aynen tuğba ya erkenden adımlara başladı ama içindeki korkuyu bi türlü atamıyo gerçi şimdi taşınıcam bi de şimdi yürümeye başlamasın taşınınca başlasınecem birara baya niyetine girmişti 4 5 adım atıyodu ama şimdi elinden tut yürüt oturuyo aglıyor emeklıycekmiş
yok cnm sabiha paktuna çocuk herşeyi oyun sanır yemek yemeğide ooyun sanır zor la masada tutmaya çalışmak yanlıştır..bu dönem gezerek yer laf anlamaya başlayınca disiplin etmek gerekir diyo :))bide annem diyoki gezerek yemeye alıştırma çocuğu oturtup yemesini sağla diyo ama kayrada illa gezicekmiş nasıl yapıcaz ki
annemler aşıya götürdü meriç i ..
çok ağlamış yavrum..
annemler aşıya götürdü meriç i ..
çok ağlamış yavrum..
Vegetables and Noodles with Chicken yazıyor cnm tavsiye ederim
ege uyandı ben kaçar
canım sıfır olması gerekmez depremdne sonra olsun yeter. iyiymiş site içide. ben pek oraları bilmiyorum ama eşimin işe yakın giderken yasemini bırakabilir. sitenin adı ne aratsam internetten çıkar mı ki satılık ilanıbende kafamda liste yapıyorum onları alacağım diye..
öncelikle kuruluk patlıcan * kırmızı biber * nar ekşii * sumak eksisi -artık ordan ne bulursam..
Allahın izniyle bir gidip gelsek..
canım tabii bakarım zaten . Gülşah içinde gözümle bakıyorum .
Bu arada sıfır bina istemezseniz. 2000 yapım .. Annemlerin sitesinde var.
3+1 kombili - - 200.000 BELKİ PAZARLIK OLUR. BİLEMİYORUM .
sitenin kapısının önünden - ümraniye- üsküdar- kadıköy minübüs ve otobüs geçiyor..
Konum olarak iyi yani..
Yeni bina istersenizde gelinip dolanılması gerek diye düşünüyorum..
sende gitseydin ya şekerim.
ben valla gidecem .. oğlum herşeyden önemli.. iş yeri de 1-2 saat te idare etsinler canım ..
maşallah.bu ara benımkı öğrendı askıdan hırkamı alıyo çekmeceden örtumu getırıyo hadı attı dıyo sabahın saat 7.30 da bırde ne derdı varsa söyluyo su mesela yada acıktıysa mama deyıp mutfağın yolunu tutuyo elımden tutup ama hala konusma konusunda ıstıkrarlı değil malesef canı ısterse baba anne teyze su mama attı hadi dıyo sızınkılerdede böyle konusmakta ınatcı olan varmı benımkıne özel mi bu durum
maşallah daha ne olsun..
Bizimki onları bile yapmıyor..
Baba - nene - o kadar..
canım ben 3 günlüğe gidiyorum . Pazargünü döeneceğim. Pazartesi iş var malüm.
zaten bunlar bir yere gidince ne kadar çok uyuyorlar,, uyanmak bilmiyorlar...
ben daha abur cubur vermedim hç .
Geçen gün kuzeninm gelmişti çikolata almış. ü..er küçük sütlü çikolatalarından eline verdim..
Yedi başka vermedim.
şimdiden alışmasın ...
burcu valla mecbur canım..1 dakika bile oturmmadığı iç.in hep ayakta yiyoruz.
bende bi ara tezgahta yediriyordum artık yutmuoo...kesinlikle oturmazzz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?