2009 Nisan Anneleri

gecmiş olsun cnm bizde ana ogul hastayızzzzzzz

wowww ünlü oldumm........ aferim sana kolla beni.....

:):):)

nazarmı deydirdik
evet ya temızlıci tutsana şirvan zaten yoruluyosun 15de bir tut temızlıkciii

ok valla üstten süpürdüm halı valan silkelemedim
misafir gelicek kayınvalide
görümce
elti
eşimin 3 dayısının karısı
off nasıl hastayım

börek -elmalı kurabiye aldım
makarana salatası
irmik tatlısı yaptım yeter valla allah bereket versın...

ya yaptırdık ama yukarı çıkana yaptırmadık aşağı inen merdivene yaptırdık çatıya çıkan merdiven açık orayada yaptırmak lazım çocuk uçmadan merdivenden
egede annemlerin orda merdıven var kendi çıkıyor korkunuyorda sıpalar
baktınızmı oğlumun resimlerine ....

yoksa o kadar çoçuğun içinde bulamadınız mı ?
buldum ben yşilli hırka varr

yerım onu bende egeye kendinden pipetli bardak aldım plastık kendi içiyor suyunu cekıyorr ...

ben yemeğe gidiyorummm
afiyet olsun

sultan kolay gelsin sanadaaaaaaaaaaa

hasta olan bebeklere gecmiş olsunnn

dogum günü olalarında yeni yaşları kutlu olsun ben kaçar byeeeeeeeeee

Maşallah yürüyen merdivenede binermiş, aysuncum çok geçmiş olsun sende çok çektin bu hastalıklardan, Meleğede geçmiş olsun, çiçekCim sizede hayırlısı olsun ben korktum benim oğliş tek büyüyecek.....
BurcuCum tavsiye ederim biz Alp Demir 3,5 aylıkken gittik sarımsaklıya cunda adasına haliçpark resort de kaldık çok da memnun olduk biz arabayla gittik adayıda gezdik, yalnız su soğuk oluyor bilgine biz ağustosda gitmiştik serindi gene..... ama çok güzel bir anı oldu bu sene bilemiyorum nereye gidicez....

selıncım çok teşekkür ederım canım,öpüyorum yasemınıde senıde,kuzumda öper bızde öğrendık öpmeyı :)bu arada dış etlerımız şıştı heralde yerız haftaya dış buğdayını,ınşallah

nasılsınız kızlar kayınpeder çıktı hastandeden eve geldık bu gun dunku refektcı bendım zombı gıbı oldum ıyıce şimdi misafir gelıyomus haber verdı gecmısı anca okudum bıttı
hasta anne ve bebeklerımıze gecmışler olsun
sınavı olanların ınsallahbasarılı gecmıstır
doğum gunu telaşını atlatanlarada ne mutlu

merhabalar arkadaşlar
bizim de evimizde yatılı misafirimiz avr.eltimler geldi.o yüzden giremiyorum.
hasta olan varsa geçmiş olsun.doğum günü olanlarımızn doğum günleri kutlu olsun.
görüşürüz

teşekkürler cnm

tekrardan gecmiş olsun. sehercim...

benim misafırler daha gelmedi... egede uyandı karnını doyurcam şimdi bye

benim eşim de aynı canım
biz de dün emirgana gidelim dedik ama çok kalabalıktı yoldan dönüp çamlıcaya gittik. kahvaltı ettik. seleni çimlere saldık. kedileri kovaladı kuşum
ya öyle deme. bak uyudu hemen geldim. sen tabi işyerindesin tuzun kuru. evde de baran kuzucuk sesi çıkmaz ki. ben sana seleni göndereyim de yaz bakalım.

biz de her sene öyle yapıyoruz canım. çok güzel oluyo tavsiye ederim yani.
hamileyken herkes diyoduki yok artık öyle tatiller görürsünüz doğunca. biz yine de rez. yaptırdık ekime . ancak gideriz dedik. sonra dayanamadık bekleyemedik. ağustosta da gittik. çok ta memnun kaldık ama selen küçüktü tabi. bu sene daha zor olacak gibi
bodruma bi kere gittim çok gezemedim ama marmarisi kesinlikle tavsiye ederim. biz her sene mutlaka uğruyoruz her sene başka bi yer keşfediyoruz.
aynı durumdayım.benim temizlikçi de her hafta geliyo ama ertesi gün aynı hale geliyo ev. diyorum kadın bugün gelip evin halini bi görse ne der acaba.
selen de bütün çekmeceleri dolapları boşaltıyo. merdivenlerden yukarı çıkıyo
tatil konuşulmuş biz ramazan sonunda antalayaya gidicez yine erken reervasyon yaptırmış eşim

tamam lan şirvan senin için giricem:) ama harbi kafayı yiyorum
kıyamam ben sana!
şaka bir yanada merdiven başlarına korkuluk yaptırdınız mı ?

