz 1 yaş için hazır onuda göreyim dedi 2 de muaynaneye gıdicez kan alınırken çok ağladı yavrum zaten keyfi yok off allahım bende oarada ağladım sinirlerim boşaldı iyice onlara bişey olmasın ya allah beterinden korusun
gülşencim bal ve limon sen demiştin ya sabah verdim içmedi bende kahvaltısına karıştırdım umarım bu şeklide yararı olur
benim de belim çok ağrıyor..misafirim gelcek çörek yaptım beklemekteyim akşamda görümcem ve kaynanam gelcek
kızlar bu aralar belim çok agrıyo gece yatamıyorum agrıdan ayakta çok durdugumdan mı gelenm çok oluyoo devmlı koşuşturma içindeyim
ben kredi kartiyla ödüyorum ama öle bi uygulama da olabilir..gittigi.. dan alışveriş yapan var mı,duyduğuma göre,kapıdan bakıyormuşsun aldığın şeye,beğenirsen o anda parayı ödüyormuşsun,bilen var mıııııııııı
he wallaMelek ne ara yaptın o kadar işi?Bide üstüne eltinin işini de almış yapmak için.Bide diyor,küçük çocuuum var,nene lazım,eltin yapsın kendi kanepesini mi koltuğunu mu hahahhaaaa
çiçek aşısı ücretli.sağlık ocakları ücretli değil cnm, bizede dr 13.ayda suçiçeği aşısı var dedi sağlık ocakları yapmıyormu onu acaba ??
ayyy hep öyle oluyor. .
ne zaman bir yere gitmeye kalksak, öyle güzel uyuyorki kalkmıyor. sıpacık
hastene değil şirvancım muaynanesıne goturucem ama sultanda ücretsiz dedi herhalde ücretsiz
siz yine iyi yazıyorsunuz kızlar çocuklar etrafta iken....ben haftasonu dikkatinizi çektimi bilmem hiç yazamam gece haricinde...ben idil uyanıkken mümkün değil birşey yapamıyorum ama ayaklanınca böyle oluyor sanırım...kendi kendine oturup oynamıyor sürekli gezindiği için kafa göz yarmasın diye bende peşinden:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?