tüm dikkatimi vermem gereken bir iş vardı ondan burdan biraz ayrılıyorum demekti
karadenizde sinopa gitmişti benim kardeşim çok beğenmişti. ama çocuklarla zor olabilir biraz serin oluyor su. ondan güney daha mantıklı. halbuki ben sıcak denizi hiç sevmem hamam suyu gibi ama kızım için napalım.
geçmiş olsun canım .. burun damlası kullandınmı.slm kızlar
gecemiz berbattıı..
egenin ateşi , burun tıkanıklığı rahat vermedi ve uyuyamadı kuzum.
eşiminde bu sabah 05:30 istanbula gitmesi gerekiyordu sen yat ben ilgilenicem dedim.
ege uyusun diye ilk kez ayaklarımda bile salladım ama tam dalıyor nefes alamayınca uyanıyor.
bugünde huzursuz,ateşi var!!
az önce uyuttum kafasını toplasın diye.
gözleri kapanıyor uykusuzuktan ama direniyor.
çok yorgunummm,uykusuzum...
kızlar bu arada biz eşimle anlaştık seneye mart ayında can a kardeş çalışmalarına başlıoruz
sağol çiçek
uyuttuğumdan beri 2 kez ağlayarak uyandı,tekrar uyuttum.
egenin ağlamalarından yat, kalk yapınca iyice sersemlicem
amasrayı tavsiye ederim..
ben çok beğenmiştim..
geçen senede sultan tatile oraya gitmişti..
geçmiş olsun canım .. burun damlası kullandınmı.
bir ılık duş aldırsan iyi gelmezmi acaba..
burnu falan açılır diye düşünüyorum..
oo benden önce sen yabacan herhalde...
mart dediğine göre.. haziranda hamile kalmam gerekiyor..
elif pipetten içei öğrendi :)))))
sabah kupaya sür koydum cam bardağa koydummu içmiyor içine pipet su diye bir hevesle çekti ağzına gelince bardaktan pipeti çıkardı bardağın içine baktı pis pis sırattı suratıma bir daha içmedi süte nasıl alıştırabilirim...
ya geçmışı okursam zamanım kalmayabılır çünkü ece ha uyandı ha uyanacak,huzursuz çünkü kaka yapamadı yıne,şırvan nazarmı değırdık barancığın fotolarına ya kıyamam,bence nazar çıktı üzülme,çıçek bence zamanlama güzel yıl olarak bılememde bende kova burcuna denk gelsın ısterdım kaan kova ben çok memnunum,tabıkı arada ıstısnaı huylar yok değıl ama o kadarda olsun demı
aysuncum ççooook geçmış olsun hemen ıyıleşsın kuzucum
kızlar benı yalnızz bırakmayıp mınık kızımın doğum gününü kutlayan ve sevıncımı paylaşan(9 ay da olduğu gıbı)gerçek arkadaşlarıma çooook teşekkür ederım,sızı sevıyorum ıyıkı varsınızopuyorumnanaktan
kızlar bu arada biz eşimle anlaştık seneye mart ayında can a kardeş çalışmalarına başlıoruz
elif yürüyen merdivene kendi inip biniyor elinden tutuyoruzzz merdivene bakıp ayağını denk getirmeye çalışyor :))) ne çabuk büyüdüler ne tatlı oldularrr
gerçekten biniyor şirvan elinden tutyoruz bşında duruyoruz ayağını atıyor ve biniyor öylece de duruyor inerken iki elinden tutuyorum iniyor :)))))))))))99
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?