2009 Nisan Anneleri

iyi geceler hatunlar giremiyorum çünkü doğum günümüz perşembe harıl harıl bi koşuşturma tuvalete bile zor gidiyom kızkardeşimle uğraşıyoruz pasta siparişimizi verdik ev pırıl pırıl mamaların bir kısmı hazır kurabiyeler falan yarın saçıma gölge yaptırcam diğer bakımları allahtan dün yaptırdım ama yusuf yerlerde yuvarlandı mahvolduk kudurdu resmen tahminen 25 kişi falan olucaz ben şimdiden çok yoruldum bakalım o gün ne olacak birde gerçek doğum gününmüz cumartesi birde o gün yapıcaz babası ben ve paşam ...........

bugün doğum günü olan bütün meleklerimizin doğum günü kutlu olsun nice güzel yıllara..........

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu gece toplam uykum 3 saat ege uyandı burnu akıyor ve tıkalı nefes almakta zorlanıyor....

ayakta sallandı butun gece..

kahvaltı hazırlıcam..
kahvaltı yapıcazda

uykum var pat atıcam yataga kendimi...

oyy kıyamam..
bn de bazen kızıyorum bağırıyorum meriç e..
iki elini birleştiriyo öpyü 2 3 kere bakıyo gözüme..
sonra kafasını göğsüme yaslıyo.
kıyamam canım kızıma..
sonra pişman oluyorum..

geçmiş olsun canım
gözün aydın canım.
ben de 6 aydan sonra bizim yediğimiz yemekeriden verdim hiç ekstradan bişi yapmadım am yine yemiyo iştah yok..
bizim ki 12 1 de uyuyo yaa..
sabırlı hatunn..
kendisi evet toplum içinde anlıyor insanlar..

geçmiş olsun melekçim..

günaydın..
elif ne yazdıysan tamamen aynı..arkadaş 19 almış tel de söyledi dedim değiştir çok küçük..o da 21 almış..bir parmak kadar boşluk var..ama 20 yi de uzun süre giyemezdi böyle iyi oldu malum yürümüyo da daha..yaza rahat giyer diye düşünüyorum..zaten bunlar yazlık değil kışa da giyer nasılsa..
ela sabah 6 da ağlayarak uyandı bi türlü susmadı..babasıyla aramıza aldık bi ona dokunuyo bi bana öyle uyudu kaldı huzur içinde ..hatta kısa bi süre sonra uykusunda gülmeye başladı hem de sesli..ne güzel ya anne baba arasında yatmak :)))

Mügecim faceden resimlere baktım çok güzel maşallah yalnız nasıl zayıfladınız ya hele o arkadaşının durumu ne azıcık kilo göndereyim ben ona ))

arkadaşlar bücürük de %50 indirim var..ayakkabılarda da..ama her sezonda mı onu bilemiyorum..ben çok beğendim ayakkabılarını ve ortopedik dediler..bende aldım:)...bu arada benim kızımın ayakları şu an 17 numara..18 biraz büyük geliyor..annesi gibi 34 numara olmaz inş ayakları...

hasta bebeişlerimize çok geçmiş olsun

tşkler kızlar gerçekten çok eğlenceliydi

sevgicim arkadaş bide 25 kilo almış bi baayyaannn:)))
bünye meselesi vermiş işte

bende hala var kilo
artık popoyu takmıyorum çünkü ezelden beri var
yazn biraz daha gider

bugün alışverişe gidiceemmm
kendime biiisürüüü bişicikler alıcm

Günaydın güzeller bugün kızımın doğum günü ama biz pazar günü kutluycaz vede kızım hasta ateşi var(allahtan bugun doğum gunu yapmamısız hepinizi opuyorum

Al valla mügeCim hakediyorsun artık, bende alıyorum ama büyük beden :-(( gerçi 38 giyiyordum eskiden şimdide 40 inş.gene 38 e inerim öyle 0 beden takıntım yok....

sevgicim ben 38 giyiyorum
göbek gitti ya herşey kolaylıkla kapanıyo
elbise desen zaten üst beden küçük bende bazen s oluyo bazen m

ecemin doğum günü kutlu olsun ayrıcada geçmş olsun

BENİM DE 2,5 KALDI.. AMA MASALLAH YAPIŞTI SANKİ OYNAMIYO YERİNDEN..
AZ KALDI DEDİĞİN GİBİ YAZİN GİDER SANİRİM..
Al valla mügeCim hakediyorsun artık, bende alıyorum ama büyük beden :-(( gerçi 38 giyiyordum eskiden şimdide 40 inş.gene 38 e inerim öyle 0 beden takıntım yok....
ÇOK İYİ ..
İNERSİN TABİİ.
arkadasim 35 kilo almişti ilk bir yıl çok farketmedi 2 yılın sonunda eskisi gibiydii..
yavaş yavaşş
ay ticker bak ya ne güzel:)))

doğum gününüz kutlu olsun nice yıllara sağlıkla ..

sevgicim ben 38 giyiyorum
göbek gitti ya herşey kolaylıkla kapanıyo
elbise desen zaten üst beden küçük bende bazen s oluyo bazen m

ecemin doğum günü kutlu olsun ayrıcada geçmş olsun

benim elbiselerde.. gögüslerden problem oluyo.. kocaman oldu göğüsler...
gögüslerden dar geliyoo..
emzirmeyi bırakınca düzelir ancak..

bende de 6 kilo var veeeeee hstden çıktığım kilodayın ne iniyorum ne de çıkıyorum işe başlayınca veririm diyordum ama sanki etki etmedi e tabi akşam annemde yemek yiyorum oturuyorum nasıl vereceksem

benim elbiselerde.. gögüslerden problem oluyo.. kocaman oldu göğüsler...
gögüslerden dar geliyoo..
emzirmeyi bırakınca düzelir ancak..
valla esen benimkiler zaten büyüktü emzirmeyi bıraktığım halde bir değişiklik olmadı benimde göğüsler ve kalça göbek fazla yok bendede...

gider canlarm gideerr
azcık sabır
bide artık anneyiz cnm o kdrcık da olsun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…