2009 Nisan Anneleri

gunaydınlar bu gun de pek uğrayan olmaz buraya
elif bu gecede selen aynı olucak kesın nısanda burumdan getırır sese çok duyarlılr ya :)

Miray geçen yaz bütün düğünlerde paso uyuyordu uykucu kızım,ama bu sene öyle olmaz herhalde,oynamaktan uyuyamazlar hihihiiii

sselam ama kimse yok galiba .kayra iice yaramazlaşıyo sürekli sokak istiyo kapıyo gidiyo ağlıyoo uyuttum şimdi uyanınca emirgan bebek yapıcaz...herkese iyi hafta sonlarıı

Şirvannnnnnnnn şekerim gerçekten okuması kolay olacak sana......
Kimsecikler bi şey yazmamış yarın telafi edersn artık

Uzun zamandır saçımı boyatacaktım. Nihayet bugün boyattım.
9 sene sarı saçla geçirdim. 2 sene kendi saçımla kaldıktan sonra kendimi tekrar sarı yaptım.
Saçımın üstüne röfle. Çok sık atıldığı için mi bilmiyorum alışamadım. 3-5 saat kuaförde geçirip
sıkıntıdan patladıktan sonra şimdi de boyatmasaydım mı acaba diyorum
Offff neyse yarın alışırım heralde.....

Burda kimse yok mail... baktım
Joker in mailind chicco bye bye seyahat yatağı 199 geçiyor.
Ben aynısını 140 a aldım. Ne saçma bu fiyatlar her yerde farklı anlamadım

Bu arada Enes e converse ayakkabı aldım Çok şirin
Jokerden birikmiş paradan aldım
Bedava gibi geldi ama sonuçta o parayı da ben harcamıştım
Bi daha alıyım ama numarasını 20 yerine 22 alıyım diyorum.Kışa gelmeden o kadar büyürmü ki ayakları
Kullanamazsa büyük olur diye üzülürüm. Sizin bebişler kaç numara giyiyor?....
2 nci mayomuzda Kom oldu o da jokerden

slmlar kızlar
bugn çook yoruldum evi temizledm
demiri gezdirdim alışveriş yaptım
yemek yaptım demiri yıkadım emzirdim uyttum
bide kendimide yıkadm ölü gibi uyurm artık tabi demir uyursa :)

Küçük çocukları besleme sanatı

YEMEK YİYEMEYECEK KADAR MEŞGUL

Yeni yürümeye başlayan bebeklerin yemek yerken nasıl huysuz olduğu bilinir. Yemek yemek bir yaşındaki bir bebeğin pek de eğlenceli bulduğu bir şey değildir. Şu ana kadar yemeklerini güzelce yiyen bebeğinizin birdenbire yemeye olan ilgisini kaybetmesi, iki lokma yedikten sonra yerinden kalkması ve önceden yediğinin yarısını bile yememesi sizi şaşırtabilir. Kaygılanmayın; bu, yürümeye yeni başlayan bir bebek için normal bir davranıştır. Şu anda yürüme ve konuşma sanatlarında ustalaşma dürtüsü bebeğinizin bütün enerjisini alıyor ve bebeğiniz değerli zamanını yemek yemek gibi sıkıcı bir işle harcamak istemiyor. Büyüme hızı yavaşlıyor, bununla birlikte iştahı da azalıyor ve bu hareketlilik çok fazla enerji gerektirse de bedeni benzin deposunu son bir yılda depoladığı fazla yağla dolduruyor! Bebeğinize yemek saatlerinde yemek yenmesi gerektiğini öğretmek için, çok az da yese yemek saatinde onu da masaya oturtun. Ama aralarda sağlıklı yiyecekler atıştırmasına izin verin. Bebeğinize besleyici gıdalar vererek yediği her lokmanın yararlı olmasına dikkat edin.

alıntıdır

aşkitom pastaya dalmak istioo ellerini tuttum sıkıcaçıldırıyo

canım oğlum gülen yüzün hiç solmasın

derken başına taktığım şapkayla ben soldurdum gülen yüzünü

masadakilere dalmadan önce son bi kare

veeeeeeeee yorucu birgünün sonunda uyku zamanı

uyumadan önce yengemize bi iyi uykular öpücüğüüü

slmlar kızlar
bugn çook yoruldum evi temizledm
demiri gezdirdim alışveriş yaptım
yemek yaptım demiri yıkadım emzirdim uyttum
bide kendimide yıkadm ölü gibi uyurm artık tabi demir uyursa :)

Müge ne ara yaptın bu kadar işi,ben düz ayak evi bile temizlediğimde başka bir iş yapamıyorum,ne alışverişi,ne Miray gezdirmesi,ne yıkaması...Aferin sana!

Uglyyyy,(Semra mıydı,emin olamadım adın?)Çok güzel geçmiş doğumgününz ,Allah yenilerini yaşatsın inşallah!

Sultan,kız,tam da anlatılanlar haaa,Miray da şimdiye kadar yediği şeyleri yemiyor artık,bide diliyle dışarı çıkarmıyor mu,deli olacağım,bari yemeyeceksen hiç ağzını açma demi,açıyor ağzını,sonra hooop,diliyle geri !!!

evetarkadaşlar kısaca bizim doğumgünümüzü anlatmaya çalıştım çok güzel geçti ilk doğumgünleri hiç unutulmadığı için herşeyi istediğim gibi yapmaya çalıştım ve olduda çok şükür umarım sizinkilerde gönlünüzce olmuştur vede olur canım oğluşum üçüncü diye başta çok tereddüt etmiştim ama iyikide doğurmuşummm tüm zorlukları ve yorgunlukları bi anne demesiyle unutturuyoo kayahanın şarkısının sözlerine bayılıyorum ömerime ve tüm nisan bebişlerine caaaanı yürekten diorumki
günlerin getirdiği mutluluk olsun sana
sevdiğin ve sevildiğin bir hayatı sür bebeğim
günün günden güzel olsunnn

canııım çok teşekkür ederim evet adım semra hepimiz yenilerini burda böyle mutlulukla paylaşırız inşallahopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…