2009 Nisan Anneleri

Melek Allah muhabbetinizi arttırsın ne diyeyimBenimki de uzakta,2 yılda bir 1 hafta kadar görüşüyürouz,görünüşte anlaşır görünüyoruz ama pek sanmam sevdiğimizi birbirimizi.Onda kıskançlık var da biraz..

Çok sevindim Denizcim,ay gerçekten çok sevindim ya beğenmenize.Mutlu oldum))Tesadüf için de ayrıca.

havlu içinde çok teşekkür ederiz o da çok güzel pembe pembe onuda çok beğendik kullandıkça seni anıcaz tekrar teşekkürler..
bu arada mügenin hediyesini eve gelen kargoya verecektim ama kapıcı almış bizim hediyeyi o getirmiş ben kargocuyu göremedim yarına kaldı artık..

hehehe eşimle konuştuk şimdi ben yarın veririm dedi..ela da şimdi uyudu uyanır uyanmaz giydiricem hemen fotolarıda koyarım..

Oto koltukları için:Arabanın ön koltuğunun arkasına takılan oyuncaklar var,direksiyon gibi vs. onlardan alsanız durmazlar mı acaba?

idil canı isterse elimizi tutuyordu denizcim...şimdide tutunca elini çekiyor kendi işini kendi görecekmiş...ama ben çok gezdirdim tek ellle çift elle...geçen aya kadar işten eve gelir gelmez 7-12 arası hep elele evi geziyorduk....şimdi değişen şey artık eğilmiyorum o yürüyor bende peşinden yürüyorum:))

Ben de gezdireyim diyorum ama,hemen kendini yere salıyor,hiç istemiyor yürümek:-(

Bir taraftan ütü yapıyorum bir taraftan da buraya bakıyorum,Miray uyanınca dışarı çıkıp gezdireyim diyordum ama,hava burada nasıl karardı anlatamam:-(

hıımm saol gülşencim ben işte onu çk az yapıyorum hatta bazı günler hiç..bende ööle yapayım bari gerçi bizimki yürürken sevinip gülüyo 2 kere koridordan geçincede tamam kucağına al diye bana dönüyo koca popolu kızım

ayenen elif bende hava süper gezelim mi ki diye düşünüyordum hatta balkona kilim serip elayı dışarda oynatmayı bile düşündüm ama sağanak yağmurla birlikte dolu yağdı ela şok oldu sesten camları kıracak kadar yani..

kızlar merhabalar.
doktordan henüz geldik.geçmişe bakamıcam kusura bakmayın.hasta bebeğimiz annemiz varsa geçmiş olsun.
canım azıcık sıkkın.şimdide nazlı kızımın kulağında enfeksiyon çıktı.geçirmediğimiz bi o kalmıştı oda oldu tam olduk artık.gitmişken kan da aldılar.çok ağladı bebeğim malesef.sonuçları yarın alacam.

aaa çok geçmiş olsun güler yaa..antibiyotiğe mi başlattı dr? can da olmuştu ilaçlar 2-3 günde etki ediyo cnm üzülme yaa geçer hemen..

Çok geçmiş olsun Gülfeme.Acaba o mu yapıyordu sancı da ağlıyordu.Hemen iyileşir kuzucuk inş.

TRT 1 de bir kadın var şimdi,dişlerini hangi dişçide yaptırdı acaba,ben de yaptıracağım :jeyyar:
Siyah elbiseli olan.

geçmiş olsun canım..

aaa çok geçmiş olsun güler yaa..antibiyotiğe mi başlattı dr? can da olmuştu ilaçlar 2-3 günde etki ediyo cnm üzülme yaa geçer hemen..

çok geçmiş olsun gülfeme önemli bişey değildir inşallah...

Çok geçmiş olsun Gülfeme.Acaba o mu yapıyordu sancı da ağlıyordu.Hemen iyileşir kuzucuk inş.

sağolun arkadaşlar.
deniz antibiyotik verdi malesef.
elif ağlaması bayadır var.gerçi son 1 haftadır artık çok aşırıydı ama inşallah hastalığıyla beraber o da biter.

hasta bebeklerımıze gecmıs olsun vede annelerımıze
hedıye alanlar gule gule kullansın cıclerını
sultan kerem de gule gule kullansın cıclerını
tuğba gecmıs olsun eceme
gulercım gulfemede gecmıs olsun
valla selen dağ bayır kendı gezıyo artık ne elımden tutuyo ne elını tuturuyo
ben bu ara pek gıremıcem şimd hastaneden geldım kayınpederım anjıyo oldu yarın 3 tede acık kalp amelıyatı olucek 1 hafta hastanede kalıcak sanırım bende ev hastane arası mekık dokucam görünüşe gööre selenın doğum gunu ıcın hıc hazırlık hevesım kalmadı bu durumdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…