2009 Nisan Anneleri

Hamileliğimden beri bende alerji çıktı,neye karşı olduğunu bilmiyorum ama,acayip hapşırıyorum,öksürür gibi resmen.Bide burnum ve boğazım acayip kaşınıyor,sanki içinde karınca geziniyor gibi.Burnumu silmekten haşatı çıktı:-((Boğazıma da fırça sokup kaşıyacağım,o kadar yani
Boğ

aaaa şu gırmedığım 1 haftada pascal geldı ve koca oğluş korkuyor eceden çünkü ece sevecem dıye canını acıtıyor onun çok özlemışım ya
GÖZÜNAYDIN .....

yalnız bızım dışımız yok hala bılıyorsunuz dımı dışsız gırecez resmen yaşımıza
olsun annesi dişsiz canavar oo:):):)

burdada fırtına vatr yagmur yok ama gelıyor belli bende camaşırları topladım...

ütü yapıcam...

Egenin aşısını vurdurduk geldik

kilo:11,680

kilo kaybımız var en son yanlış hatırlamıyorsam 11,800 dü

boy 78

ege sanki anladı kolunu acınca nasıl agladı zor ttutukkk
cok agladı eve kadar gözyaşalrı nasıl aktı yavrumun.....

kızlar 1,5 yaşındada bi aşı varmış ben bitti sanıyordum sizlrede ddilermi 1,5 yaşında aşı var diyee

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, Esennn+, dozkan+

gülşen sana ne diycegım saglık ocagında bi arkadaşı gördüm kızı 1 yaşında bizimkiler gibi gece kalkıyormuş senın kız gibii oyunlar oynuyorlarmış... v.ss

ben dedi ışık yakıyordum salak gibi cocuk geceyi gündüzü karıştırdııı herhalde

gündüzde normal 2 saat uyuyurmuş artık dedi...
ışık falan acık degıl mırıldandımı dedi sallıyoum ışıkk kapalı uyuyor dedi tepki vrmıyorum aa ı-uyandı hadi oynıuyıruz gibilerden....bende kalkmıyorum

uyanınca bir iki kalkıyor bakınıyor karanlıkta bat yatıyor dedi...

o anlatıyor benım aklıma hmen sen geldin....

ışık acıkmı uyuyorsunuz .....

bizim evde mesela hiç ışık yanmıyor geceleriii
dışarının loşş ışıgı yetıyor
bende bebekken yakıyordummm dediler geceyi gündüzü karıştırır yakmadım bi daha

tamam diyeceksın koca kız oldu ne alaka ama ışık yanık uyuyorsanız bide buu yakmadan uyumayı dene ..
allah kolaylık versin...

canım kilosu da boyu da iyi..
merak etme..
hemen toparlanıyor çocuklar..

melekçim bende gece ışık yakmıyorum...zaten sokak lambaları loş yapıyor içerisini dediğin gibi....idil bazen uykusunda mırıldanıp kalktığıda oluyor o zaman beşiği 10 dakika sallayınca gidiyor...ama bu kalkmalar bildiğin uykuyu almış bebek gibi gözler cin....park yatağı bizim yatağa bitişik zaten ben kalkmayınca doğrulup eliyle yüzüme vuruyor anni diye....:)) maşallah akşam çok güzeldi ama uyudu kızım inşallah devamı gelir hem bize hemde tüm uykusuz bebeklere...saol düşünüp söylediğin için Allah razıolsun

kızlar paylaşmazsam çatliicam 3 sabahtır kalktığımda bulantım oluyo. burnuma kokular gelmeye başladı. reglime 2 gün var çok korkuyorum hamile miyim acaba bi de doğum kontrol haplarımı düzenli almadım bu ay arada unuttum offff

çiçeeeeek kız unutulurmu onlar kız amaaan çokta bişey olmaz bebeler 1 yaşına girdi nasılsa küçükken çok korkuyodum ya hamile kalırsam diye ama artık istemem şimdi ama olursada napalım yaniii

ne demek canım

anammm kız hayırlısıııı

şirvan yok evdeydi gırmdi bak bugun...

bende ütü yapacaktım ege uyandıııı
akşam yaparım artıkkkk

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, elavinya, Esennn+, huzur84

dün kutladık ilk yaşımıza şükür bugünlerimize ha bu arada kızım yürüyo yaklaşık 10 gündür

Eklentiler

• $56754R.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 18
  • $GYJHHFV.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 24
varya artık yoruldum aman ege uyanmadan onuda yapayım bunuda yapayım demektennnn

Maşallah genç kız olmuş....
Çiçek korkma bence bende geçen ay unuttum hatta 2 defa almadım sonra çok kötü kokular ve midem taş gibi oldu hatta tam göbeğimin altında da pıt pıt sesler sanki duydum ama allahıma şükürler olsun regl oldum seninde öyle olabilir cnm....

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, elavinya, sev_rey, gulshenidil, AysunEge

selam kızlar
günlerdir ilk defa girebildim selen hiç elletmiyo bilgisayarı.
cuma c.tesi doğumgünü kutladık. dün de adım çöreeği yaptık selene. çünkü artık tam olarak yürüyor:)
hep telaş içinde geçti günler yani. foto bile ekleyemedim daha..birazdan face eklemeye çalışıcam
güler geçmiş olsun gülfeme ne olduğunu daha okumadım ama.
çiçek olmaz bişey bence ya.inşallah yani
bi de yaseminin de doğumgünüymüş bugün kutlu olsun selincim. diğerlerini öbür topicte kutlamıştım
p.tesi de dr.a gittik. aşı olduk. bi dahaki ay da 2 tane olucaz. kan ve idrar aldırdık.çokc zor oldu ama. kan değerlerimiz iyi çıktı. demiri bıraktık.selen 11 kilo 80 cm olmuş
dr. bi beslenme listesi verdi selen hayatta hepsini bi günde yiyemez büyük insan listesi gibi
ayakkabıyı sordum ortopedik değil de ayağını içinde rahat hareket ettirebileceği bi ayakkabı olsun dedi.
bide düzenli balık ve meyve yemediği icin balık yaği şurubu ve vitamin şurubu verdi

slm arkadaşlar
bugün alışverişe gidicektim yaa
gittim fakat tam bodruma indiğimde eşim tlf etti
ve demrin sesigeliyodu ağlıyodu avazı çıktığı kdr
susturamamış ne yapacağınıda şaşırmış
karnı ağrıyodu sanırım dedi calpol vermiş
hemen geri döndüm
hiç olmayan trafik bugn bodrumdada vardı
neyse geldm annem uyutmuş
uyandı şimdi bişeyi yok çok şükür
acaba uyandığında benimi aradı cnm bnm yaaa
çok korktum valla
20dk. yolu 10 dak. da geldm şimdi düşünüyorumda
arabayı nasıl kullandığıı hatırlayamıyorum

Geçmiş olsun MügeCım bence seni aramıştır eşinde panik yapınca daha da coşmuştur.... 12-15 ay arası bağlanma arasıymış çalışan anneler izin alıp bebişlerine bakmalıymış allahtan benimki bana düşkün değil babasına mı izin aldırsam ne )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…