hasta bebeklerımıze gecmıs olsun vede annelerımıze
hedıye alanlar gule gule kullansın cıclerını
sultan kerem de gule gule kullansın cıclerını
tuğba gecmıs olsun eceme
gulercım gulfemede gecmıs olsun
valla selen dağ bayır kendı gezıyo artık ne elımden tutuyo ne elını tuturuyo
ben bu ara pek gıremıcem şimd hastaneden geldım kayınpederım anjıyo oldu yarın 3 tede acık kalp amelıyatı olucek 1 hafta hastanede kalıcak sanırım bende ev hastane arası mekık dokucam görünüşe gööre selenın doğum gunu ıcın hıc hazırlık hevesım kalmadı bu durumdan sonra
gülfeme geçmiş olsun
ya ben birazdan işten çıkıcam doluya falan yakalanmayım nolur
geçmiş olsun gülfeme
gülfeme geçmiş olsun
ya ben birazdan işten çıkıcam doluya falan yakalanmayım nolur
seher geçmiş olsun canim yaa..hasta bebeklerımıze gecmıs olsun vede annelerımıze
hedıye alanlar gule gule kullansın cıclerını
sultan kerem de gule gule kullansın cıclerını
tuğba gecmıs olsun eceme
gulercım gulfemede gecmıs olsun
valla selen dağ bayır kendı gezıyo artık ne elımden tutuyo ne elını tuturuyo
ben bu ara pek gıremıcem şimd hastaneden geldım kayınpederım anjıyo oldu yarın 3 tede acık kalp amelıyatı olucek 1 hafta hastanede kalıcak sanırım bende ev hastane arası mekık dokucam görünüşe gööre selenın doğum gunu ıcın hıc hazırlık hevesım kalmadı bu durumdan sonra
canım kimsenin sabrı sonsuz değil..ben de zaten hastaydım.şükür annem yanımda.akşama da misafir var.ya ben tırlatmak üzereyim.gülfeme uzun süredir bağırmıyodum.dün malesef bağırdım.karar almıştım bi daha olmayacak diye.ama bağırdım.sonra da eşim bana bağırıyorum diye kızdı ve biz gecenin 3 buçuğunda çok kötü tartıştık.gülfem annemde.o ağlıyo biz tartışıyoruz.
hayalimdeki annelik bu değildi.kendime çok kızıyorum.kendimi dünyanın en kötü annesi olarak görüyorum.
lütfen yok öyle değilsin falan demeyin.sizlerde aynı şeyleri yaşıyosunuz ama eminim yavrularınıza bağırmıyorsunuz
sehercim çok geçmiş olsun inşallah iyi geçer ve hemen düzelir kayınpederin..
güler bizim gülfem gibi hiç uyumayan bebeğimiz yok cnm olsa bizde arada bağırır ve aynı pişmanlığı duyardık ..insansın sen robot değil..ayrıca gülfeme değil içinden çıkamadığın duruma çaresizlikten bağırıyosun cnm..
seher geçmiş olsun canim yaa..
Allah şifa versin.
canım kimsenin sabrı sonsuz değil..
arada ben de bagırıyorum olabliyor kendini suçlama..
geriliyo bazen insan..
Gülercim çok geçmiş olsun inş.gülfem düzelir uykularıda cnm biz senin kadar yıpranmıyoruz eminim bizim bebişlerde olsaydı belki bizde bağırırdık kendini üzüpte daha fazla yıpratma lütfen gülşen hariç tabi o da senin gibi ama bazı insan daha rahat atlatırken bazısı daha da zorlanır kendini kasma...
Seher k.pederine çok geçmiş olsun allah şifalar versin, benimde taşınma telaşı var aynı şekilde napıcam diye düşünüyorum herşey üstüste geldi ama sende 1-2 hft ötelersin mühim olan sağlık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?