2009 Nisan Anneleri

güler çok geçmiş olsun gülfeme ,canım bazen benimde sabrım taşıyo bağrıyorum bende üzülüp ağlıyorum insanız bizde sonuçta dimi.seher geçmiş olsun kayınpederine şimdiden.aysun işin çok zor gerçekten allah sabır versin çook iyi anlıyorum seni inşallah egenin iştahı artar.kayrada çook zayıf bende ona çok üzülüyorum süt içiremiyorum bide 2 gündür uyumamak için 15 dk ağlıyo zar zor uyutuyorum her gün bişey çıkıyo.

sultan çok yorucu oluyo ama saolsun annem ablam bana pek bişey bırakmadılar ikramlarda servis konusunda da ablam ,abimin eşi herşeyi halleti ben ortalıkta dolanmaktan yoruldum :) bide biz kayraya üstünde kayranın resmi olan 1 yaşındayım yazan çikolatalar yaptırdık gelen misafirlere elinde sepet olan ayıcıkla ikram ettik herkes çook beğendi.

aysun benim kızımda da aynı iştahsızlık problemi var.ama bu aralar iyi.çok dışarı çıkarıoyorum .dışarı çıkardığımda daha güzel yiyo.bird e bu aralar kaşık değilde elimden beslenmeyi tercih ediyo.birazda kan şurubunu kaşıkla içirdiğim için herhelde kaşığı istemiyo.kan değeri düşük.birde gerçekten biraz aç bırak.bu aralar ben çok yorgundum.fazla üstüne düşemedim.baktım ki açıkıyo ve daha iyi yiyo.dediğin gibi benim kinide aç bırak hiç açıkmaz diyodum ama eninde sonunda açıkıyolar

Baktım Denizcim,çok yakışmış,beden biraz büyük gibi geldi,ama yaza kadar büyür mü dersin)

bende bilemedim elif yaa..aslında beden tam da üsttekinin boy biraz uzun malum ela tombul ama tombulluğu kadar uzun değil :)) ama tayt tam geldi bacaklarına bi küçüğü olsa kısa süre sonra giyemez..üstü içinde tek de giydiririm elbise olarak diye düşündüm ..sence? değiştireyim mi?

bir de bu yaz giydiklerini tabi eğer 2 yaşa yakın giyiyorlarsa seneyede giyecekler diyo herkes az kilo alıp boy uzayacağı için ..ben bu sene de seneyede giyer diye düşünüyorum alınanları..

Tayt tamsa değiştirme o zaman.Dediğin gibi elbise olarak giydirirsin,zaten o üstteki tunik,biraz uzun olması normal yani,suç Ela da değil)

Şu çocuklara kıyafet almak,bedeni tutturmak o kadar zor ki,Miray a aldıklarımı da kaç kere değiştirmek zorunda kalıyorum.Kanz dan T-shirtler almıştım,18 aylık ,onlar Miray a şimdi tam olunca,Ela ya da bu bedeni almıştım.
Her markanın kendine göre beden anlayışı var.18 ay yazıyor mesela,ama diğer başka markanınkiyle alakası yok o bedenin!!!

sabır diyorum bende belki birgün patlarım....
saol sehercim..
melek inşallah hasta olmaz cnm ya her bebek hasta bu ara özellikle boğaz enfeksiyonu ve bulaşıcı..
eceme geçmiş olsun tekrar..hemen düzelir umarım..
sultan hayrola niye gözün korktu?
sagol cnm neşesi yerınde şurup verdım işte burnuna sıktım.. suan balonlarıla oynuyor gece bahcesini izliyorrr

ay şu doğum günü işlerinden gözüm tırstı yaa
yorucu oluyor telaşş ama deyıyorrrr

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
urla, bursasu+

geçmiş olsun cnm

ay şu doğum günü işlerinden gözüm tırstı yaa

aynen beni şimdiden stres basıyo ya

saol sehercim..
melek inşallah hasta olmaz cnm ya her bebek hasta bu ara özellikle boğaz enfeksiyonu ve bulaşıcı..
eceme geçmiş olsun tekrar..hemen düzelir umarım..
sultan hayrola niye gözün korktu?

saol cnm

ecemin yarın doğum günü ama allahtan pazar kutluycaz ay şaka gibi ya ne zaman geçti 1 yıl....

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, tugbiş123, ebalperen, huzur84

EVET VALLA TUGBA büyüdüler allahım korusun onları benımki ıdı bıdıd bişeyler anlatıyor suan ben onu yemeye giiorum oynayalım yorulsun uyusun byeeeeeee

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, EDAAAA, demirim, ebalperen, nesoc

ben geldim oynadık uyudu geldim....
koca yıne yok ben hep yanlızım zaten of offffffffffffff

Bugün Kayra'nın doğumgününü yapacağımız restorantı ayarladık. Yemekli olacak. Sizler yorgunluklarınızı yazdıkça evde yapmamaya karar verdim. Daha pastası, çikolataları, kıyafeti falan var. ay ne zormuş ya

nice yıllara kayracık çok ii yapmışsın biz yorulduk ama değiyo ya onların sevincine canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…