2009 Nisan Anneleri

Aynı dertten muzdaribim hem de nasıl Enes mama sandelyesine bile otrurmak istemiyor.İştahtahları bi açılsa da yemek yetiştiremesk diyırum

Geçmiş olsun Buarada ben de kendimi tutuyorum tutuyorum ama bazen kaçıyor işte maalesef bağırıyorum.

günaydın
benim kızımın bugün doğum günü. hava da yağmurlu kapalı ne kadar kötü bi günde doğurmuşum

Doğum gününüz kutlu olsun

günaydın kızlar bende şifayı kaptım gözlerimi açamıyorum inş. kerem e de geçmez bugün onunla nasıl ilgilencem bilemiyorum

bende geçen gün 90aldım olmadı ya yanlardan daştıı memeleeeeeeer
Geçmiş olsun.Senin sinirlerin yıprandı ya bünyen zayıf düştü bence.

Teyzene geçmiş olsun. Can Can a da mutlu yıllar

Can Ecem Yasemin
bugün doğanlar

İyi ki doğdunuz

kızlar merhaba umarım herkes ıyıdır bu sayfada olunca gördüm gülercım gülfeme çok geçmış olsun ne oluyor bu kıza ya bılsem ağır gelmeyecek bır kurşun döktür dıyecem ama ağır gelebılır henüz,rabbım korusun bebeklerımızı,sultancım geçmış olsun sanada yorgun düştün,keremın fotolarda harıka,koca adam oldu be maşallah ona,gözler bakışlar aynı sen fotolarda,Canın,Ecemın veYasemının doğum günlerı kutlu olsun,ömürlerıde güzel olsun ınşallah,selın bııskletten memnunmusunuz bıde yeşılı güzelmı sen bakmıştın galıba pembe olsun ıstemıyorum ben bıde kırmızı bulamadım burdaysan yazarsan sevınırım

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, pinarny, oslem1907, Esennn+, gulfemim, resolve31, demirim
ege uyandı bende gıttım..

canım bizde kırmızısı var çoook güzel

sultancm geçmiş olsun

bu arada ben gülfemi okudumda cvp vermeedm
çok geçmiş olsun
belkide ağlamaları iltihaptan dolayıdır
biran önce geeçer inş.

aaaa şu gırmedığım 1 haftada pascal geldı ve koca oğluş korkuyor eceden çünkü ece sevecem dıye canını acıtıyor onun çok özlemışım ya

canın ve yaseminin doğum günleri kutlu olsun..
çiçekcim teyznin iyi olmasına sevindim
sultancım geçmiş olsun..

ya acaba çevrenizde Gülfem e nazarı çok deen biri mi var?

sultancm geçmiş olsun

bu arada ben gülfemi okudumda cvp vermeedm
çok geçmiş olsun
belkide ağlamaları iltihaptan dolayıdır
biran önce geeçer inş.

sağolun arkadaşlar.
en çok benim nazarım değiyodur sanırım çiçek

tuğba ecemin sonuçlari temiz çıkmış çok sevindim.
boğazı da geçer inşallah
melek egeye de çok geçmiş olsun.inşallah ilerlemez.

Merhaba
Yasemin in doğum günü kutlu olsun,nice yaşlara!
Bugün okuldan birinin bebeği olmuştu,3 aylık olmuş,onu görmeye gittik,çok kalabalık oalcağı için anneme bıraktım Miray ı.
Ne planlarım vardı,hazır bırakmışken çarşıya falan da çıkacaktım,ama nasıl yağmur yağıyor,sabahtan hatta dünden beri.
Göğüslerden bahsetmişsiniz,Çiçek Sultan siz beden deyince ben de baktım da,70C benim en son aldığım sutyen.Ama benim göğüslerim büyük duruyor,nasıl oluyor yaaa:-((

Kızlar face de Betül Billur Özar ın kızının d.gününü kutlamışsınız,kızı Nehir,o kimdi ya ben tanımıyorum????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…