2009 Nisan Anneleri

bugün moralim bozuldu elifi parka götürdük bir bayanla tanıştık anaokulu öğretmeniymiş sanırım konu çocukların yemek yememesine geldi elifi anlattım çok zro yediğini oyalarak yemek yedirdiğimi kadın bana çok yanlış yaptığımı çok küçük olduğunu bundan sonra bu davranışın iyice pekişeceğini böyle devam edersem ilerde daha büyük sorunlara yol açacağımı söyledi sadece sunmalıymışım ısrar etmemmiliymişim kandırarak yemek yedirmek çözüm değilmiş puffff elif oyunsuz yemezkiii böylede uzun uzun anlatınca kendimi suçlu hissettimmm ama hiç yememesine nasıl dayanacağım ne yapmalıyım hiç bilmiyorum

Bakalım canım ben de isterim görüşmek. O zaman gelsin her şey netleşirse tel şırız. Urla da sevdiğim bir yer.

İyi oldu gitmen inşallah tez zamanda kafan rahatlar. Gülfemimi öpüyorum

Kızlar ben Çıkıyorum.
Hakkınızı helal edİn..

Bİrden İÇİmden Öyle geldİ..
Yola Çıkıyoruz.. Allah korusun tabİkİ de..

Su gibi git su gibi gel şekerim. Çok fazla yeme ha..... Şaka şaka......

Oh ne ala plan valla ......Kaynana olasım geldi.........

3 gün boş olur burası

tatil
hava güzelll

bizde yarın boluya gidicez
yegenimin düğününe
öğlen çıkıcaz yola

işyerleri kapalı bizde de iş olmaz pek

İyi eğlenceler.Dökün kurtlarınızı.........

Üzülme şekerim kısmet değilmiş.......Yazın doya doya gezersin............

Sefanız olsun canım. Ne güzel olmuş......

Maşallah Egeye Bunlar artık zeka küpleri ben öyle diyorum miniğime.......

Çok geçmiş olsun Selene.... Ah kuzum sana da kızmıştır o şimdi sanki sen yapmışın gibi...
Enes bir yeri acırsa bana öyle kızgın bakıyor sanki.....

Benim d ePerşembede misafirim vardı ya. Dün de bütün gün dışaraydık.Enes'te çok uyumluydu.
Gel gör ki bugün huysuz mu huysuz. Evi falan temizledim. Yarın da dışarda geçecek..

ayyy geçmış olsun alıyecım çok geçmış olsun kıyamam ya,gözüm korktu ıyıce yürümeden zaten taktak dedığım zaman kafasına vuruyor o derece düşüyoruz yanı yürümeye çaılışırken,sağlıkla güzel güzel öğrensınler ınşallah
benım gezmem tatsız tuzsuzdu hıııç bırşey anlamadım valla kuzum hıç uyumadı,yatağını aradı,eve gırdık yatağına koydum,ağzına emzığı verdım hemen daldı nasılda yorulmuş demekkı
bıraz ortalığı toplıım çok sessız burası şırvan rahat rahat okur dalga bıle geçer valla

kıslarr slmm...ne zamandır giremiyorum nete modemimiz bozuldu..kafayı yedim kk sızlıktan resmen..
eşimin telefonuda bi tek kk ya girmedi..neyse çok özledim sizi ..görüşürüz sonra..

muhtemelen bekar ve çocuksuzdur bende çocuğum olmdan önce millete öyle akıllar verip telkinlerde bulunuyodum yok peşinde kaseyle gezme vs vs vs zeynep bana laflarımın hepsini yutturdu.

