2009 Nisan Anneleri

pardon zeynepçim görmemişim evet memnunum
bilmiyorum kerem çok kaykıldığı içinmi ama önündeki kemeri yani ikibacağının arasındaki kemer ince geldi bana
çocuğun bacağını ayırıyor

selam kızlar
dün gece muhabet varmış yine ben kurstaydım sonrada kuzenin kızının doğumgününe gittik. önceki akşam da ben girmiştim kimsecikler yoktu. özledim muhabbeti. şimdi de evde temizlikçi var. selen uyudu. ben de bi bakayım dedim.
baran hastamı olmuş cok geçmiş olsun kıyamam ben ona. tam da doğumgününde.
güler de hastayım yazmıştı dün galiba yazacaktım selenden yarım kaldı kapattım. geçmiş olsun
şenaycım size de çok geçmiş olsun. noluyo böyle ya. ya düşüp yaralanıyolar ya da hastalar. toptan bi kurşun mu döktürsek
ben de deldirmicektim selenin kulaklarını. 2 tane küpe hediye geldi. deldireyim dedim.bi macera deldirdik. delene kadar aglıyo. deliyolar susuyo. canı yanmıyo yani. cazgırlıktan ağladı. sonra noldu. o akşam ve ertesi gün becerip çıkardı küpeleri. kapandı tabi delikler . bi daha da deldirmem. kendisi deldirsin isterse

selammm
adidastan eşofman takımı alan varmı çoçuklara...

özellikle erkek anaları sizlere bu sorum...
bizim vardı 6 aylık minicik bişi..şimdi olmuyo tabi ama yürüyünce alıcam umuta yeniden..
çiçeğin tavsiye ettiği aktivite masası çok oyalayıcı bi oyuncak umut onunla uzun süre oynuyo hemde söylediği gibi gösterişli..ama şimdi baktım 2010 modelleri daha farklı bizimki daha güzeldi..
bbizimki mutfak çekmecelerine hasta..favorileri silikon kaşık silikon çırpma teli..metal kaşıklar..bide benim dudak şeklindeki makyaj çantam..
agresiflik bu aylara özgü bişi heralde bizimkindede var..ama yinede çok inatlaşmamak gerektiğini düşünüyorum ben..yoksa daha hırçınlaşıyolar..dikkatini başka tarafa çekiyorum hemen.
valla ben çok dikkat ediom esraaa..çikolata yı pek sevmesdimm şimdii nasıl canım istediii..fena diyeteyimm((
yaa bende onu söylüycektim buraya yediğimiz kalorili şeyleri yazmasak olurmu acabaa benim fena halde canım istiyo ve en geç 24 saat içinde bulup yiyorumakannehir

sevgi..melek..barancıkk geçmiş olsuuuuunnn..ilaçlarınızı için hemen iyileşinnn

ii canım bu hafta çok kaçamak yapmadım 66 kiloyum şimdi.............
selinaycım seni burda görmek ne güzel

merhaba kızlar.kayrayı sallıyorum burnu akıyo ara ara öksürüyo inşallah ilerlemez bide evde durmak istemiyo sürekli kapıda atta atta.
geçmiş olsun canım inşallah ilerlemez. geçsin artık bu hastalık havaları. yaz gelsin

evet canım ya doğum ne ki asıl iş sonrasında

slm kızlar
saçlarımı boyadım
tam istediğim renk olmadı ama 1-2 kat açıldı

demircik bugün yine emziksiz uyudu bırakır inş.
gözünün önünde olmayınca istemiyo
hadi uyuycaz şimdi diyorum omzuma başını koyuyo bi o tarafa dönüyo bi bu tarafa
hoopp bi bakıyorum gitmiş ama çok uykusu geldiği içinde olabilir

bazen inadı tutuyo onsuz asla uyumuyo
sabah 1 bardak sütü içti içmez diyodum bi baktım bitirmiş uyansın bi daha vercm
meme istemedi henüz belki uyanınca ister

bende ondan korkuyorum tutmayacak ki küpeleri. bize de babannesi hediye almıştı ama takamıyoruz tabi. kadın bozuluyordur belki. aman o bakıyor nasılsa gündüzleri bir ara gitsin deldirsin çok bozuluyorsa.

selinaycım seni burda görmek ne güzel

geçmiş olsun canım inşallah ilerlemez. geçsin artık bu hastalık havaları. yaz gelsin

evet canım ya doğum ne ki asıl iş sonrasında

artık burdayım canım benim heheh.............

