2009 Nisan Anneleri

amasrayı tavsiye ederim..
ben çok beğenmiştim..
geçen senede sultan tatile oraya gitmişti..

geçmiş olsun canım .. burun damlası kullandınmı.
bir ılık duş aldırsan iyi gelmezmi acaba..
burnu falan açılır diye düşünüyorum..

kızlar bu arada biz eşimle anlaştık seneye mart ayında can a kardeş çalışmalarına başlıoruz

oo benden önce sen yabacan herhalde...
mart dediğine göre.. haziranda hamile kalmam gerekiyor..

aysun egeye çok geçmiş olsun çok zor oluyor burnu tıkanıkken biz sürekli sprey sıkıp otri bebeyle çekmiştik rahatlatıyorr

ben bu ayda günümde hastalanmadım...

geçen ay ayın 6 da hastalanmıştım 23. gün geçikmeli..

bu ayda 6 gün oldu hala bir tık yok. geçen karnım ve belim ağrıyordu ama geçti ..

menepozamı giriyorun acaba ?

elif pipetten içei öğrendi :)))))
sabah kupaya sür koydum cam bardağa koydummu içmiyor içine pipet su diye bir hevesle çekti ağzına gelince bardaktan pipeti çıkardı bardağın içine baktı pis pis sırattı suratıma bir daha içmedi süte nasıl alıştırabilirim...

ya geçmışı okursam zamanım kalmayabılır çünkü ece ha uyandı ha uyanacak,huzursuz çünkü kaka yapamadı yıne,şırvan nazarmı değırdık barancığın fotolarına ya kıyamam,bence nazar çıktı üzülme,çıçek bence zamanlama güzel yıl olarak bılememde bende kova burcuna denk gelsın ısterdım kaan kova ben çok memnunum,tabıkı arada ıstısnaı huylar yok değıl ama o kadarda olsun demı
aysuncum ççooook geçmış olsun hemen ıyıleşsın kuzucum
kızlar benı yalnızz bırakmayıp mınık kızımın doğum gününü kutlayan ve sevıncımı paylaşan(9 ay da olduğu gıbı)gerçek arkadaşlarıma çooook teşekkür ederım,sızı sevıyorum ıyıkı varsınızopuyorumnanaktan

dışarda yemek yerken biz kola içerken elifte bizi taklit ediyordu pipeti ağzına sokuyordu bardağı tutup bende eline veriyodum 2 gün önce bir bakıyım ağzında kola meğer içmeyi keşfetmiş :)))))))))))99

elif yürüyen merdivene kendi inip biniyor elinden tutuyoruzzz merdivene bakıp ayağını denk getirmeye çalışyor :))) ne çabuk büyüdüler ne tatlı oldularrr

kız şirvan martta çalışmalara başlıcaz dedi. martta doğurucam demedi :)

geçen günde baran küçük süt almıştım.. baktım becerebilecekmi diye verdim..
çekti sıpa ama oyun haline getirdi.. pipeti çıkartmaya çalışıyor..
süt içmek yok...

canım ben kutlamamıştım şimdi kutlayayım. nice mutlu yıllara

elif yürüyen merdivene kendi inip biniyor elinden tutuyoruzzz merdivene bakıp ayağını denk getirmeye çalışyor :))) ne çabuk büyüdüler ne tatlı oldularrr

yürüyen merdivenmi yok canım..
o kadar değil..
ben kendim binerken korkuyrum . çoçuğun elinden bile tutamam...

süt içirmek istiyorsan nesguik koy içine yeliz öyle dene....bende devam sütü alıyordum bim den onlar biraz daha vanilyalı tabi mamaya benziyor ama son doktor kontrolünden sonra bildiğimiz sütü veriyorum içine 1 çay kaşığıda nesguik koyuyorum...doktorumuz önerdi bu şekilde vermeyide...

gerçekten biniyor şirvan elinden tutyoruz bşında duruyoruz ayağını atıyor ve biniyor öylece de duruyor inerken iki elinden tutuyorum iniyor :)))))))))))99

gülşencim ben yoğurt ve peynir yemem sadece süt içindim yıllarca kalsiyum ihtiyacı işin hep nesguikle olmazsa olmazımdır birde öyle deniyimmmm

gerçekten biniyor şirvan elinden tutyoruz bşında duruyoruz ayağını atıyor ve biniyor öylece de duruyor inerken iki elinden tutuyorum iniyor :)))))))))))99

maşallah sıpaya ...
ilk yürüyen sıpamız...

ilk yürüyen merdivene binem sıpamız...

maşallahh maşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…