GÖZÜNAYDIN .....aaaa şu gırmedığım 1 haftada pascal geldı ve koca oğluş korkuyor eceden çünkü ece sevecem dıye canını acıtıyor onun çok özlemışım ya
olsun annesi dişsiz canavar oo:):):)yalnız bızım dışımız yok hala bılıyorsunuz dımı dışsız gırecez resmen yaşımıza
GÖZÜNAYDIN .....
olsun annesi dişsiz canavar oo:):):)
burdada fırtına vatr yagmur yok ama gelıyor belli bende camaşırları topladım...
ütü yapıcam...
Egenin aşısını vurdurduk geldik
kilo:11,680
kilo kaybımız var en son yanlış hatırlamıyorsam 11,800 dü
boy 78
ege sanki anladı kolunu acınca nasıl agladı zor ttutukkk
cok agladı eve kadar gözyaşalrı nasıl aktı yavrumun.....
kızlar 1,5 yaşındada bi aşı varmış ben bitti sanıyordum sizlrede ddilermi 1,5 yaşında aşı var diyee
ne demek canımmelekçim bende gece ışık yakmıyorum...zaten sokak lambaları loş yapıyor içerisini dediğin gibi....idil bazen uykusunda mırıldanıp kalktığıda oluyor o zaman beşiği 10 dakika sallayınca gidiyor...ama bu kalkmalar bildiğin uykuyu almış bebek gibi gözler cin....park yatağı bizim yatağa bitişik zaten ben kalkmayınca doğrulup eliyle yüzüme vuruyor anni diye....:)) maşallah akşam çok güzeldi ama uyudu kızım inşallah devamı gelir hem bize hemde tüm uykusuz bebeklere...saol düşünüp söylediğin için Allah razıolsun
kızlar paylaşmazsam çatliicam 3 sabahtır kalktığımda bulantım oluyo. burnuma kokular gelmeye başladı. reglime 2 gün var çok korkuyorum hamile miyim acaba bi de doğum kontrol haplarımı düzenli almadım bu ay arada unuttum offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?