Allah Allah niye öyle oldu acaba.görmeden bi yeri acımış olabilirmi acaba
bizde yusufa chicconun pusetini aldık çok rahat ve hafif herkese tavsiye ederim tkerlerini 360 derece dönmesi sürüş kolaylığı sağlıyor
ben de istiyodum ondan ama selen düşman resmen arabalara ya. en son forim da bindirdim o modele indireyim diye krize girdi resmen ben de vazgeçtim almaktan. ama siz yazdıkca hevesleniyourm yine. çok özeniyorum valla arabasında oturup etrafı seyreden çocuklara
ohhhh dört küçük parça damak fıstıklı çikolatayı götürdüm aman yemesemde bişey farketmiyor bari yiyim dedim
afiyet olsun şeker ben de hiç dikkat etmiyorum evde ne varsa götürüyorum o yüzden de pek bişey almamaya çalışıyorum

geçmiş olsun canım

zor bi süreç canım ama karşılığını alıyosun bak. yaza da güzel bi tatil yapıp dinlenirsin inşallah
daha sıpaa uyumadıı..milletin çocuğunda ilaç yan etki yapıp uyutoyoo benimkinide daha zıpır yapıyoo..şimdi babası uyutmaya çalışıyorr..
bizim ki de 1 den aşağı uyumaz ilaç falan hikaye
hepsi farklı yapıyo galiba canım. bizim de geçen ay su çiçeği yapıldı . bi dahaki ay da 2 tane birden yapabilirim ddi dr.

geçmiş olsun canım
herkes hasta ya!

bugün eşimin doğum günü ama o denizli de ben burda..
meriç büyük olsa anneme bırakır atlar giderdim..
süpris yapardım ....
hice mutlu yıllara canım. kıyamam ya ne güzel olurdu sürpriz

ah canım.geçmiş olsun 10 gün çektim ben. çabuk geçer inşallah

kızlar merhabalar
geçmişi okudum ama aklımda sadece meleğin hastalığı kalmış.geçmiş olsun melek.

bir de hani ben dün aşılarınızı sordum ya.dün bizim pnömokok unutulmuş meğerse.yusuf bey 11. ayda yapıyomuş pnömokokun 4. sünü biz de tam o ay geçtik ona tabii herşey karıştı.Allahtan sizlerle konuşup hemen aradım bu sabah da gittik aşımızı olduk geldik.

sevgi ben anneme güneş gözlüğü alcam.geçenlerde bahsediyodu.güneşten gözlerim kaşınıyo falan diye.bana da fikir oldu.

he ayşeicm 2 dersin kalmış di mi?iyi sayılır bence.
nagihan senin 3 diye kalmış aklımda.
bi dahaki sefere hepsini verirsiniz inşallah.

melek geçmiş olsun canım aliye teşekkür ederiz sanada.müge maşallah demire kolay uyuyomuş kayrayı 15-20 dk sallamasam uyumaz

off başım çatlıyo.bugün hastalığımın 4. günü ama hala boğazım ve başım çok ağrıyo.halsizlik de cabası

ben gülfemi bazen 1 saat sallıyorum.şöyle gülfemin de kolayca uyuyup hiç kalkmadan sabahı edeceği günlerde gelecek mi acaba.

sagolun kızlar

gittim geldim bademcikler felaket şiş
ne ateş var ne halsizlik ama yutkunmak yemek yemek ölümmm

2 hap verdi bakalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…