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
urla

huzur 84 sıkma canını zamala oda yıyecek bak göreceksin üzeıne cok düşme evet isterse yesın açıkınca yer zaten annesi...
evet kıyamıyoruz ya acsa diye
ben ydırırken aa bu kaşıgıda yesn aa bu kaşıgıda ysın agzına dayıyorum kaşık ucuyla yer benım kibardaaa

evet özlem şirvan için okuması kolay olacak... 15 sayfa oldu şirvandan sonraa ehehehhh

ege uyudu bu gece işimiz var egeyleee uyutmamak istedım ama cok agladı

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
urla, şen_ay

şenay kızceler nasılll
kkız şenay şimdi zorlukları cekıyorsun ilerde rahat edeceksin
zeynep evi süpür
zeren sende tozları al
sende gezmek yaparsın genç kızların olunca ay ne güzel yaa

benımde yengemın kuzeni hamile

oda snın gibi iki kızce doguracak alllah nasip edrsee
gecen hafta ögrenmiş...

kızlar selaaaaaaaaaaaamm gece büyük görümcem bizde kaldı sabah da büyük görümcem geldi ay görümcek beyinli oldum bugün kusucam yaaaaaaaaa

kızlar selaaaaaaaaaaaamm gece büyük görümcem bizde kaldı sabah da büyük görümcem geldi ay görümcek beyinli oldum bugün kusucam yaaaaaaaaa

eehe çiçek cok güldüm sana hangisi büyük ?
eheehhhe gece büyük görümcem bizde kaldı sabah da büyük görümcem geldi

yazmışsın.....

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla

iyiler melekcim hastalığı atlattık çok şükür ama ben bunların elinde kalmaz yaşarsam geleceğimi görüyorum ben evi süpüürüp silmeye devam ederim bu zillilerde gezer hatta akşam eve babaları ile gelip ne yemek var diye de sorar arsızlar
Allah yengenin kuzenine sabır versin en çok buna ihtiyacı olacak inşallah benim gibi yalnız büyütmek zorunda kalmaz

allah kolaylık versın kat ve kat

yok cnm maddi urumları gayettttttttttt iyi bakıcı tutacaklar hemde 2 tane ballı bi kayınvalidsi var kızın genç daha kayınvalide
her akşam zaten hamileoldugununu ögrendiginden beri ya dışarda ya ansinde ya kayınvalidesinde yıyor yemeklerını evine zaten hafta 2 kere kadın gelıyor gayet rahat olur

allaım sana güç kuvvet versin........

iyi geceler

slm kızlar nasılsnz herkes iidir inşş artık giremiyorum eskisi gibiii
zeynep devamlı hareket halinde ıhhh ıhh ları hiç bitmiyoo
bir yandan ders çalş bir yandan ev işleri pek vaktim olmuyoo

yokluğun hissediliyor eee çocuklar böyle yinede fırsat buldukça gir özletme

çok geçmiş olsun canım demir de geçen öyle bi düştü dişi dudağını kesmişti kanı görünce benimde ödüm kopmuştu dişler gitti dedim ama neyseki öyle değilmiş çabucak iyileşti.

ya negüzel bi yerde oturuyosun valla okudukça çatlıyorum
bizim yerimizede gir denize bol bol

kıslarr slmm...ne zamandır giremiyorum nete modemimiz bozuldu..kafayı yedim kk sızlıktan resmen..
eşimin telefonuda bi tek kk ya girmedi..neyse çok özledim sizi ..görüşürüz sonra..
bende kayıplara karıştı nerelerde diyodum demek teknik sorun varmış aman başka dert olmasın hoşgeldinnnn.

ohooo ona dördüz olsa dokunmazmış heheh:)))

gÜNAYDINNNNNNN
Ecrinin doğumgünü kutlu olsun,annesi babasıyla mutlu günler geçirsin inşallah!

Aliyecim,Selen e de çok geçmiş olsun,geçenlerde Miray ın burnunun üstü toplu iğne ucu gibi kanamıştı da,onda bile ne fena olmuştum,seni düşünemiyorum,bir daha olmasın hiç!

Ayyyy,dün bizim arka sokakta kına vardı,sokakta yaptılar,aman Allahım o ne müzikti öyle,başta Miray çok şaşırdı,etrafına bakınıyor,nerden geliyr bu ses diye,ama uyku saati gelince çok kötü oldu,çocuğun uykusu geldi iyice,ama ses arttıkça gözünü açıyor,taa 12 ye kadar uyuyamadı,mız mız..

aliye çok geçmiş olsun canım.
tuğba ecrinin doğum günü kutlu olsun
elif miray salıncağını güle güle kullansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…