bizim vardı 6 aylık minicik bişi..şimdi olmuyo tabi ama yürüyünce alıcam umuta yeniden..adidastan eşofman takımı alan varmı çoçuklara...
özellikle erkek anaları sizlere bu sorum...
bbizimki mutfak çekmecelerine hasta..favorileri silikon kaşık silikon çırpma teli..metal kaşıklar..bide benim dudak şeklindeki makyaj çantam..iyi akşamlar kızlar
geçmişe bakayım diyorum ama Kayra çok huysuz oldu hiç kendi oynamıyor sıkılıyor yürüt beni diyor memnuniyetsiz çok yoruyor beni bunları yazarken bile öücadele ediyorum dolaştırırken her şeyi ellemek istiyor olmazsa ağlıyor çok mu sinirli oldu yoksa normalmi çözemedim
sizin bebişleriniz nelerle oyalanıyor fikir olur belki iyi olur
hasta bebişlere geçmiş olsun
yaa bende onu söylüycektim buraya yediğimiz kalorili şeyleri yazmasak olurmu acabaa benim fena halde canım istiyo ve en geç 24 saat içinde bulup yiyorumakannehirvalla ben çok dikkat ediom esraaa..çikolata yı pek sevmesdimm şimdii nasıl canım istediii..fena diyeteyimm((
selinaycım seni burda görmek ne güzelii canım bu hafta çok kaçamak yapmadım 66 kiloyum şimdi.............
geçmiş olsun canım inşallah ilerlemez. geçsin artık bu hastalık havaları. yaz gelsinmerhaba kızlar.kayrayı sallıyorum burnu akıyo ara ara öksürüyo inşallah ilerlemez bide evde durmak istemiyo sürekli kapıda atta atta.
evet canım ya doğum ne ki asıl iş sonrasındadün doğum yapan arkadaşı görmeye gittik. yasoş kocaman olmuş ya. yanyana gelince inanamıyor insan.
ay arkadaşım da bir naz bir naz normal yaptı ama bin pişman. çok zormuş deyip duruyordu. bebeğe bile bakmamış hiç ilk doğduğunda. :)
bide hemşire kendisi. geçer unutursun diyorum. asıl doğumdan sonrası daha zor. bebeğe bakmak hele hastalandığında, doğurmak ne ki...
selam kızlar
dün gece muhabet varmış yine ben kurstaydım sonrada kuzenin kızının doğumgününe gittik. önceki akşam da ben girmiştim kimsecikler yoktu. özledim muhabbeti. şimdi de evde temizlikçi var. selen uyudu. ben de bi bakayım dedim.
baran hastamı olmuş cok geçmiş olsun kıyamam ben ona. tam da doğumgününde.
güler de hastayım yazmıştı dün galiba yazacaktım selenden yarım kaldı kapattım. geçmiş olsun
şenaycım size de çok geçmiş olsun. noluyo böyle ya. ya düşüp yaralanıyolar ya da hastalar. toptan bi kurşun mu döktürsek
ben de deldirmicektim selenin kulaklarını. 2 tane küpe hediye geldi. deldireyim dedim.bi macera deldirdik. delene kadar aglıyo. deliyolar susuyo. canı yanmıyo yani. cazgırlıktan ağladı. sonra noldu. o akşam ve ertesi gün becerip çıkardı küpeleri. kapandı tabi delikler . bi daha da deldirmem. kendisi deldirsin isterse
selinaycım seni burda görmek ne güzel
geçmiş olsun canım inşallah ilerlemez. geçsin artık bu hastalık havaları. yaz gelsin
evet canım ya doğum ne ki asıl iş sonrasında
Allah Allah niye öyle oldu acaba.görmeden bi yeri acımış olabilirmi acabakızlar saat tam 17-30 da yusuf bir ağlamaya başladı sanki eti kopuyr bana sarıldı öyle durdu dün ben dışardaydım yine aynı saatlerde öyle yapmış neden olmuştur kalp atışlarıda çok hızlıydı
ben de istiyodum ondan ama selen düşman resmen arabalara ya. en son forim da bindirdim o modele indireyim diye krize girdi resmen ben de vazgeçtim almaktan. ama siz yazdıkca hevesleniyourm yine. çok özeniyorum valla arabasında oturup etrafı seyreden çocuklarabizde yusufa chicconun pusetini aldık çok rahat ve hafif herkese tavsiye ederim tkerlerini 360 derece dönmesi sürüş kolaylığı sağlıyor
afiyet olsun şeker ben de hiç dikkat etmiyorum evde ne varsa götürüyorum o yüzden de pek bişey almamaya çalışıyorumohhhh dört küçük parça damak fıstıklı çikolatayı götürdüm aman yemesemde bişey farketmiyor bari yiyim dedim
geçmiş olsun canımii gecelerr.
