2009 Nisan Anneleri

hazır sütlaçlardan yapacaksan 1 paketi 2 bardak sütle hazırlayacaksın....koyulaşınca altını kapatıp içine 1.5 su bardağı kadar hindistan cevizi ve varsa fındık ,ceviz kırığı koyuyorsun...soğuyunca elini mutlaka suya batırarak toplar hazırlıyorsun ve yine hindistan cevizi veya fındıkta yuvarlıyorsun....yuvarlak yaptıktan sonra içine doğru küçük parça bitter çikolata batırabilirsin..ben öylede yapıyorum....çok güzel bir çeşittir menüde..kesin tarifi alınır...

hihihi ona bende çok gülmüştüm
ama annem benden daaha iyi biliyo valla
beni hatırladığın için tşkler cnm :)
demir 5.5 aylıktan beri mama sandalyesinde oturuyo
hazır gıdalara geçtiğimizden beride
hep orda yiyo zaten mama sandalyesi olmazsa sağa sola saldırmaktn yemek yemiyo
bende eline bişyler veriyorm bazen sıkılıyo
onlarla oyalanıyo
oyun yapıyorum onun sevdiği taklitleri yapıyorum
kızlar bıldırın yumurtası veriyo musunuz?ben gün aşırı vermeye çalışıyorum.
ben her sabah 2 tane veriyorum
hehehe evet yaa sormaaaa hemde nasıll
müge yaşgünü nasıldı foto koysanaaa

resmlerin çoğu burcuda denzcim
yarın sabah atar bana şimdi çok yorulduğu için bayıldı kendileri :)))
ama gerçekten çok gzldi çok eğlendik

ya kızlar bana bi akıl verin yaaaa

pazar günü kısmetse yola çıkıyoruz
babamda gelmek istedi ama sığabiliecekmiyz dedi
bizde bişey diyemedk
şimdi eşim diyoki bnm için farketmezde 7-8 saat yol gidicez
sıkış tıkış gitmeyelim dedi haklı benmde aklıma geldi ama babama bişy diyemedm
şimdi nasıl söylicm yaaaaa onu düşünüyorum

müge baban öne otursa demir ve sen arkada rahat etmez misiniz yine?annende mi geliyo yoksa?

ela 8.30 da uyudu ve 2 kere kalktı bile yandım ben bu gece diş falan da yok çıkacak çıkacağı kadar çıktı zaten..yerler soğuk hala üşütüyo gaz oluyo delircem ya kalkmak için mutlaka bi sebep var..eşim de uyudu tavuk..gıcık oluyorum ona bu ara zaten..valla yazın yoksa sizede kızmayayım hihihi

evet denzcm annemde geliyo
annemle ben arkada oturucaz babam gelirse o zmnda sıkışırız diyoruz

hıım evet o zaman zor olabilir müge baban gelmese annen önde oturcaktı sizde rahat edecektiniz di mi..7-8 saat de çok ama demir nasıl arabada sen daha iyi bilirsin durur çok sorun yapmaz diyosan ve arabanızın içi çok dar değilse babana bişii söylemeyin ama olacak gibi değilse babana nasıl söylenir onu bilemicem üzgünüm :)

geçen yaz kerem 3-4 aylıkken amasraya gitmiştim eşim götürmüştü yolda annemi, aramıştık sende gel diye gelirim dedi otobüsle geldi
bursaya dönerken eşim yine geldi ama eşya lar falan ön koltuk bile doluydu
kereme arkaya yatak yapmıştık küçüktü daha ,rahat gitsin diye
annem otobüsle döndü bursaya
ama ne dersen de kırılıyolar gerçekten yer yoktu annemin bavulunu eşyasınıda biizm arabaya koydum ama annemi sığdıramadım
benim annemin 3çocuğu var o bizi kmbilir ne şekilde nerelere götürdü
ama ben onu bursaya kadar götüremedim
hala içimde kaldı o da belli etmedi ama kırıldı:a015:
yani diyeceğim o ki müge ne dersen de nasıl anlatmaya çalışırsan çalış anne baba krılıyo onlardahaklı ama bizde haklıyız
ne güzel akıl verdim dimi gelde çık şimdi işin içinden:roflol:

