2009 Nisan Anneleri

saolun kızlar yavrum gözleri kapanıyor 9 da uyudu ama hep huzursuz uyanıyor umarım ilaçlar iyi gelir sabah kahvaltısıyla uyudu yavrum ya(

bende o uyumusken birşey yapmadım gündüz mutfak dolaplarını cifledim yerleştirdım off öldüm yarında kayınvalidemı cagardım o baksın bende temizlik yapıcam nekaldı şurda doğumgününe

bu arada iki keremede çok geçmişler olsun

gülercim sonuçların ii çıkmasına çok sevindim

neyse kızlar ben bu aralar pek giremem şu doğum günümüzü ve hastalığımızı atlatalım hep buradayım inşallah iyi geceler tekrar

Bugün annemden tam eve gelecektik ki,anneannem rahatsızmış köyde,oraya gittik,belinden rahatsız,ayağa kalkamıyor,zar zor,WC için bastonla kalkabiliyor.77 yaşında falan.Dün yengemden, aşağıda zemzem var,onu getirin de içeyim demiş.Canım benim neler geçiyor aklından demek ki.Biz gelirken de gözleri hafif ıslandı,ama belli etmemeye çalıştı.,Aklım onda kaldı şimdi.

Sultan biraz zaman geçzin fasulyeyi bir daha denersin,yine olursa kesin ondandır.Ayyy,bu arada Kerem in kıyafetlerini gördüm ,nasıl yakışmış yakışıklıma,havası değişmiş çocuğun,daha da büyümüş durmuş,maşallah!Değmiş valla)

bu arada kayrada yürümeye başladı maşallah oğlumaaaa:) ama heryeri karıştırıyo yaa bulaşık makinasının ayarlarını karıştırmış sıpaa

masallah

yok cnm ya ateşi hala düşmedi burnu tıkalı öksürüyor ((yapmadığım şey kalmadı ama nafile

yavrum kıyamam ya bizim gibi düşünücen bizde 1 hft yatıyoruz geçiyor o da öyle düzelecek inş.vücudu direnecek kuzuumun

inşallah canım benim çok sağol düzelicek inşallah allah başka dert vermesin ne yapalım bunlar olucak ...

gnaydınn
tuğba seni çok ii anlıyorum bende kısa sre önce aynı durumdaydım sizinkide bir an önce geçsinde doğumgününü moral oluyo valla

evet denizcim bırak bende grip oluyorum vücudum yorgun düştü sanıyorum kaç gündür uyku yok gece temizlik gündüz ecem ne yapalım yeterki kuzum iyi olsun ona baktıkça içim kan ağlıyor dün sadece kahvaltı yaptı ve butun gün ağzına bir lokma bişey sürmedi sabah kalktı deli gibi aç olması lazım zorla süt içti(

geçmişi okudum ..

öncelikle gülfemin tahlil sonuçlarının temiz çıktığına sevindim. topiğimizin narin kuzusu ..
kereme - pınara ve diğer hasta olan bebeişlere geçmiş olsun..

selen- yasemin - can- ecem - doğumgünüz kutlu olsun..

melek dün beni sormuşsun.. .dedem gelmişti teyzeme - annemle onu görmeye gittik.
sonra e-bebeğe gittim. bisiklet bakım diye. sadece pembesi vardı. oda güzel değildi.
ben kırmızı istiyorum.

eve geldim baranı uyutum da bişeyler yapım diyee nerde.. dedim kalk yürütecete dolan ben iş yapacağım.
mutfağa yeni perde almıştım. onu asmak istiyordum . fakat önce camı silmem gerekiyordu
sildim ama nasıl. baran bir yandan ağlıyor, ben cam tepesinde.. ayy dedim ağla ne yapım..
sildimmmm ..
sonra baranı aldım . meğerse sıpa ka.ka yapmış . ondan ağlıyor..

en sonunda saat 8 oldu yıkadım uyuttum saat 9.,
ben duşa girdim. sonra çiğdem aldım(melek kulakların çınlasın) tv. başına..
aklıma geldi.. face bakmam gerek diye..
girdim resimlere baktım.. hepiniz birbirinden şirininiz... çok şekersiniz..

elif özellikle sana söylüyorum. mirayın bence o resmini kalkdır. çok güzel çıkmış allah nazarlardan saklasın.. valla nazar değecek diye çok korktum ben görünce.. bahtı güzel olur inş.

sonra eşim geldi.. saat 11 neydi.. sonrası malümmm
bu arada eşimle sarılıp yatmayı çok özlemişiz..baran hep aramızda yatıyordu da.
bugün attım odasına.. tabii sonra gene aramıza aldım..
benden bu kadar..... uzun oldu biraz

Son düzenleme:
aaa dün çiçek gelmiş ...

çiçekk istanbuldasın demek ..

bugün kargoyu veriyorummm bilgin olsun..
pazartesi gününden beri ofiste yanımda.. gönderim dimi ama ...

günaydın arkadaşlar.

doktordan geldim.doktorumuz kulağında enfeksiyon olmadığını söyledi çok şükür.zaten ben de ilaç vermemiştim.sadece 90 gr almış 1 ayda kuzum.8640 gr olmuş maşallah teyzeleri

şirvan selinin soyadı neydi?
hangi kargo adresini biliyodu?
nihayet yaseminciğe elbisesini aldım
eşim diyo çekiliş mi yaptınız yine yok dedim olanları anlattım.haketmişsin dedi.
:sm_confused:

aallah allah bu dr. güven kalmadı .. illaki 10 dr. birden mi götüreceğz..
bu arada ihtihap olmadığına sevindim..

tuğba üzülme canım..1 haftadan önce iyleşmiyolar malesef.azıcık daha sabır.

aaman aman.. güler hanım bugün siz başkalarını teselli ediyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…