tabii evin içindeki basamağa yapacak bişey yok da...
biz daha yaptırmadık ama bir an önce yaptırıcaz. aşağıya da yaptırmam lazım çünkü tırmanıyo yukarı ama inmeyi bilmiyo tabi. yukarıyı yaptırdık ya bi de . bitsin yukarıda oturucaz yazın kesin yaptırmamız lazım. bi de misafir gelen çocuklar da hep merdivenleri inip çıkmak istiyolar

ben de karadenizde artvin ve trabzona gittim. çok güzeldi tekrar gitmek istiyorum. rizeye filan
ya yaptırdık ama yukarı çıkana yaptırmadık aşağı inen merdivene yaptırdık çatıya çıkan merdiven açık orayada yaptırmak lazım çocuk uçmadan merdivenden
aynen. bizim komşu pimapen kapı yaptırdı ama ben öyle istemiyorum . nasıl bi malzemeden yaptırıcağımı da bilmiyorum ama

gçmiş olsun canım ya öyle olunca çok zor oluyo bi de uyuyamadığı için sinirleniyo daha çok aglıyo

kızlar bu arada biz eşimle anlaştık seneye mart ayında can a kardeş çalışmalarına başlıoruz
hadi hayırlısı bakalım. ben hesaplamalarıma göre hamile kalmayı planlıyorum yine. 2012 ağustos inşallah aslında ben selene bi de kızkardeş istiyorum ama eşim de erkek çok istiyo hayırlısı artık

şirvan ya o benip resim de beğendiğim yer neresiydi unuttum yine kızcan şimdi bana ama çok unutkan oldum ya napayım

bu arada nisan ecenin ve ecemin doğum gününü kutlarım. tuğbacım kıyamam sana ağladınmı pastayı üflerken! ben de çok sulugözümdür ama olmadı öyle bişey. Allah uzun sağlıklı ömürler versin. hep sizinle olsunlar inşallah

güler canım nasıl uyuyacak gülfem gürültü de diyordun ne oldu misafirler rahatsız etti mi gülfemciği

aliye orası amasraydı benim hatırladığım

şirvanın evini gezdim de o teras katla alt kat arasıan normal kapı yaptırmış çok da iyi olmuş hem baran çıkamaz. hem de kışın kullanmıyorsa yukarısını ısıtmaya gerek kalmaz

geçmiş olsun canım
geçmiş olsun seher
canım az önce demeyi unuttum maşalalh elife ne kadar akıllı.selene pipet hiç denemedim ama hani delikli suluklar vardır ya içine çekmen gerekir onunla içemiyo daha
sütte içemiyo hala. geçen verdim o gece çok ağladı karnımı ağırdı acaba dedim. benim hep ağırır çünkü süt içince. bugün yiine o sulukla denedim içemedi. daha önce vanilyalıyı denemiştim onu da içmedi. bende nesquik deniyim bari.sağol gülşen
merhabalar arkadaşlar
bizim de evimizde yatılı misafirimiz avr.eltimler geldi.o yüzden giremiyorum.
hasta olan varsa geçmiş olsun.doğum günü olanlarımızn doğum günleri kutlu olsun.
görüşürüz
kolay gelsin canım sana
eysanı da okudum Allah sabir versin ona da
bizim hediyemiz de bugün geldi aslında perş. gelmiş te elimize şimdi geçti. eklicem birazdan resmini. bizim de hediyemiz hazır yarın vercez inşallah kargoya

canım tekraradan geçmiş olsu. allah şifa vers,nde çabucak iyileşsisin .
bakanlara da güç kuvvet versin...

çamlıcaya geldin ve aramadın aşkolsun..
bize çok yakındı.. bizde gelirdik. hem eşlerde tanışmış olurdu..

- senin beğendiğin yer.. tepeden olan . ordu - boztepe..

- merdiven başına normal oda kapısı gibi kapı yaptırdık.
dışardan belli olmuyor. merdiven var diye. kapıyı açınca aaa merdiven deniyor..

bende onu söylüyordum. sen önce davranmışsın...
valla ben çok memnunum öyle yaptırdığıma..

tabii merdiveninz açıkta dönüyosa o biraz zor olur..
benimki iki duvar arası...

benimkide gelmedi.....
gerçi oğlumun doğum gününe daha var..

sağol canım ilgilendiğin için.
bizim de yaptırmamız lazım ama pimapen istemiyorum narmal ahşap olurmu bilmiyorum çünkü minare merdiveni gibi çok dar.ben de çok soğuklarda çivi çakıp battniye germiştim çingeneler gibi:) ama artık köklü bi çözüm lazım

Resim çok büyük aliyeCim birşey anlamadım ama güle güle giysin selencik eşofman takım sanırım

yan oldu ama idare edin artık
çiçek teyzemize tekrar teşekkür ederiz. çok zahmet etmiş. çok severek giyicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…