git onu boğazla :))
yada bardağın dibindeki suyu dök uyansın
:)

aslında sığarızda bu seferde valizler sorun olur bide
dönüşte dahada yüklenicez
o yüzden sıkışıcaz yaaa bi çıkar yoooooooooooooooooooolllllllllllll
ühühüühühühüüü

o ne kız bardağın dibindeki suyu dökeyim anlamadım adam altına yapmasın sonra ahahah..sonradan anladığım için düzeltme yapıyorum yüzüne dökeyim di mi ama pek muhattap olmuyorum onunla bu ara ööle şakalar yapamam pek samimi olmamaya çalışıyorum :))))

merhaba herkese, bugün bir güzel dinlendik çok güzel hediyeler geldi yusufuma ama ben bugün değiştirmek için çıktım dışarı allahtan çok yakın mağazalardan geldi hediyeler silivriden arkadaşlarım geldi yususfu 4 ay önce görmüşlerdi görünce şaşırdılar gerçi her gelen çok şaşırdı kocaman olmuş diye maşallah yavruma,bu gece eşim gelecek yarın herhalde dışarda oluruz evde pastamızı keseriz kocamı çok özledim...........

arkadaşlar aradı çok eğlendiklerini söylediler çok memnun oldum oğlumda arkadaşlarıyla oynadı ama ev al takke ver külah oldu doğumgünü yapacaklara tavsiyem evi temizlemeyin dip köşe zaten bayağı güzel oluyor akşam saatlerinde dün rüya gibiydi bakalım yarın napcaz.......

resim ekliyemiyorum çünkü pc e bir sorun var ama bir resim masaüstüne ekledim ekliycem birazdan

ayyyyy sultaaannnn
Allah razı olsun gerçekten 2 ucu b..u değnek misali
yaaa biliyorum babam kırılacak yaaaa
annemde ona öyle dedik diye bize kırılcak
offffffffffffffffffffff ne dicm ben yaaaaa
şimdi anneme söylesem git söyle diye
git sen söyle ben dyiemem der
ben babama söylesem yüzüne nasıl söylicem
mektup yazsam olurmu acaba
yada mail atayım
yaaa ağlicm şimdi

eşimde benm aileme laf söylüyomuş gibi oldu die
gözümün içine bakıyo şimdi
ama o da haklı yaaaaaaanapsam napsammmmmm
en iyisi gitmemek hihihi

hayrola denz nolduki samimi değilsiniz?birz özel oldu sanırım
cvplamak zorunda değilsin :))

valla müg söyleme bence :)) demir yolun bi kısmında uyur zaten mola falanda verirsiniz idare edin cnm..sonra yer konusunda rahat olcaksın ama için rahat olmucak gibi :)))

ben yatiim en iyisi yarın ola hayrola
cvpta gelmez
yarın tatil üff üfffffff ya ben niye söylüyorum
fikri atan eşim o söylesn ben söyleyemem yaaa

herkese iyi gecelerrr

yok cnm özel olsa yazar mıyım buraya :)) daha önce de söylemiştim o çok yoğun çalışıyo çok yoruluyo ama o akşam gelince ben çok sıkılmış olduğum için muhabbet etmek istiyorum o da sadece elayla azıcık oynuyo ve elayla uyuyo nerdeyse bende çok sıkıldım artık ne zamandır iletişim sıfır..dün söyledim açık açık bugün hiç bişeyle ilgilenmeden geldi muhabbet etmeye çalışıyo ama bende heves yok artık..ondan bişii beklemiyorum bu ara..bekledim olmadı ilgilenmedi..bende üzülmemek için beklentilerimi sıfıra indirdim..artık eşim evdeyken ela ya tek kolla mama yapmak koyuyo valla..dur ben tutayım da demiyo..ne yapsa kıl oluyorum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…