2009 Nisan Anneleri

aa tek başımayım
günaydın :)
ben de gezemeyenlerdenim ama bi taşınayım :) yine evde olucam gelen giden hihihi
neyse yaz geliyo şirvanın dediği gibi tüm tatil yerleri taş çatlasa 3 saat en yakını 40 dk :)
elifcim serin olur demek stedim bende yaz günü soğuk olmaz tabi..gidin mutlaka çok güzel çeşme ama ona göre miraya kalın bişiilerde al cnm ne olur ne olmaz :)

aa bugün cmrtsi ondan kimse yok.valla hangi gündeyiz onu bile bilmiyorum..
eşimin yakın arkadaşının düğünü var akşama bizde yola çıkıcaz öğlen kayınvalideye gidicez..yarına döneriz inşallah..bütün hafta ev toplayıp sonra hyaftasonu ev bakmaya gidicez sonra da taşınma faslı..ilk işim neti bağlatmak olur ama kesin :))

günaydın kızlar görüşmeyeli nasılsınız kimseler yok sanıyorum hasta olan yok geçmişe pek detaylı bakamasamdaaman hasta olmasında valla sultanın dediği gibi banada yaramadı dün eşimin fabrikasında zaman geçirdim bugün günüm var dün ecem tüm gün sokaktaydı kayınvalidemlerde çocuk eve girmek istemıyor eşimde diyor olacağı buydu:)))

bu arada ecrinin doğum gününü kutladım ama buradanda yazayım iyiki doğdun güzeller güzeli ecrin :)))

GÜnaydın herkese dÜn gıremedım 23 nısan teranesı vardı ÇıkıŞtada yenı doĞmuŞ bıkuzuyu gÖrmeye gıttık mısler gıbı kokuyoduuu

herkesciklere günaydınlar

oy oy hala yrgunum yaa

ecrin imin doğum gününü kutlarım tombiş yanaklarından öperim

mutlu yıllar Ecrın,ömrün güzel olsun ınşallah,hep mutlu ol :)
bende kuaföre gıttım bır fön çektırdım artık fön mön tutmaz doğru düzgün malum sıcaklar geldı,ne güzel kullanıyordum 3 gün valla
sessızsız yıne bakıyorum,güzel bır hafta sonu olsun hepımız ıçın,öpüldünüzzzz

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr

herkesler gezmeklerdeymiş......

ah şenay ah misler gibi kokuyo yenı dogan bebeklr

bizde bu hafta içinde gidecegız yenı dogan bebege inşallah bi aksilik cıkmazsaaa

bende yorgunum vallaa

evet yaz geldi buralarda şort kısa kollu gıyen cok artıkkkkkkkkkkk

ege uyudu bakayım dedim evi topladım süpürdüm sildim kaynanamın gödügü yerler misali bizde bugun eltıyle carşıya cıkacagız onun taksitleri varmış yoldaş ol ddi bana tamam dedim dolanırız bakınırız gelıız akşama yemegımde tamam

herkese güzel hafta sonları..........

ecrin tombiş dogum günün kutlu olsun kuzucuk...........

ee tugba büyüdüler sokaktan eve gırmek istemiyorlarrr....

slm kızlar nasılsnz herkes iidir inşş artık giremiyorum eskisi gibiii
zeynep devamlı hareket halinde ıhhh ıhh ları hiç bitmiyoo
bir yandan ders çalş bir yandan ev işleri pek vaktim olmuyoo

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, huzur84

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, pinarny, denizela

selam kızlar
selen anneme gitmişken girip bi selam vereyim dedim bugün arkadaşımın nikahı var ona gidicem birazdan
öncelikle kutlayamadığım bütün kuzucukların doğumgününü kutlarım. saglıklı uzun ömürler diliyorum hepsine aileleriyle.
kızlar bikaç gün önce çok kötü bişey oldu. selen bu ara yürürken çok düşmeye başladı önceden daha güzel yürüyodu. neyse tam dışarı çıkıcaktık. selen kapının yanında bi düştü ağzını tahta koltuğuna çarptı. ben o anda bittim zaten. ağzı kan doldu. dişlerimi gitti noldu göremiyorum da. hemen annemleri aradım hastaneye gittik. dudağı patlamış. şişti baya. bi de damağı yarılmış gibi. ama diikş atmadılar.şimdi daha iyi
çok dikkatli olun kızlar. hala aklıma geldikçe o an içimden bişey kopuyo.
bu arada güzel ecrinimin de bugün doğumgünüymüş kutlu olsun bebeğim. güzel ailenle mutlu bi ömür diliyorum sana.

gecmiş olsun aliyecim evet bu aralar cok zıpırlar egede kafası vurdu gecen gün anlı mosmor olmuştuuu nasıl agladı nsıl agladı kıyamam kuzucuklaraaaaaa

gecmıs olsun alıyecım
guzeller gıuzelı ecrının doğum gunu kutlu olsun
evın temızlığı bıttı kuafor ısımde bıttı ohhhhh valla bırazdanda gezmeye cıkıcam

manisadan mrhbalar
tlfdan giriorm
herkese tşkler
hava gittikçe ısınıyo
bodruma mayoyla giriş yapıcz sanırm

aliyecm geçmş olsun
deniz taşınıyomuşsun hyrlısı olsun yine milastamı tutucaksınız?
dilekcm sanada hyırlı olsun öyle misafiri bende hiç sevmem

elfcim salıncagı iyi fiyata almıssın
güle güle kullansn kuzu

ecrinin doğum gunu kutlu olsun

ay evet mügecim ya burda gırenler var corapta gıyılmıyor artık terlikler cıkıyor eeehehehh

cok sıcakkkkkkkkkkkkk

ohhh melekcim yaz geldi desene
biraz daha iyileşeyimde bende girerim
zaten evi düzene sokana kdr biraz daha ısınır
sonra ver elini sahillerea

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, galatea79+, huzur84

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…