buraa gel kız deniz ayagımız altındaaaaaaaaaaa 100 metre
kırmızı alll dişiye yakışır kımızııııııııı:):):)
valla ben ehliyeti alalı 5 sene oldu daha binmedim eşimde kızıyor nasıl cesaret varmışta almışım diye şimdi korkuyorum kazadan
burayada beklerım cesme yakın 45 dk
ah bende istıyorum yani merak edıyorum agvayııı
aynen hele bugunn pazardan dönüşte okula ugradık cocuklarda avuç avuçç egede sevıyor erigi..........
yıyor maşallahhhhhh
30-40 mahvetmiş.....................
slm biz geldik pazardan okulada ugradık batuhanı gördük eltımın oglunu yarın 23 nisan gidecegız okula hava güze.. olursaaaaaaaaa
4 gibi annemlr gelıcek yıne cıkacagızzz egeye ege suannnnnnn koltugun arkasında perdlrle boguşuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar merhabalar.doktordaydım yeni geldim.psikiyatıra gittim.2 ialç yazdı biri sabah biri akşam.bebeğe zarar vermez dedi.sen sakinleşirsen onun uykusunu da etkiler dedi.yarın başlıcam bakalım hayırlısı.
ben bi geçmşişe bakim.ne var ne yok
Kızlar ben Çıkıyorum.
Hakkınızı helal edİn..
Bİrden İÇİmden Öyle geldİ..
Yola Çıkıyoruz.. Allah korusun tabİkİ de..
Daha önce yazmış mıydım bilmiyorum ama,
Yazın kaynımın düğün var,gelin Giresundan.Taaa Giresun a gideceğiz kız almaya.Bu sene baya atraksiyonlu geçecek yani.
Bir haftasonu Giresundan kız alma,orada kına
2. haftasonu Kırşehr de düğün
3. haftasonu eltimin kardeşinin düğünü.
4. haftasonu eltimin oğlunun sünneti.
Eşimin sadece 3 hafta izni var,ne ara tatile gideceksek???
Şu an için 3. - 4. hafta arasında gidip geri oraya dönmeyi planlıyoruz bakalım,inş başka birşey çıkmaz.
Kaynanam da şimdiden yok şöyle yaparsınız,düğünde kendinizi gösterin falan... demelere başladı,bazen düşünüyorum da,ne salak şeyler yapmışım zamanında,sırf sorun çıkmasın diye.Aman iyilikten birşey olmaz deyip...Bana diyor ki,D...( eltim ),mutfağa girer,R....( görümcem) evi temizler,ben de ortalık işlerine bakacakmışım,çay servisi gibi...Çocuğum var ya,kadın Allahtan düşünceliymiş yanii!!!
3 gün boş olur burası
tatil
hava güzelll
bizde yarın boluya gidicez
yegenimin düğününe
öğlen çıkıcaz yola
işyerleri kapalı bizde de iş olmaz pek
merhaba kızlar
bende güzel havadan faydalanamayanlardanım
öğlen demir uyandı yemeğini yedi çıkmaya hazırlanıyoduk biraz gezelim diye
hooop yine misafir baskını
valla sıkıldım artık severim misafiri ama benimkiler abarttı iyice
yakında çok fazla tanıdık akraba falan oturuyor burdan taşınacağım diye
ha gayret tekrar tekrar son ziyaretlerini yapıyolar
bide bizde alışkanlık ille yemek yenecek çaylar pastalar tam olacak
bir yandan da eşyaları yavaştan toparlıyayım havalandırayım diye ev dandini
yani kaçtı güzel bir gün daha of off
aynen oyuncak ilgisini 5 dk cekıyor sonra oynamıyor legen,cezve cekmeleın boşalması heleki iç çamaşırııı
yok kız soguk degıl serın oda geceleri olursa odaaa
sevindim senın adına
iyi günlerde kullannın
ehehhe güle güle kulanınnnnn
evet ya hekesler dışarlarda tüm tabıdıklarım piknik ymek eglence merkezlerı lunaparklara gıttıler
bizde eltımlerle gıttık 9 daordaydık 10 da geldi yemekler bayılcaktık alıktan güzel bi gceydi.....
1,5 bardak bira içtim kafam dönüyor kahkaa üstüne kahkaha eşim içmedi araba kuklandıgı için....
biz eltıyle koptuk ya
resimler cekildikkkk
eşim rimlerde sert bakışlar attı ya dedım faceye koycazz yapma insanlar zanntcek döven kocaaa
felektn bi gece caldık canlı müzik eşliginde egede hiç kudurmdı parkıda vardı salıncaktan iç inmedi koruyucusu vardı önündeee salllandı batuhan agbısı yanındaydııı
kayıyor salıncaktan pantolondan dolayı düzelteyım diye egeyı kucagıma dogru alıyoum agırıor binecekmiş beyefndi gelee kadarsallandıııııııı
gözler uykusuzkluktan kızardı öglen 1de kalmıştııı yeni uyudu arabada
neyse herkese iyi geceler
selam kızlar
selen anneme gitmişken girip bi selam vereyim dedim bugün arkadaşımın nikahı var ona gidicem birazdan
öncelikle kutlayamadığım bütün kuzucukların doğumgününü kutlarım. saglıklı uzun ömürler diliyorum hepsine aileleriyle.
