2009 Nisan Anneleri

ben de zaten hastaydım.şükür annem yanımda.akşama da misafir var.ya ben tırlatmak üzereyim.gülfeme uzun süredir bağırmıyodum.dün malesef bağırdım.karar almıştım bi daha olmayacak diye.ama bağırdım.sonra da eşim bana bağırıyorum diye kızdı ve biz gecenin 3 buçuğunda çok kötü tartıştık.gülfem annemde.o ağlıyo biz tartışıyoruz.
hayalimdeki annelik bu değildi.kendime çok kızıyorum.kendimi dünyanın en kötü annesi olarak görüyorum.
lütfen yok öyle değilsin falan demeyin.sizlerde aynı şeyleri yaşıyosunuz ama eminim yavrularınıza bağırmıyorsunuz

Seher kayınbabana da çok geçmiş olsun,yarın da ameliyat iyi geçsin inş.Öyle deme ya,sen hamarat hatunsun hepsinin üstesinden gelirsin.Zaten baya da var sizin d.gününüze,hem alışverişini de yaptın.Ayakkabı alabilmiş miydin bu arada onu da sorayım.Olmadı 1 hafta geç yapıverirsiniz kutlamayı.

gülfeme geçmiş olsun
ya ben birazdan işten çıkıcam doluya falan yakalanmayım nolur

geçmiş olsun gülfeme

sağolun arkadaşlar.

seher kusura bakma canım kendi derdimden atlamışım.
kayınbabana çok geçmiş olsun

sehercim çok geçmiş olsun inşallah iyi geçer ve hemen düzelir kayınpederin..
güler bizim gülfem gibi hiç uyumayan bebeğimiz yok cnm olsa bizde arada bağırır ve aynı pişmanlığı duyardık ..insansın sen robot değil..ayrıca gülfeme değil içinden çıkamadığın duruma çaresizlikten bağırıyosun cnm..

seher geçmiş olsun canim yaa..
Allah şifa versin.
canım kimsenin sabrı sonsuz değil..
arada ben de bagırıyorum olabliyor kendini suçlama..
geriliyo bazen insan..

sağolun kızlar
aldım elıfcım herseyını edıye ısımızıde ayarladık mısafırlerımız için oyle zaten sağlığı yerınde olsunda gec olsun onemlı değil doğum gunu

Gülercim çok geçmiş olsun inş.gülfem düzelir uykularıda cnm biz senin kadar yıpranmıyoruz eminim bizim bebişlerde olsaydı belki bizde bağırırdık kendini üzüpte daha fazla yıpratma lütfen gülşen hariç tabi o da senin gibi ama bazı insan daha rahat atlatırken bazısı daha da zorlanır kendini kasma...
Seher k.pederine çok geçmiş olsun allah şifalar versin, benimde taşınma telaşı var aynı şekilde napıcam diye düşünüyorum herşey üstüste geldi ama sende 1-2 hft ötelersin mühim olan sağlık...

seher çok geçmiş olsun...sağlığınız yerinde olsun yeterki...dedeniz tez zamanda iyileşir sizde yaparsınız doğumgününüzü...3 haftaya kadar daha iyi olur eminim

yoo güler ben yinede öyle diyorum kötü anne değilsin olamazsın....bende bağırıyorum pişmanda oluyorum aynen elimden gelen sabrı gösteriyorum..şimdi hastalıkla birleşince böyle oldu sinirlerin hepsi geçecek....bence işe tez zamanda başla kafan dağılsın azıcık ve bunuda gülfemden kaçmak olarak görme...sağlığına zarar verme böyle üzülerek kendine ediyorsun...son 1 haftadır gece uyku saatim 2-3 saate döndü benimde iyice sapıttı bu hafta ama çaresiz zamanın geçmesini bekliyorum...seni anlıyorum rahatla biraz

seher geçmiş olsun canim yaa..
Allah şifa versin.

canım kimsenin sabrı sonsuz değil..
arada ben de bagırıyorum olabliyor kendini suçlama..
geriliyo bazen insan..

bilmiyorum arkadaşlar.önceleri kolay kolay ağlamazdım.şimdi ağlamadan geçirdiğim bitek gecem yok.ben gülfeme çok zor şartlarda sahip oldum.hiç böyle şeyler yaşayacağım bu kadar aciz duruma düşeceğimiğ tahmin etmezdim.herşeyin üstesinden gelirim sanıyodum ama çok fena yanılmışım.çok zayıfmışım.

hakkınızı helal edin ama cidden çok kötü durumdayım.emzirme işi olmasa antidepresanlara başlıcam.psikolojik destek de almam gerekiyo biliyorum.

gülşen zaten her gece aklıma sen ve seher geliyosunuz.şu an diyorum büyük olasılık onlar da benimle beraber ayaktalar.bu biraz güç veriyo.ama şu sebebini bilmediğim ve ne yaparsam yapayım susturmayı başaramadığım ağlamar beni çok yıprattı
gülşen gerçekten idile bağırdığın oluyor mu?kendimi sorulamaktan yoruldum artık

gülercim çok geçmiş olsun inş biran önce iyileşir gülfem lütfen kendini daha fazla suçlama fiziksel şiddet göstermiyorsunya bağırıyorsun bende arada bağırdığım oluyor sonra çok pişman oluyprum ama bizde insanız hiç kolay şeyler yaşamıyorsunn

olmaz mı güler bunu seni rahatlatmak adına söylemiyorum bağırdığım oluyor senin gibi 10 saniye sonrada pişmanlık duyuyorum....çünkü elini yüzüne kapatıp yine bana yaslıyor başını...yani yine güvendikleri biziz...rabbim çok büyük güler çektiğin sıkıntıların mükafatı çok güzel olacak buna inan....ve benden nacizane beni rahatlatan şeyi söyliyim....

Allahümme lâ sehle illâ mâ cealte sehlen, ve ente tec'alülhazne iza si'te sehlen.
Anlami:
Allahim. Senin kolay kildigindan baska kolaylik yok. Sen diledigin zaman çetin olani kolaylastirirsin. (isimi kolaylastir Allahim.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…