2009 Nisan Anneleri

bende temizlik yaptım bu saate kadar ama yavaş yavaş yaptım valla keşke hep böyle yapsam sanki kovalayan var hızlı hızlı yapıyorum çocuklada ilgilenemiyorum o zaman..böyle ela oyun istedikçe oynadık beni bıraktıkça temizlik yaptım o da huysuzlanmadı o zaman :) bende sinir stres olmadım..

Denizcim senin kız artık aşmış bizimki daha tutunamadan yürümüyor ellerinden tutuyoruz öyle.....

Bende gazetede bugün okudum öksürük şurubu kullanmayın zaten şurupta etkili olana kadar öksürük geçiyormuş aynı zamanda, birde şurupla öksürüğün önünü kesince daha büyük rahatsızlıklar görünemiyormuş akciğer gibi dr.kontrolsüz kullanmayalım bencede...

Denizcim senin kız artık aşmış bizimki daha tutunamadan yürümüyor ellerinden tutuyoruz öyle.....

hehe yok cnm anlatamamışım :)) yani ela 2-3 adım atıp oturuyo en fazla..bebekleri yürüyenler yürüme çalışması yapıyo muydu ya da bebeklerle evde ellerinden tutup yürüterek mi geziyordu onu soruyorum..ben ela yı o şekilde hiç yürütmüyorum kendi emekleyerek gidiyo heryere demek istedim

slm kizlar bugun size bodrumun icinden yaziyorum
bodrum bulusmasi yaptik yine burculardayim
hava super havuz basinda bebislerle oynuyoruz
simdi uyuyolar misil misil
uyaninca devam edicez

ecem hastaymis gecmis olsun

ne havuzu müge yaa!!
hava berbat burda yağmur yağdı yağcak şimdi bu yazılırmıydı:)
şaka bir yana resimleyinde görelim:)))

ya ben egeye yemek konusunda çok ısrarcı oldum sanırım ki ,artık kaşık gördüğü gibi tepki veriyor!!
bunaldım artık,bittim ,tükendim(

Denizcim bence sende yap çünkü tembel alışıp geç yürür emekleyen bebek zaten geç yürür bizimki kendisi koltuklarda da yürüyor evin içinde de elini tutup yürütüyor zorla yani istediğimizden değil mecburiyetten )
Aysun bence hiç daha verme ne zaman isterse ver benimkide arada yapıyor sonra unutuyor kaşığını değiştir elle filan ver değişik olsun ona bizim yaramazda yoğurt yemez bir elimde ekmek zorla elimden alıp yemeye çalışır kafayıda eğer ki kaşık ağzına gitmesin çok fenalar çook
oh müge bizim içinde eğlen misler gibi...

bencede cok ustune dustun rahat birak cocugu artik

buraya geln burda hava cok guzel resm var ama icerde ceklmis var
uyaninca cekip face eklerz

ceyo16, NAVRIS, Esennn, kokteyl, burcu_arda, tugbiş123+, sev_rey, huzur84

Şirvan sana havale ediyorum

kaçmıyor canım bu .. korkamadı benden
gülşen ve yürüyen bebek anneleri siz bebekleri ellerinden tutup yürüyerek mi dolaşıyodunuz evde ben hiç öyle yürütmüyorum kendi takılıyo hep ..
elinden tutup yürütüyorum . bazen tek el bazen iki el..
aa
geçen gün kanlıca sahildeyiz. ben bir elinden tuttup ilyas bir elinden tuttu biraz yürüdük öyle ..çok hoşdu.. acayip bir hazdı valla..

bizde aynıyız şeker. baran bide hiç emeklemiyor..

zorlama çoçuğu bırak açıkınca yer ooo

işin garibi yemek istediği zamanı ben hiç görmedim
hep zorla hep zorla.
eğer vermezsem akşama kadar aç durur öyle de uyur
eşim siparişini verdi şu iştah şurubunun oda bir işe yaramazsa saçlarıma aklar düşücekkk!!