kızlar bikaç gün önce çok kötü bişey oldu. selen bu ara yürürken çok düşmeye başladı önceden daha güzel yürüyodu. neyse tam dışarı çıkıcaktık. selen kapının yanında bi düştü ağzını tahta koltuğuna çarptı. ben o anda bittim zaten. ağzı kan doldu. dişlerimi gitti noldu göremiyorum da. hemen annemleri aradım hastaneye gittik. dudağı patlamış. şişti baya. bi de damağı yarılmış gibi. ama diikş atmadılar.şimdi daha iyi
çok dikkatli olun kızlar. hala aklıma geldikçe o an içimden bişey kopuyo.
bu arada güzel ecrinimin de bugün doğumgünüymüş kutlu olsun bebeğim. güzel ailenle mutlu bi ömür diliyorum sana.
bugün moralim bozuldu elifi parka götürdük bir bayanla tanıştık anaokulu öğretmeniymiş sanırım konu çocukların yemek yememesine geldi elifi anlattım çok zro yediğini oyalarak yemek yedirdiğimi kadın bana çok yanlış yaptığımı çok küçük olduğunu bundan sonra bu davranışın iyice pekişeceğini böyle devam edersem ilerde daha büyük sorunlara yol açacağımı söyledi sadece sunmalıymışım ısrar etmemmiliymişim kandırarak yemek yedirmek çözüm değilmiş puffff elif oyunsuz yemezkiii böylede uzun uzun anlatınca kendimi suçlu hissettimmm ama hiç yememesine nasıl dayanacağım ne yapmalıyım hiç bilmiyorum
kızlar selaaaaaaaaaaaamm gece büyük görümcem bizde kaldı sabah da büyük görümcem geldi ay görümcek beyinli oldum bugün kusucam yaaaaaaaaa
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
urla, şen_ay
şenay kızceler nasılll
kkız şenay şimdi zorlukları cekıyorsun ilerde rahat edeceksin
zeynep evi süpür
zeren sende tozları al
sende gezmek yaparsın genç kızların olunca ay ne güzel yaa
benımde yengemın kuzeni hamile
oda snın gibi iki kızce doguracak alllah nasip edrsee
gecen hafta ögrenmiş...
iyiler melekcim hastalığı atlattık çok şükür ama ben bunların elinde kalmaz yaşarsam geleceğimi görüyorum ben evi süpüürüp silmeye devam ederim bu zillilerde gezer hatta akşam eve babaları ile gelip ne yemek var diye de sorar arsızlar
Allah yengenin kuzenine sabır versin en çok buna ihtiyacı olacak inşallah benim gibi yalnız büyütmek zorunda kalmaz
slm kızlar nasılsnz herkes iidir inşş artık giremiyorum eskisi gibiii
zeynep devamlı hareket halinde ıhhh ıhh ları hiç bitmiyoo
bir yandan ders çalş bir yandan ev işleri pek vaktim olmuyoo
selam kızlar
selen anneme gitmişken girip bi selam vereyim dedim bugün arkadaşımın nikahı var ona gidicem birazdan
öncelikle kutlayamadığım bütün kuzucukların doğumgününü kutlarım. saglıklı uzun ömürler diliyorum hepsine aileleriyle.
kızlar bikaç gün önce çok kötü bişey oldu. selen bu ara yürürken çok düşmeye başladı önceden daha güzel yürüyodu. neyse tam dışarı çıkıcaktık. selen kapının yanında bi düştü ağzını tahta koltuğuna çarptı. ben o anda bittim zaten. ağzı kan doldu. dişlerimi gitti noldu göremiyorum da. hemen annemleri aradım hastaneye gittik. dudağı patlamış. şişti baya. bi de damağı yarılmış gibi. ama diikş atmadılar.şimdi daha iyi
çok dikkatli olun kızlar. hala aklıma geldikçe o an içimden bişey kopuyo.
bu arada güzel ecrinimin de bugün doğumgünüymüş kutlu olsun bebeğim. güzel ailenle mutlu bi ömür diliyorum sana.
manisadan mrhbalar
tlfdan giriorm
herkese tşkler
hava gittikçe ısınıyo
bodruma mayoyla giriş yapıcz sanırm
aliyecm geçmş olsun
deniz taşınıyomuşsun hyrlısı olsun yine milastamı tutucaksınız?
dilekcm sanada hyırlı olsun öyle misafiri bende hiç sevmem
elfcim salıncagı iyi fiyata almıssın
güle güle kullansn kuzu
ecrinin doğum gunu kutlu olsun
bende kayıplara karıştı nerelerde diyodum demek teknik sorun varmış aman başka dert olmasın hoşgeldinnnn.kıslarr slmm...ne zamandır giremiyorum nete modemimiz bozuldu..kafayı yedim kk sızlıktan resmen..
eşimin telefonuda bi tek kk ya girmedi..neyse çok özledim sizi ..görüşürüz sonra..
allah kolaylık versın kat ve kat
yok cnm maddi urumları gayettttttttttt iyi bakıcı tutacaklar hemde 2 tane ballı bi kayınvalidsi var kızın genç daha kayınvalide
her akşam zaten hamileoldugununu ögrendiginden beri ya dışarda ya ansinde ya kayınvalidesinde yıyor yemeklerını evine zaten hafta 2 kere kadın gelıyor gayet rahat olur
allaım sana güç kuvvet versin........
iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?