2009 Nisan Anneleri

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, EDAAAA, demirim, ebalperen, nesoc

ben geldim oynadık uyudu geldim....
koca yıne yok ben hep yanlızım zaten of offffffffffffff

bende yanlızım genelde canım kocam hepp geç gelir gelincede yorgundur pek konuşmayız bu aralar pek tadımız yok zaten eski günlerimiz böyle değildi evliliğimiz heycanını kaybetti galiba kafama takılıyo bu aralar

evet sultan işdeydi yenı geldi....

herkese iyi geceler....
sabah mesai tam gaz devam...

ege uyumuştu agladı gıttım meme verdım emmedi
aayaklarıma aldım salladımsustu ama burnu tıkanık gec uyku yok devamlı aglar bende ayaklarda sallarım burbnuna uyurken damlatayım bari ....
dişlerde kabarmış hep böyle oluyor ateş burnu tıkanıyor sonra arkadan diş patlıyor alt içe dogru dişler kabarmış zaten

ohasta oluyor bn ondan hasta oluyorum ona sıkılmaktan ANNELıK nasıl bi duygu ....

bol bol uykulu geceler sizleree

aynennnnnnnnnnnnnnnnn

slmlar herkesee
biz bugün çok eğlendik her ne kdr yorulsakta
yaşadıklarımız bin kat daha güzeldii

face resimleri koydum

hastalara geçmiş olsun

Yok canım ya yorgunluktandır. Biz de hafta içi ikimizde yorgun geldiğimiz için çok rutindir. Hatta şuanda eşim oturma odasında uyuyo :))

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
urla, burcu_arda, demirim, nesoc, denizela, ebalperen

slmlar herkesee
biz bugün çok eğlendik her ne kdr yorulsakta
yaşadıklarımız bin kat daha güzeldii

face resimleri koydum

hastalara geçmiş olsun

şimdi baktım baloncukları kapışıorlar maşallah ikisinedeeeeeeeeee

iyi geceler..lülülülülülülülülülülülülülülülülülülaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

facede resimleri gördüm çok güzel gerçekten çok tatlılar

çocuk olduktan sonradeğişti tabi herşey hiçbişey eskisi gibi değil

pööf bizde de aynı sorun var ya iletişim kuramıyoruz artık adamla..konuşsak da ya yalış anlıyoruz ya dinlemiyoruz bu ara o da çok çalışıyo..sanırım onun az çalışmasını ve elanın büyümesini belersek düzeliriz umarım

müge süperler kuzular ya aşallah..bizde çok baloncuk yaparız ela da bayılıyordu artık pek sallamıyo daha çok içindeki suyu ele geçirme çabalarında :)hava süpermiş gerçekten burda dolu yağdı ya

Deniz Ela nın face de son koyduğun fotodaki ayakkabılarından bize de hediye geldi,ama pembe lilalı rengi.Güle güle giysin.

hehe amma tesadüf oldu bugün elif..bizede hediye geldi bizimki beyaz tabanı kırmızı..bizde almak istiyorduk çok ii oldu.ben beyaz spor ayakkabısı diye tutturmuştum :) ya ne dicem yazlık ayakkabı alıcam ela ya kışında bi pappa aldım başka almadım yaz içinde ööle düşündüm ama 70 diyolar ya kış için olanlar bile 50 ydi

Ay ayakkabı bizde tam bir muamma oldu.
D.günü için elbisenin altına ayakkabı aldım,ilk başta 20 aldım,o büyük geldi,gittim 22 ile değiştirdim,o da büyük geldi,gittim 21 aldım.Allahtan adam değiştirdi.
Sonra bu spor ayakkabı geldi,22 numara,gittik,onu da değiştirdik,21 aldık.
Annem almış 1 tane,o da 22,ama kışlık,hemen giysin diye almış,ama büyük geldi,onu değiştirmedik,sonbahara giyebilir inş.
Çocuğun kaç tane ayakkabsı oldu,ama tam ayağına uyan 1 tane yok,Miray ı götüreyim de,tam ayağına uyan ayakkabı alayım derken,bugün annem gitmiş,1 tane beyaz ayakkabı almış,ama o da kundura şeklinde,çok şık,ama rahat değil,günlük giyilecek birşey değil yani.
E şimdi bu kadar ayakkabı üstüne ,eşime desem ki,ben ayakkabı alacağım,adam kesinlikle aldırmaz bana,anlatamam da yani,almam gerektiğini,o çünkü işin tamamen mali boyutuyla ilgileniyor)
Bir taraftan da annemin aldıklarını giydrimeyip başka alsam,onu giydirsem,o diyecek,beğenmedi diye,ona dert anlatmak da güç.
Ben de şeye karar verdim,gidip alacağım,ve onlara hediye geldi diyeceğim:-DD

Bu arada Deniz,Ela nın ayağındakiler kaç numara?
20 alsam da Miray a olacaktı belki,ama çok kısa süreli giyecek diye,21 aldım,20 yoktu da gerçi deneyemedik:-(
Zaten şu anda yürümüyor da.
Paqpa ların fiyatını sormamıştım hiç,bidaha düşüneyim)

bende öyle umut edıyorum büyüsün ege dıyoum gezerızde tozarızda ama dıyorum sonra ege büyünc derdıde büyümesinn...
yada biz izlikten gecmeyelim off efkarlandım

müge süperler kuzular ya aşallah..bizde çok baloncuk yaparız ela da bayılıyordu artık pek sallamıyo daha çok içindeki suyu ele geçirme çabalarında :)hava süpermiş gerçekten burda dolu yağdı ya
burayada yagdı koca koca dolularr
ehehheheh gece gece güldüm elif iyi fikir.....delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kociş geldi yemek yedi yattı bende yatıyorum iii geceler....

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, roseberry, ceyo16

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…