tuğba ecemin sonuçlari temiz çıkmış çok sevindim.
boğazı da geçer inşallah
melek egeye de çok geçmiş olsun.inşallah ilerlemez.
Can Ecem Yasemin
bugün doğanlar
bugün doğanların doğum günüsü kutlu olsun
iyiki doğmuşlar iyiki doğurmuşsunuz
yasemincim ekledm seni facede
ben kaçtım demir ilgi istiyooo
kızlar merhaba umarım herkes ıyıdır bu sayfada olunca gördüm gülercım gülfeme çok geçmış olsun ne oluyor bu kıza ya bılsem ağır gelmeyecek bır kurşun döktür dıyecem ama ağır gelebılır henüz,rabbım korusun bebeklerımızı,sultancım geçmış olsun sanada yorgun düştün,keremın fotolarda harıka,koca adam oldu be maşallah ona,gözler bakışlar aynı sen fotolarda,Canın,Ecemın veYasemının doğum günlerı kutlu olsun,ömürlerıde güzel olsun ınşallah,selın bııskletten memnunmusunuz bıde yeşılı güzelmı sen bakmıştın galıba pembe olsun ıstemıyorum ben bıde kırmızı bulamadım burdaysan yazarsan sevınırım
GÜNAYDINN bugun doğum günü olan miniklerin doğum günü kutlu olsunnn
BENİM DE 2,5 KALDI.. AMA MASALLAH YAPIŞTI SANKİ OYNAMIYO YERİNDEN..
AZ KALDI DEDİĞİN GİBİ YAZİN GİDER SANİRİM..
ÇOK İYİ ..
İNERSİN TABİİ.
arkadasim 35 kilo almişti ilk bir yıl çok farketmedi 2 yılın sonunda eskisi gibiydii..
yavaş yavaşş
doğum gününüz kutlu olsun nice yıllara sağlıkla ..
ecemin doğum günü kutlu olsun nice mutlu seneleree..üzülme tuğbacım kutlamaya kadar düzelir bişeyciği kalmaz
günaydın kızlar bende şifayı kaptım gözlerimi açamıyorum inş. kerem e de geçmez bugün onunla nasıl ilgilencem bilemiyorum
bende geçen gün 90aldım olmadı ya yanlardan daştıı memeleeeeeeer
sevgicim ben 38 giyiyorum
göbek gitti ya herşey kolaylıkla kapanıyo
elbise desen zaten üst beden küçük bende bazen s oluyo bazen m
ecemin doğum günü kutlu olsun ayrıcada geçmş olsun
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederişm
sultancım geçmiş olsun
gülercim umarım sonuçlarınız iyi çıkıcaktır
gülşencim idilin uyumasına çok sevindim darısı tüm gece kuşlarımızın başına inşallah :)))
bugün doğum gunu olan herkezin doğum gununu kutluyorum bende iyiki doğdunuz
ecemin hala ateşi var onunla ilgileniyıorum bir iş yapamadım ne yapayım kızım iyi olsunda iş kenarda dursun öksürüğü var off allahım başka dert vermesın ama çok zor annelik
kıymama seni aramıştır.....sarı kuzumslm arkadaşlar
bugün alışverişe gidicektim yaa
gittim fakat tam bodruma indiğimde eşim tlf etti
ve demrin sesigeliyodu ağlıyodu avazı çıktığı kdr
susturamamış ne yapacağınıda şaşırmış
karnı ağrıyodu sanırım dedi calpol vermiş
hemen geri döndüm
hiç olmayan trafik bugn bodrumdada vardı
neyse geldm annem uyutmuş
uyandı şimdi bişeyi yok çok şükür
acaba uyandığında benimi aradı cnm bnm yaaa
çok korktum valla
20dk. yolu 10 dak. da geldm şimdi düşünüyorumda
arabayı nasıl kullandığıı hatırlayamıyorum
maşallah selene..........selam kızlar
günlerdir ilk defa girebildim selen hiç elletmiyo bilgisayarı.
cuma c.tesi doğumgünü kutladık. dün de adım çöreeği yaptık selene. çünkü artık tam olarak yürüyor:)
hep telaş içinde geçti günler yani. foto bile ekleyemedim daha..birazdan face eklemeye çalışıcam
güler geçmiş olsun gülfeme ne olduğunu daha okumadım ama.