oyy şirvann baranıma çok çok geçmiş olsunn..yavrum kıyamam..kağanda aynı öyle teyzesi kütt kütt nasıl öksürüoo..ama çok şükür ateşi hala çıkmadııı..antibiyotik kullandım maalesef..2. gün de geçioo gibii.hemen başla canım çok yıpranmasın kuzucukk..
zor bi süreç canım ama karşılığını alıyosun bak. yaza da güzel bi tatil yapıp dinlenirsin inşallahbu arada benimde sınav sonucum açıklandı..11 dersten 2 zayıfım var diğerlerii çok iii..yineee derss çalışıcammm..offff bitsinn şu okull..
30 mayıs finallerr..
10 temmuz kpsss..
offffffffffffffffffffffffffffffff...
bizim ki de 1 den aşağı uyumaz ilaç falan hikayedaha sıpaa uyumadıı..milletin çocuğunda ilaç yan etki yapıp uyutoyoo benimkinide daha zıpır yapıyoo..şimdi babası uyutmaya çalışıyorr..
hepsi farklı yapıyo galiba canım. bizim de geçen ay su çiçeği yapıldı . bi dahaki ay da 2 tane birden yapabilirim ddi dr.iii geceler kızlar kimseler kalmamış barana geçmiş o9lsun hemencecik iyileşir inşallah yusufunda bişi yoktur denk gelmiştir annesi merak etme çiçeeekkkk dergilere çıktınız he yakışır valla ne diiim aklımda bu saatte bu kadar kaldı kızlar bizde bu gün aşı olduk ama bize dr 3 tane aşı yaptı su çiçeğinide yaptı şaşırdım bişeyde diyemedim neden sizinkiler daha sonra diyorda bize hepsini birden yaptı yanılmamıştır inşallah dr bütün gün koşturmacayla geçti bu saate kadar şimdi gidip yatiimde yarına enerji topplıyayım iii geceler tatlı rüyalarr
geçmiş olsun canımGünaydın....
Baranla Alp Demir'inde herşeyi aynı gidiyor geçmişler olsun antibiyotik ve diğer ilaçlar bize
çok iyi geldi şimdi daha iyi bizde ateş olduğundan erken götürmüştük
hırıltı vs yoktu dr başlangıç demişti boğaz ve kulağında hafif kızarıklık
yalnız ilk gün çok kötüydü hep kucağımdaydı, ikimizinde ilk hastalığı
allah bir daha göstermesin inş....
hice mutlu yıllara canım. kıyamam ya ne güzel olurdu sürprizbugün eşimin doğum günü ama o denizli de ben burda..
meriç büyük olsa anneme bırakır atlar giderdim..
süpris yapardım ....
ah canım.geçmiş olsun 10 gün çektim ben. çabuk geçer inşallahKonuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, sev_rey, yaSelin, resolve31, SEAASIA, DatluCadu
şirvan raporu aldı herhalde gitmedi....
benımde bademcıklerım felaket şişti yutkunamıyorum bugun doktora gıdecegım......
su içmek bile ölüm.......
Allah gücünü arttırsın tatlım ..geçmiş olsun bide..ben gülfemi bazen 1 saat sallıyorum.şöyle gülfemin de kolayca uyuyup hiç kalkmadan sabahı edeceği günlerde gelecek mi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?