2009 Nisan Anneleri

merhaba arkadaşlar nasılsınız
ben evime geldim ama mutsuzum :gitme:
Kayra da hasta burnu akıyor sürekli ve öksürüyor
evi temzilemem lazım çok pis ama Kayra da bırakmıyor annemler kalabalıktı onları arıyor galiba ağlayıp duruyor
gülfemde hastaymış geçmiş olsun geçmişe bakabilirsem b,r ara bakarım

geçmiş olsun mine..
bence gece eşin kayrayla ilgilenirken yap işlerini.
kayra zaten hasta ilgi bekler,senin içinde rahat etmez..

kontrole götürdüm bugün elifi iyileşmiş allahıma şükürler olsunn umarım bir daha hastalanmaz zaten bir lokma bişey yiyor o zaman hepten yemeden içmeden kesiliyor

sağol gülşencim.yazdım hemen.zaten benim de dua tek sığınağım.inşallah geçecek bu günler.
desteğiniz için hepinize çok teşekkür edrim.Allah hepinizden razı olsun.içime su serptiniz.ben misafirlerime ikramlık hazırlayacağım.görüşürüz.

inş.yeliz...
benimde son umudum artık...
nette de çok araştırdım ,olumlu gibi ama egeye faydası olur mu bilmem(
siz de hala iştahsız mısınız?

hemde nasıl aysun tek derdi anne sütü doktorumuz kansızlık olmasın diye vimin fer verdi göya iştah açıyormuş ama nerdeee ben zaten 3 öğün veriyorum ara öğünde eline veriyorum ne yerse ama tabi çok az yiyorrr

egenin iştahını açarsa kesin bizimde açar :)
birde bu hastalıklardan sonra daha çok düştü memeye benim ilk doğum yaptığımda hiç yara olmamaıştı göğüslerim düşün o kadar çok emiyorduki sancıdan acıdan uyuyamıyordum şimdi bir öğünde olsa yiyorr şimdide memem diye bağıyor elini sokup istiyor her geçen gün dahada bağlanıyor (((

ben hafta sonu egeye hiçbirşey yediremedim sadece su içti
bir bağırdım ağlamaya başladı.
bende başladım ağlamaya nefes alamıyorum artık,tansiyon da düştü sanırım.
birde psikolojik çarpıntı var bende,kendime zor geldim.
iştahsız çocukla uğraşmak çokk zor...
kısa bir ara nasıl olduysa yemeye başlamıştı ve allahım ne güzel bir duyguymuş dedim ama kısa sürdü
keşke azda olsa yesede kilo almasa.
bu şekilde alması geren gıdaları,proteinleri alamıyor ve dr.da kızıyor.
gelişmesi açısından yemeli diyor.
bugün yesin diye neler denedim neler...
ama yemiyor!!

yeliz vitaminin adı nedir hayatım.
biz önce mina-ex kullandık portakallı iştah açmayınca dr.çinko ilaveli birşey deneyelim dedi.
şimdi zin-omega'ya başladık.
iştah şurubunun da dün siparişini verdik bugün eşim alıcak.
kilo alması için fant-malt katıyorum yemeklere mamalara ama yemediği için onuda alamıyor

aysuncum seni çok iyi anlıyorum ben senden biraz daha rahatım hiç değilse anne sütü alıyor diyorum doktorumda gelişimi iyi devam ettiği sürece 2 yaşına kadar sadece anne sütü alsa olur diyor yemesiz için baskı yapma diyor baskı değil ama ısrarcı davranıyorum ya düşün arkadaşımın bebeği var 5 dk koca kaseyi hiç birşeyle ilgilenmeden yiyor hem annesini emiyor hemde gece iki biberon süt içiyorrr valla imreniyorummm

elif hiç bir şey yemiyor diye kansızlıkta sınırda çıkınca doktor vimin fer verdi hani varya kaşıklı ondan ama iştah açmadı bizde

sakın olmaya calış bence canım .. sen kendini sıktıkça oda rahatsız oluyor bence..
biraz kendi haline bıraksan..
yemiyor, içmiyor diye dert etmesen ..
şimdi diyosundur kesin .. başına gelmeyince bilemezsin..
allah sabrınızı arttırsın başka birşey elimden gelmiyor malesef.
kulağı içinde geçmiş olsun. en kısa zamnada atlatır inş.

allah şifaa versin canım . sorunsuz operasyondan çıkar inş.
çok geçmiş olsun.

geçmiş olsun canım...

çiçeğin söylediği bir citamin vardı balık yağı bende verdim ondan onu içince daha kötü oldu emmek bile istemedi sanırım miğdesini bulandırdıı şimdi şu arı polenini merak ediyorumm

anne sütü alması tabiki güzel canım ama diğer tadlara da alışmaları lazım.
pütürlülere alışmasılazım artık.
çiğneme refleksinin gelişmiş olması lazım.
bugün kendime kızdım durdum bende keşke herşeyden az da olsa verseymişim.
o yasak bu yasak demeden ,belki severdi.
ay şaşırdım ben artık.
o kadar vitamin değiştirdik sizinkinin adını ilk kez duydum.
canım eline birşeyler versen azda olsa yemez mi?
ben bugün yağlı ekmek verdim dr.tavsiyesiyle azcık kemirip bıraktı(
nette buldum meyvesine erimiş dondurma koydum tadı farklı olsun diye yemedi.

slm kızlar ne gündü ya sabah hasteneye gıt oradan eve gel doktora gıt
neyse kızlar kan ve idrar sonuçlarımız temzi çıktı çok sukur doktor ferrumu bıraktırdı
ecemin boğazlarında kızarıklık varmış öksürüğü bu yüzden dedi ama ciğerlerinde falan herhangi birşey yok dedi
ecem bu ay iştahsızlığından 100 gr vermiş çok üzüldüm ama doktor çok hareketlenmıs normal dedi (oradada 1 dk durmadı)
ya kilosu değilde aysunun dediği vitaminsiz kalması beni çok yıpratıyo düşünün saat kaç kahvaltıyla duruyo ya
iyice sınırlerim yıprandı ecem doğdupundan bu yana beni hiç bu kadar zorlamamıştı((
ne yapalım gülşenin dediği gibi geçicek inşallh bu günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…