ne havuzu müge yaa!!
hava berbat burda yağmur yağdı yağcak şimdi bu yazılırmıydı:)
şaka bir yana resimleyinde görelim:)))
ya ben egeye yemek konusunda çok ısrarcı oldum sanırım ki ,artık kaşık gördüğü gibi tepki veriyor!!
bunaldım artık,bittim ,tükendim(
kızlar merhabalar.
doktordan henüz geldik.geçmişe bakamıcam kusura bakmayın.hasta bebeğimiz annemiz varsa geçmiş olsun.
canım azıcık sıkkın.şimdide nazlı kızımın kulağında enfeksiyon çıktı.geçirmediğimiz bi o kalmıştı oda oldu tam olduk artık.gitmişken kan da aldılar.çok ağladı bebeğim malesef.sonuçları yarın alacam.
günaydın
benim kızımın bugün doğum günü. hava da yağmurlu kapalı ne kadar kötü bi günde doğurmuşum
Geçmiş olsun.Senin sinirlerin yıprandı ya bünyen zayıf düştü bence.günaydın kızlar bende şifayı kaptım gözlerimi açamıyorum inş. kerem e de geçmez bugün onunla nasıl ilgilencem bilemiyorum
bende geçen gün 90aldım olmadı ya yanlardan daştıı memeleeeeeeer
Teyzene geçmiş olsun. Can Can a da mutlu yıllarkızlarr selammmmmmmmmmmm bugün Can beyin doğumgünü ben 2 haftadır teyzemle uğraşıorum ama nerdeyse hergün ona gidiyoruz. böbrek nakli yapıldı ona Antalya da neyse buraya döndüler şimdi iyi gidiyo problem yok şükür
Can Ecem Yasemin
bugün doğanlar
kızlar merhaba umarım herkes ıyıdır bu sayfada olunca gördüm gülercım gülfeme çok geçmış olsun ne oluyor bu kıza ya bılsem ağır gelmeyecek bır kurşun döktür dıyecem ama ağır gelebılır henüz,rabbım korusun bebeklerımızı,sultancım geçmış olsun sanada yorgun düştün,keremın fotolarda harıka,koca adam oldu be maşallah ona,gözler bakışlar aynı sen fotolarda,Canın,Ecemın veYasemının doğum günlerı kutlu olsun,ömürlerıde güzel olsun ınşallah,selın bııskletten memnunmusunuz bıde yeşılı güzelmı sen bakmıştın galıba pembe olsun ıstemıyorum ben bıde kırmızı bulamadım burdaysan yazarsan sevınırım
kızlar merhaba umarım herkes ıyıdır bu sayfada olunca gördüm gülercım gülfeme çok geçmış olsun ne oluyor bu kıza ya bılsem ağır gelmeyecek bır kurşun döktür dıyecem ama ağır gelebılır henüz,rabbım korusun bebeklerımızı,sultancım geçmış olsun sanada yorgun düştün,keremın fotolarda harıka,koca adam oldu be maşallah ona,gözler bakışlar aynı sen fotolarda,Canın,Ecemın veYasemının doğum günlerı kutlu olsun,ömürlerıde güzel olsun ınşallah,selın bııskletten memnunmusunuz bıde yeşılı güzelmı sen bakmıştın galıba pembe olsun ıstemıyorum ben bıde kırmızı bulamadım burdaysan yazarsan sevınırım
ya acaba çevrenizde Gülfem e nazarı çok deen biri mi var?
sultancm geçmiş olsun
bu arada ben gülfemi okudumda cvp vermeedm
çok geçmiş olsun
belkide ağlamaları iltihaptan dolayıdır
biran önce geeçer inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?