2009 Nisan Anneleri

aysuncum allaha şükür elif öyle yiyor mesela dün akşam yarım tavuk butu yedi önüne koydum makarna yiyor sabahlrı krep felan yiyor canı isterse pütürlü sorunu yok sadece elifin miraya verdiği gibi versem yemiyor doktora sordum bugün kendi yiyorsa parçalı çiğniyorsa sorun yok dedi anne sütü yoğun beslendiği için bir anda o şekilde beslenemez dedi ceviz alıp yiyor düşün ama herşeyden çok az yiyor birde kendini suçlama ben hiç yasak masak demedim herşeyden tattırdım 7. aydan beri muh inek sütüyle yapıyorum evde her pişen yemekten verdim ama yinede yemiyorrr

iştahsız bebeklerin hepsinin iştahları açılır inş.çok zor benimki de yoğurt yemiyor çok da kilolu değiliz stres çok oluyo yemek saatlerinde asabi oluyorum çok....balık yağı hangisini verdiniz cnm bende dr a yazdırdım portakallı birşey daha başlamadım....

denız elanı n kyafetı çok guzel
valla ıstahsız ve uykusuz bı bebekte bende var ama artık alıştım sanırım o bana değil ben ona ayak uydurdum ustune dusmuyorum verıyorum yemesse kaldırıyorum 1 saat sonra kendı ıstıyo anladımkı yemek ısterse yıyo ıstemesse zorlarsam yemıyo uykuyuda gunde bı kere uyuyo gunduz gecede saat enn gec 9.3o yaatıyo yada 10 gece kalkmalarını saymıyorum artık duzelıcek dıye kendımı tesellı edıyorum bağırma konusuna gelınce mutlaka bağrıyoruz hıc bağırmıyoruz desek yalan ama ben söyle bı yontem buldum ona değğil baska bı odaya gıdıp bağrıyorum :) seloş sayesınde sınır hastası olucam kesın :)) ama napalım demekkı onun huyu suyu bu

mesela nedendir bilmem hamur kızartmasına bayılıyor geçenlerde annem yapmış 2 tane yedi birinciyi bitirdi gelip ikinciyi istedi o yedi ben doydummm :)))

gözunuz aydın tuğbacım ecemde bısey cıkmamıs
cıceğin dediği balık yağı bızdede ıse yaramadı
demekkı yyelızcım sevdığı beyendığı seyı yıcek elıf

Balık yağı neye iyi gelecekti ki sonuçta vitamin ve hftda 2 kez balık yemeyen bebekler için ben kaçırdım birisi açıklasın....

melek anlaşıldı eltinle aran çok iyi:)))
benimki uzaktazemuszemushihoyyyt

valla iyi ama nasıl iii ben susarım o konuşur ondan iii..
o herseye atlar ben bilir edasında aman diyorum bende susuyorum herkes herseyın farkında......
dün mesela kapı önünde cıgdem yerken sucuktan acıldı konu....

komşulara anlatıyor şimdi
bunlar yenı vliler taze sucuk almışlar balkona asmışlar ipe ben asamam mesela pencerenın demır parmaklarına asarım (orası dışarsı degılmi ) hani biz görgüsüsüz ya
evet balkona asdım ama karsımız da cok uzakta evler ide beton kolonlar var onun oraya asdım anlattı komşulara bende sustum he ben orda desem ne demek istıyorsun al sana kavgaaaa hep susan taraf benımmm ama komşular bile farkında
bide eşim benım sert mizahclı egeyı severken bile arada sert bakışlar atıyor korksunmuş ege ondan evde bırınden korkmalıymış tamamda diyorum o cocuk ne anlasın

nehire yai eltinin kızınada öyle yapıyor eltının oglu var 12 yaşında ona gayet normal cunkü büyüdü artık
diyorki dün yıne valla diyor egeye öle sert olmasa yalış anlıcam üzerime alıncam diyor haz etmiyormuş nehırı dıyee(kendi düşüncesi)
kıskanclık bundada varda blli etmıyor...aklı sıraa
ilk zamanlar kendini farklı düşünce sahibi olarak gösterıyordu
ya ne alaka amcası otabiki sevıyor sevmezmi ya böyle böyle cahillll dengesiz
he arkamdanda konuşuyor biliyorum çünkü kayınvalidem bile dıyor hekes diyor ufak gelının bambaşka dıorlarmış..

kenimi övmüyorum sakın yalış anlaşılmasın
yani oyüzden onu tınlamıyorum insan evladıyız bugun vaız yarın yokuz diye susuyorum

gecmiş olsun cnm yaaaaa
Aynı doludan şimdi bizim burada yağıyor!!!
burdada durdu yagmıyor

sağolun kızlar
aldım elıfcım herseyını edıye ısımızıde ayarladık mısafırlerımız için oyle zaten sağlığı yerınde olsunda gec olsun onemlı değil doğum gunu
gecmiş olsun cnmm

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, sev_rey, AysunEge, bursasu+, ssengun+, huzur84, tugbiş123, pinarny

kızlar ben şimdik çıkıyorum.
yarın evde olacağım. baran fırsat verirse , yada ev işi yapmaktan fırsat bulursam gelirim.

kendinize ve bebişlere iyi bakınız.

bu ararda çiçek nerde acaba...
ben hala kargosunu göndermedim.. yanımda duruyor..
geldimi gelmedimi bilmiyorum.
o günden sonrada girmedi hiççç

iyi sabır melek...
eltim öyle konuşucakta ben suscam oldu((
allahtan bizde yılda 1-2 kez görüşüyoruz,gölcükteler.
bizimkide çokk bilir ama nedense çok yanılır...
aman çokta umrum diceksin en iyisi,o taksın kafasına dursun:))))

geçmişe baktım çok uzun okuyamıcam

çiçek faceden dilek in oğlu demirin doğum gününü kutlamıııııııııış duyduk duymadık demeyinnnnn

kendimize yaptığım kusurufasulyeden tuzunu atmadan kerem e kadr ayırdım yiyor şu an umarım kıusmaz

VATANA MıLLETE HAYIRLI oldun egede hastalandı uyuyordu şimdi uyandı burun hırlıyo burnu akıo ve öksrüyor burnuna damlayı attım şurup içirdim...
dişleri kabarmış inşallah ondandır bu gece uyku yok anlaşıldı byee

çiçek az önce onlıne dı dogum günü kutlamalarındaydı... gördüm.

saol sehercim..
melek inşallah hasta olmaz cnm ya her bebek hasta bu ara özellikle boğaz enfeksiyonu ve bulaşıcı..
eceme geçmiş olsun tekrar..hemen düzelir umarım..
sultan hayrola niye gözün korktu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…