2009 Nisan Anneleri

ecemin doğum günü kutlu olsun nice mutlu seneleree..üzülme tuğbacım kutlamaya kadar düzelir bişeyciği kalmaz

eskiden 85 kullaniyordum şimdi 90nerdeyse dar gelcek:) canım benim de ..
kalçam hep vardı zaten..
göbeğim hiç olmadı
şimdede göbeğim yok..

günaydın
benim kızımın bugün doğum günü. hava da yağmurlu kapalı ne kadar kötü bi günde doğurmuşum

günaydın kızlar bende şifayı kaptım gözlerimi açamıyorum inş. kerem e de geçmez bugün onunla nasıl ilgilencem bilemiyorum

bende geçen gün 90aldım olmadı ya yanlardan daştıı memeleeeeeeer

kızlarr selammmmmmmmmmmm bugün Can beyin doğumgünü ben 2 haftadır teyzemle uğraşıorum ama nerdeyse hergün ona gidiyoruz. böbrek nakli yapıldı ona Antalya da neyse buraya döndüler şimdi iyi gidiyo problem yok şükür

günaydın
benim kızımın bugün doğum günü. hava da yağmurlu kapalı ne kadar kötü bi günde doğurmuşum
doğum gününüz kutlu olsun

doğum gününüz kutlu olsun..
geçmiş olsun iyi olmasına sevindim..

müge sen benim face de ekli değilmişsin şimdi istek gönderdim. herhalde fotolarınız orda

geçmiş olsun çiçek hemen toparlanr inş..teyzen..

kaynanamı aradım gelip gelmiceği belli değil gelirsem ararıım dedi hık pk yaptı of ona una ihtiyaç duymaktan nefret ediyorum yaa

Sultan idare ederdin bi şekilde çaırmasaydın keşke sonra hiç ummadığın yerde laf ediyo pis kadınlar işte hastaydı baktım da falan da filan da

yeım onu ben.....

ohh al bakalım...

Günaydın güzeller bugün kızımın doğum günü ama biz pazar günü kutluycaz vede kızım hasta ateşi var(allahtan bugun doğum gunu yapmamısız hepinizi opuyorum
gecmiş olsun cem kuzu iyiki dogmuş....

Günaydın....
Geçmiş olsun melek EgeCik hemen iyileşir ini, geçmişi okuyayım...

teşekkürlerrr

mız mız hep....

gecmiş olsun canım
cacan canında dogum günü kutlu olsun...

geçmiş olsun çiçek hemen toparlanr inş..teyzen..

kaynanamı aradım gelip gelmiceği belli değil gelirsem ararıım dedi hık pk yaptı of ona una ihtiyaç duymaktan nefret ediyorum yaa
daha gecen gün sorun yaşadınız ne cagırıyorsun be sultan annenei cagırsaydın yaaa
Sultan idare ederdin bi şekilde çaırmasaydın keşke sonra hiç ummadığın yerde laf ediyo pis kadınlar işte hastaydı baktım da falan da filan da
aynen katılıyorum...

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
urla, resolve31, burcu_arda, yaSelin, gulshenidil, superer, sev_rey

göğüslerden konuşulmuşta benim göğüsler eskiden taş gibi ve iriydi şimdi küçüldüler resmen bide çok yumuşadılar yaa küçülmesine seviniyorumda sertleşmicekler heralde artık

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, demirim, gulfemim, resolve31, yaSelin, burcu_arda, cicekcicek, EDAAAA, Esennn+

bugün doğanların doğum günüsü kutlu olsun
iyiki doğmuşlar iyiki doğurmuşsunuz
yasemincim ekledm seni facede
ben kaçtım demir ilgi istiyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…