2009 Nisan Anneleri

selin - gülşen çalışıyor..
müge .. yolda..
elif .. okulda.
sultan ... temizlik yapıyor..
melek .. mechul.. kesin temizlik yapıyordur.
tuğba .. hasta...
seher ... hasta ile ilgileniyor..
ayşe .. staja gitti.
aliye - çiçek - hayırsızlar kervanında

geriye de kim kaldıki..
ben site bekçisi görev başında...

bizde tek otelde kalmaktan hoşlanmayız..
biz bu sene diyoruz atlayalım arabaya nerde istersek orda kalalım.. dolanalım..
biz bundan zevk alıyoruz. ne yapalım .
baran la biraz zor olacak ama . olsun..

yada bu sene marmaris yada bodrum istiyorum.. oraları hiç görmedim merak ediyorum.

arbada dolanmak baran için yorucu olabilir. benim ablamlarda yalnız başlarına tatil yapmaktan sıkılmışlar belki onlarla bi plan yaparız.

ya ben çıldırmış durumdayım evde çalışan kadın vardı o memlekete gitti 1 ay gelmiycek. annem devamlı bana geliodu canla ilgileniodu teyzem ameliyat oldu die devamlı ona gidiyo şimdi. ben kafayı yiyorum evde offfffffffff buraya girmeye vakit fırsat bulamıyorum Can zaten yürümeye başladı karıştırılmadık yer kalmadı merdivenlerden falan çıkıyo yapmadığı rezillik yok

ehehe geldim yaa
kulaklarınmı çınladı ....

olsun banane...
yatmadan bir selam ver...
can hem erken yatmıyormu..
sanki idil..

gülşen bile ayağında kızı sallıyor hem buraya giriyor..
bahane yokkkkk.....

riskli bi işim var bi süre ayrı kalacağız

bu nedemek...

gülşenin de kulağı çınladı herhalde..

kimi ansam danlıyor buraya ..

2009 nisan analarıııı
hepsi gelirmiş...

merhaba herkese umarım herkesin hafta sonu güzel geçmiştir.tatilden konuşulmuş bizde ayvalık sarımsaklı düşünüyoruz bu sene hem yakın hemde görmediğimiz bi yer kayra arabada durmuyo çünkü kısmet tabi.geçmişe bakamadım zamn alır bayağ bugun evi toparlayıp anneme gidicem

geldim geldim geçmiş okuyorum bir yandan da :)) yazın çalışanlar haricinde kimse girmez artık geçen senedende biliyoruz....hasta olan tüm bebeklere geçmiş olsun doğum günü olanlarında kutlu olsun:)) biz geçirdik zor zamanları darısı sizin başınıza...tatil bizde muamma bu yıl..belki giderim belkide gitmem...ben ege veya akdeniz dışında karadeniz istiyorum çok merak ediyorum...deniz ordada var ama insan birazda otelin güzelliğine gidiyor sanırım:))

ya yaptırdık ama yukarı çıkana yaptırmadık aşağı inen merdivene yaptırdık çatıya çıkan merdiven açık orayada yaptırmak lazım çocuk uçmadan merdivenden

tüm dikkatimi vermem gereken bir iş vardı ondan burdan biraz ayrılıyorum demekti

karadenizde sinopa gitmişti benim kardeşim çok beğenmişti. ama çocuklarla zor olabilir biraz serin oluyor su. ondan güney daha mantıklı. halbuki ben sıcak denizi hiç sevmem hamam suyu gibi ama kızım için napalım.

slm kızlar
gecemiz berbattıı..
egenin ateşi , burun tıkanıklığı rahat vermedi ve uyuyamadı kuzum.
eşiminde bu sabah 05:30 istanbula gitmesi gerekiyordu sen yat ben ilgilenicem dedim.
ege uyusun diye ilk kez ayaklarımda bile salladım ama tam dalıyor nefes alamayınca uyanıyor.
bugünde huzursuz,ateşi var!!
az önce uyuttum kafasını toplasın diye.
gözleri kapanıyor uykusuzuktan ama direniyor.
çok yorgunummm,uykusuzum...

canımmm geçmiş olsun Ege ye yaa çok üzüldüm. o uyurken sen de azıcık dinlensene canım

sağol çiçek
uyuttuğumdan beri 2 kez ağlayarak uyandı,tekrar uyuttum.
egenin ağlamalarından yat, kalk yapınca iyice sersemlicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…