Denizcim senin kız artık aşmış bizimki daha tutunamadan yürümüyor ellerinden tutuyoruz öyle.....
ceyo16, NAVRIS, Esennn, kokteyl, burcu_arda, tugbiş123+, sev_rey, huzur84
Şirvan sana havale ediyorum
elinden tutup yürütüyorum . bazen tek el bazen iki el..gülşen ve yürüyen bebek anneleri siz bebekleri ellerinden tutup yürüyerek mi dolaşıyodunuz evde ben hiç öyle yürütmüyorum kendi takılıyo hep ..
bizde aynıyız şeker. baran bide hiç emeklemiyor..Denizcim senin kız artık aşmış bizimki daha tutunamadan yürümüyor ellerinden tutuyoruz öyle.....
ne havuzu müge yaa!!
hava berbat burda yağmur yağdı yağcak şimdi bu yazılırmıydı:)
şaka bir yana resimleyinde görelim:)))
ya ben egeye yemek konusunda çok ısrarcı oldum sanırım ki ,artık kaşık gördüğü gibi tepki veriyor!!
bunaldım artık,bittim ,tükendim(
Denizcim bence sende yap çünkü tembel alışıp geç yürür emekleyen bebek zaten geç yürür bizimki kendisi koltuklarda da yürüyor evin içinde de elini tutup yürütüyor zorla yani istediğimizden değil mecburiyetten)
Aysun bence hiç daha verme ne zaman isterse ver benimkide arada yapıyor sonra unutuyor kaşığını değiştir elle filan ver değişik olsun ona bizim yaramazda yoğurt yemez bir elimde ekmek zorla elimden alıp yemeye çalışır kafayıda eğer ki kaşık ağzına gitmesin çok fenalar çook
oh müge bizim içinde eğlen misler gibi...
bencede cok ustune dustun rahat birak cocugu artik
buraya geln burda hava cok guzel resm var ama icerde ceklmis var
uyaninca cekip face eklerz
sabahın 7sinden beri ayaktayım....Melek ne ara yaptın o kadar işi?Bide üstüne eltinin işini de almış yapmak için.Bide diyor,küçük çocuuum var,nene lazım,eltin yapsın kendi kanepesini mi koltuğunu mu hahahhaaaa
sende iyiki varsın tugbiş....bu arada çok saolun kızlar başınızı ağrıttım iyiki varsınız biraz olsun stresim azaldı verdiğiniz cevaplar içime su serpti iyiki varsınız arkadaşlarım....
egede bana yedirtmiyor hele dün kapı önünde çigdem yerkennnkına kuruyemişi vardı aldım yicektim kayra geldi başıma bende fındık fıstıklardan ezdim verdim şimdi bana yedirtmiyo nerdeyse bitti kuruyemişler:))
yürümeden önce elimizi tutup yürümek istiyordu..siz yine iyi yazıyorsunuz kızlar çocuklar etrafta iken....ben haftasonu dikkatinizi çektimi bilmem hiç yazamam gece haricinde...ben idil uyanıkken mümkün değil birşey yapamıyorum ama ayaklanınca böyle oluyor sanırım...kendi kendine oturup oynamıyor sürekli gezindiği için kafa göz yarmasın diye bende peşinden:))
gülşen ve yürüyen bebek anneleri siz bebekleri ellerinden tutup yürüyerek mi dolaşıyodunuz evde ben hiç öyle yürütmüyorum kendi takılıyo hep ..
kızlar ege oto koltuğunu başlarda severdi ama şimdi durmuyor.
en fazla 20 dk.sonra başlıyor kemerden kurtulma çabalarına
mecbur kucağıma alıyorum oda cama yapışık gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?