2009 Nisan Anneleri

çiçek arkadaşsız olmuyor gerçekten
şöyle kafana göre bir tane bile olsa çok rahatlatıcı olur
bir iki laf etmek.

güle güle kullanın

ya ben fiyatını yanlış mı gördüm tekrar yazar mısın

Ayyy Dilek o ne ya,zaten toparlanıyorsun bir taraftan,misafir de hiç çekilmezz.
Ben en çok ,evim dağınıkken misafir gelirse çok huzursuz olurum,suratım düşer,misafirin ne suçu varsa)

15 TL!
29,50 den düşmüş,%50 indirim varmış oyuncakalrda.
Ben bunu geçen sene de görüyordum,bu sene bakmıştım birkaç kez alayım diye,bugün iyi denk geldi.
Pilsan salıncak,emniyet kemeri de var.

müge umarım sende kendine göre bir can arkadaş bulursun en kısa zamanda

Ayyy Dilek o ne ya,zaten toparlanıyorsun bir taraftan,misafir de hiç çekilmezz.
Ben en çok ,evim dağınıkken misafir gelirse çok huzursuz olurum,suratım düşer,misafirin ne suçu varsa)

sorma şeker
ben demirin doğum gününde baya kalabalık bir misafir ağırlamıştım ve hatta
bu aynı zamanda evin kapanış partisi demiştim ama kimse üzerine alınmamış
dağınık olduğumu biliyolar ama geliyolar artık bende bıraktım ipin ucunu naapıyım

sultan ne olacakmış gayet iyi bir hal çık çık gez tabi
ohh benim yerime de gez bir yerleşiyim bende dışardan girmiycem eve.

ben çıkıyorum kızlar herkese iyi geceler
yorgun hissediyorum biraz erken yatayım bugün by by

bugün bende evde olanlardanım sıkılacak vaktım olmadı çünkü çok çalıştım çok ardıye odası temızlendı,ece kudurdu yürütecıyle ordan oraya çekmece,dolap kapağı tüm torbaları dıdık dıdık ettı,yapma dedıkçe yapıyor,el çabukluğu marıfet tv yı bozdu,babam plazma almaya karar verdı çünkü üstüne düşürecek deyıp duruyor,allah korusun ya,bızımkıde anne,baba,bebe,ebı(ebru)dayı,kaa(kaan)ema(elmayı çok sever)gelgel,baybay,tetete(teketeke)amen(amin)bıy(bır)ne söylersek tekrarlamaya çalışıyor ama çok tatlı oluyor ya,nasıl gurur verıyor şımdıden,yalnız dünden berı yatağındayken ayıcığını aşağıya attıktan sonra kollarını ve başınıda aşağıya doğru sallıyorkı daha önce ındığı ıçın tırsıyorum çok
tuğba ve sultan sefanız olsun bızım yerımızede gezın anacım gerçı bugün gezdınızmı kaçırdım yahu
gülercım senın ıçınde sevındım çok değışıklık olmuştur
gerçı dışarda olan herkes ıçın mutlu oluyorum ben çıkamıyorum ya
müge yol açıklığı olsun ınşallah yarın evınde olacaksınkı dünya malına değer,gözünaydın,değışıklık oldu ıstanbul senın ıçınde
dılekcım sende yorulmuşsundur bugün,bende yarın gezme yapacam nasıpse arkadaşıma gıdecez annemle onunda 6 aylık bebeğı
melek güzel bır akşam olur ınşallah tadını çıkar,ınşallah egede çıkarmıştır
tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlık Ve Çocuk Bayramı kutlu olsun

ya gördümde bize en yakın migros ihsaniyede gidemedim uykusuzluktan ölücüümm

hadi inş. dilek taşınınca sende gezer tozzarsım hadi bende kaçtım

Bugün her yerde indirim vardı,küçük büyük bütün çocuklar dışardaydı,tam bayram coşkusu vardı her yerde.Hava da güzeldi Allahtan,çocukların tören hazırlıkları boşa gitmedi.

aynen oyuncak ilgisini 5 dk cekıyor sonra oynamıyor legen,cezve cekmeleın boşalması heleki iç çamaşırııı

yok kız soguk degıl serın oda geceleri olursa odaaa

sevindim senın adına

iyi günlerde kullannın

ehehhe güle güle kulanınnnnn
Bugün her yerde indirim vardı,küçük büyük bütün çocuklar dışardaydı,tam bayram coşkusu vardı her yerde.Hava da güzeldi Allahtan,çocukların tören hazırlıkları boşa gitmedi.

evet ya hekesler dışarlarda tüm tabıdıklarım piknik ymek eglence merkezlerı lunaparklara gıttıler

bizde eltımlerle gıttık 9 daordaydık 10 da geldi yemekler bayılcaktık alıktan güzel bi gceydi.....

1,5 bardak bira içtim kafam dönüyor kahkaa üstüne kahkaha eşim içmedi araba kuklandıgı için....
biz eltıyle koptuk ya
resimler cekildikkkk

eşim rimlerde sert bakışlar attı ya dedım faceye koycazz yapma insanlar zanntcek döven kocaaa

felektn bi gece caldık canlı müzik eşliginde egede hiç kudurmdı parkıda vardı salıncaktan iç inmedi koruyucusu vardı önündeee salllandı batuhan agbısı yanındaydııı

kayıyor salıncaktan pantolondan dolayı düzelteyım diye egeyı kucagıma dogru alıyoum agırıor binecekmiş beyefndi gelee kadarsallandıııııııı
gözler uykusuzkluktan kızardı öglen 1de kalmıştııı yeni uyudu arabada

neyse herkese iyi geceler

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, huzur84

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…