gider canlarm gideerr
azcık sabır
bide artık anneyiz cnm o kdrcık da olsun :)))
doğum gününüz kutlu olsungünaydın
benim kızımın bugün doğum günü. hava da yağmurlu kapalı ne kadar kötü bi günde doğurmuşum
kızlarr selammmmmmmmmmmm bugün Can beyin doğumgünü ben 2 haftadır teyzemle uğraşıorum ama nerdeyse hergün ona gidiyoruz. böbrek nakli yapıldı ona Antalya da neyse buraya döndüler şimdi iyi gidiyo problem yok şükür
yeım onu ben.....günaydın..
elif ne yazdıysan tamamen aynı..arkadaş 19 almış tel de söyledi dedim değiştir çok küçük..o da 21 almış..bir parmak kadar boşluk var..ama 20 yi de uzun süre giyemezdi böyle iyi oldu malum yürümüyo da daha..yaza rahat giyer diye düşünüyorum..zaten bunlar yazlık değil kışa da giyer nasılsa..
ela sabah 6 da ağlayarak uyandı bi türlü susmadı..babasıyla aramıza aldık bi ona dokunuyo bi bana öyle uyudu kaldı huzur içinde ..hatta kısa bi süre sonra uykusunda gülmeye başladı hem de sesli..ne güzel ya anne baba arasında yatmak :)))
ohh al bakalım...tşkler kızlar gerçekten çok eğlenceliydi
sevgicim arkadaş bide 25 kilo almış bi baayyaannn:)))
bünye meselesi vermiş işte
bende hala var kilo
artık popoyu takmıyorum çünkü ezelden beri var
yazn biraz daha gider
bugün alışverişe gidiceemmm
kendime biiisürüüü bişicikler alıcm
gecmiş olsun cem kuzu iyiki dogmuş....Günaydın güzeller bugün kızımın doğum günü ama biz pazar günü kutluycaz vede kızım hasta ateşi var(allahtan bugun doğum gunu yapmamısız hepinizi opuyorum
Günaydın....
Geçmiş olsun melek EgeCik hemen iyileşir ini, geçmişi okuyayım...
teşekkürlerrroyy kıyamam..
bn de bazen kızıyorum bağırıyorum meriç e..
iki elini birleştiriyo öpyü 2 3 kere bakıyo gözüme..
sonra kafasını göğsüme yaslıyo.
kıyamam canım kızıma..
sonra pişman oluyorum..
geçmiş olsun canım
gözün aydın canım.
ben de 6 aydan sonra bizim yediğimiz yemekeriden verdim hiç ekstradan bişi yapmadım am yine yemiyo iştah yok..
bizim ki 12 1 de uyuyo yaa..
sabırlı hatunn..
kendisi evet toplum içinde anlıyor insanlar..
geçmiş olsun melekçim..
gecmiş olsun canımkızlarr selammmmmmmmmmmm bugün Can beyin doğumgünü ben 2 haftadır teyzemle uğraşıorum ama nerdeyse hergün ona gidiyoruz. böbrek nakli yapıldı ona Antalya da neyse buraya döndüler şimdi iyi gidiyo problem yok şükür
daha gecen gün sorun yaşadınız ne cagırıyorsun be sultan annenei cagırsaydın yaaageçmiş olsun çiçek hemen toparlanr inş..teyzen..
kaynanamı aradım gelip gelmiceği belli değil gelirsem ararıım dedi hık pk yaptı of ona una ihtiyaç duymaktan nefret ediyorum yaa
aynen katılıyorum...Sultan idare ederdin bi şekilde çaırmasaydın keşke sonra hiç ummadığın yerde laf ediyo pis kadınlar işte hastaydı baktım da falan da filan da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?