çiçek olmaz bişey bence ya.inşallah yani
bi de yaseminin de doğumgünüymüş bugün kutlu olsun selincim. diğerlerini öbür topicte kutlamıştım
p.tesi de dr.a gittik. aşı olduk. bi dahaki ay da 2 tane olucaz. kan ve idrar aldırdık.çokc zor oldu ama. kan değerlerimiz iyi çıktı. demiri bıraktık.selen 11 kilo 80 cm olmuş
dr. bi beslenme listesi verdi selen hayatta hepsini bi günde yiyemez büyük insan listesi gibi
ayakkabıyı sordum ortopedik değil de ayağını içinde rahat hareket ettirebileceği bi ayakkabı olsun dedi.
bide düzenli balık ve meyve yemediği icin balık yaği şurubu ve vitamin şurubu verdi
canım sıkıldı bi aşıya gıttık geldik havada rüzgarlı cagırdım geldileray valla melek keşke sendeki bu enerjinin yarısıda bende olaydı.....
maşallah esmer güzelineselam kızlar
günlerdir ilk defa girebildim selen hiç elletmiyo bilgisayarı.
cuma c.tesi doğumgünü kutladık. dün de adım çöreeği yaptık selene. çünkü artık tam olarak yürüyor:)
hep telaş içinde geçti günler yani. foto bile ekleyemedim daha..birazdan face eklemeye çalışıcam
güler geçmiş olsun gülfeme ne olduğunu daha okumadım ama.
çiçek olmaz bişey bence ya.inşallah yani
bi de yaseminin de doğumgünüymüş bugün kutlu olsun selincim. diğerlerini öbür topicte kutlamıştım
p.tesi de dr.a gittik. aşı olduk. bi dahaki ay da 2 tane olucaz. kan ve idrar aldırdık.çokc zor oldu ama. kan değerlerimiz iyi çıktı. demiri bıraktık.selen 11 kilo 80 cm olmuş
dr. bi beslenme listesi verdi selen hayatta hepsini bi günde yiyemez büyük insan listesi gibi
ayakkabıyı sordum ortopedik değil de ayağını içinde rahat hareket ettirebileceği bi ayakkabı olsun dedi.
bide düzenli balık ve meyve yemediği icin balık yaği şurubu ve vitamin şurubu verdi
maşallah dğum günü kutlu olsun ceren indün kutladık ilk yaşımıza şükür bugünlerimize ha bu arada kızım yürüyo yaklaşık 10 gündür
betül 19 varya sanırım oKızlar face de Betül Billur Özar ın kızının d.gününü kutlamışsınız,kızı Nehir,o kimdi ya ben tanımıyorum????
cnm annem onun gibi değil o çok pratik ne desem yapıyoyeım onu ben.....
ohh al bakalım...
gecmiş olsun cem kuzu iyiki dogmuş....
teşekkürlerrr
mız mız hep....
gecmiş olsun canım
cacan canında dogum günü kutlu olsun...
daha gecen gün sorun yaşadınız ne cagırıyorsun be sultan annenei cagırsaydın yaaa
aynen katılıyorum...
geldi bu sefer bir sorun yaşamadık hem keremle igilendi hem benle saolsun oh be keşke hergün gelse hihiSultan idare ederdin bi şekilde çaırmasaydın keşke sonra hiç ummadığın yerde laf ediyo pis kadınlar işte hastaydı baktım da falan da filan da
umarım sonradan yüzünü vurmaz yada arkandan konuşmazzmaşallah esmer güzeline
maşallah dğum günü kutlu olsun ceren in
betül 19 varya sanırım o
cnm annem onun gibi değil o çok pratik ne desem yapıyo
geldi bu sefer bir sorun yaşamadık hem keremle igilendi hem benle saolsun oh be keşke hergün gelse hihi
amin cnmbugün doktora gittik kızlar.
kerem bey 3 ayda sadece 300gr cık almışşş(
1 yaşa göre kilosu iyi aslında.
ama en kilosuna göre de 300gr çok az tabiki.
doktormuz bi mama verdi.15 gün onu kullanıcaz.
kan ve idrar tahlili yapıldı.sonuçları yarın alıcaz.
bakalım inş çıkmaz bişeyler.
plastik cerrahada gittik ayağı için.en derin olan yanık ayağının üzerindeydi.onun izi kalacakmış.
üzülsem mi üzülmesem mi bilemedim valla.
allahım beterinden korusun ne diyeyim.
bugün doktora gittik kızlar.
kerem bey 3 ayda sadece 300gr cık almışşş(
1 yaşa göre kilosu iyi aslında.
ama en kilosuna göre de 300gr çok az tabiki.
doktormuz bi mama verdi.15 gün onu kullanıcaz.
kan ve idrar tahlili yapıldı.sonuçları yarın alıcaz.
bakalım inş çıkmaz bişeyler.
plastik cerrahada gittik ayağı için.en derin olan yanık ayağının üzerindeydi.onun izi kalacakmış.
üzülsem mi üzülmesem mi bilemedim valla.
allahım beterinden korusun ne diyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?