Melek ne ara yaptın o kadar işi?Bide üstüne eltinin işini de almış yapmak için.Bide diyor,küçük çocuuum var,nene lazım,eltin yapsın kendi kanepesini mi koltuğunu mu hahahhaaaa
sabahın 7sinden beri ayaktayım....
deme kız öle o ben hamıleyken hep yemeklrımı yaptı...-hakkı var yani...

bu arada çok saolun kızlar başınızı ağrıttım iyiki varsınız biraz olsun stresim azaldı verdiğiniz cevaplar içime su serpti iyiki varsınız arkadaşlarım....
sende iyiki varsın tugbiş....

kına kuruyemişi vardı aldım yicektim kayra geldi başıma bende fındık fıstıklardan ezdim verdim şimdi bana yedirtmiyo nerdeyse bitti kuruyemişler:))
egede bana yedirtmiyor hele dün kapı önünde çigdem yerkennn

bizim hazırlandık ege karnınıda doyuırdu eltıye gecelim bakalım kurs arkadaşlarınaa

ege su falan içerken yada şakacıktan şişe verıyoz su içiomuş gibi içiyor üff diye sonrada ohh diyorrrr

eşim geldi az önce ilk defa gündüz iş yerı uzak imir merkeze gidiyormşta gecerken ugramış kapı önünde kızartma yapıyordum arkamdan biri bi sarılde bende cıglık tabi
böyle yakalarım ben insanı diyor delüüüüüüüüüüüü

o sıradada yan tarafta bi genç elektırık sayaclarına bakıyordu adamda delimi bunlar demiştir ama benımki o genci görse sarılmazdı bi gördü hmen topladı işi delü hadi ben kaçar byee

kızlar ege oto koltuğunu başlarda severdi ama şimdi durmuyor.
en fazla 20 dk.sonra başlıyor kemerden kurtulma çabalarına
mecbur kucağıma alıyorum oda cama yapışık gidiyor

ŞirvanCım bizimkide emeklemiyor hiç, bazen kendini yüzüstü atıyor gidemeyince başlıyor ağlamaya birden yürüyecek bizimkiler....
Valla aysunCum bende onu düşünüyorum haziranda zorunlu olacakmış bizimki anakucağında bile durmuyordu daha almadık ta napcaz bilmem

yürümeden önce elimizi tutup yürümek istiyordu..
ama hep yürümek istiyorudu zaten 9 aylık yürüdü..
simdi de tut tutabilirsen..
elini tutmamızı istemiyor..
disari çıktıkmı..
koşmaya baslıyor elinden tutturmuyor
gülşen ve yürüyen bebek anneleri siz bebekleri ellerinden tutup yürüyerek mi dolaşıyodunuz evde ben hiç öyle yürütmüyorum kendi takılıyo hep ..

kızlar ege oto koltuğunu başlarda severdi ama şimdi durmuyor.
en fazla 20 dk.sonra başlıyor kemerden kurtulma çabalarına
mecbur kucağıma alıyorum oda cama yapışık gidiyor

bizim ki hiç sevmedi.. abartısız 10 sn oturmuyo..kotukta..

canım haziran ayına doğru fiyatlar artar,zorunluluktan dolayı..
ceza yememek adına bulundurcaz araba da ne yapalım.
yeterki dursun diye eline bir dünya oyuncak veriyorum ama nafile.sıkıntıya gelemez ege!!

Müge sen en iyisi foto falan koyma,havuz başı lafını duyunca bile özendirik olduk,bide resmi görsek

Ben de birden yürüyecek derken 11 aydan sonra başladı emeklemeye,ben artık emeklesin istemiyordum bu saatten sonra,çünkü herşeye emekleyerek sıralayarak ulaşıyor,yürümek hevesi yok şimdi de.Tabi geç başlayınca emeklemeye,daha keyfini sürüyor kuşum.

eliffff inanmıyorum sana yaa ben daha bu cmrtsi bu takıma baktım hatta kuzenime şu taytlı takımda çok güzelmiş dedim.kanz da renkler hep nar çiçeği bu yaz bende çok severim ve bluzüde öyle :))) çok teşekkür ederiz ya çook beğendik hala şoktayım ama dinleme cihazı takmış gibisin valla bu kadar tesadüf olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…