2009 Nisan Anneleri

geçmiş olsun melekcim
ecem birara baya niyetine girmişti 4 5 adım atıyodu ama şimdi elinden tut yürüt oturuyo aglıyor emeklıycekmiş
aynen tuğba ya erkenden adımlara başladı ama içindeki korkuyu bi türlü atamıyo gerçi şimdi taşınıcam bi de şimdi yürümeye başlamasın taşınınca başlasın elinden tutunca da yürümek istemiyo ..
bide annem diyoki gezerek yemeye alıştırma çocuğu oturtup yemesini sağla diyo ama kayrada illa gezicekmiş nasıl yapıcaz ki
yok cnm sabiha paktuna çocuk herşeyi oyun sanır yemek yemeğide ooyun sanır zor la masada tutmaya çalışmak yanlıştır..bu dönem gezerek yer laf anlamaya başlayınca disiplin etmek gerekir diyo :))
annemler aşıya götürdü meriç i ..
çok ağlamış yavrum..

geçmiş olsun..

sebzeli tavuklu yani şirvancım birtane daha almıstım hatırlamıyorum ama ecem onu hiç sevmedi bari bundan alayım hep

özlem deniz teşekkürlerrr

morarmı iraz gıtmış lasolın sürmüştüm....

ege 1-2 tane yedi daha dogundan beri hazır meyve oda bayramdaaaa

ege uyandı ben kaçar

canım egeye geçmiş olsun..

düştüklerinde annem metal bişey bastırın der.
demir para veya bıcak .. morarmasını önlermiş.

buzda şişmesini önler diye biliyorum.

düşü kalka büyüyecekler.de gelde bize zor iste..

canım sıfır olması gerekmez depremdne sonra olsun yeter. iyiymiş site içide. ben pek oraları bilmiyorum ama eşimin işe yakın giderken yasemini bırakabilir. sitenin adı ne aratsam internetten çıkar mı ki satılık ilanı

sende gitseydin ya şekerim.
ben valla gidecem .. oğlum herşeyden önemli.. iş yeri de 1-2 saat te idare etsinler canım ..

bende gidiyorum her aşıya yada kontrole

maşallah.

bende pek verme taraftarı değilim. doğum günü olduğu gün bi arkadaşım çok ısrar etti. illa benden bi gofret al. hediye diye. akşamda tesadüf babası marketten almış. gün içinde 2 gofret ett. ama hepsini yemedi tabi accik ucundan aldı o kadar.

burcu valla mecbur canım..1 dakika bile oturmmadığı iç.in hep ayakta yiyoruz.

bende bi ara tezgahta yediriyordum artık yutmuoo...kesinlikle oturmazzz..

bizde gezerek yediriyoz. oğlumun yeme alışkanlığı çok kötüdür. her yemekte kavga çıkar. kızdada aynısın yaşamak istemiyom ama bunun geleceğide pek parlak gözükmüyo.

melek oğluşuna geçmiş olsun. suedanında alnında koca bi şiş ve morluk var. dün komşunun sehpaya çarpımış. öğlende benden kaçarken aynı yeri dolaba çarptı. nasıl ağladı.

egeme geçmiş olsun melekcim..

şirvancım adetliyken bende hergün duş alırım ya..çok rahatlatııyor..bence kısa bi, duş al..hem kendini pis hissetmezsin...

hıç yemedı hıç kavanoz yemeklerını sadece meyve püresını yıyor,denedım ben ama yalan yok,ne pütürlü ne pütürsüz yedıremedım bende dırek çorbaya geçtım şımdıde zaten ne yersek yer,yalnız yolda ızde çok ıyı oluyor kavanoz mamalar onda hem fıkırım

kızlar ben o kavanoz sebze püresini filan direk vermiom yaa..

geçen gün çorba olarak yaptım..içine şehriye attım.ve etsuyu çok lezzetli olduu..

sabahtan beri açık şu külüstür daha yeni oturdum başına kerem uyuyoken çorbasını yaptım yastıklar çok basılmıştı onları söktüm elyaf kattım dikicem şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…