2009 Nisan Anneleri

ben söylim Melek Tuğbanın laptop bozuk tamirde 1 hft yok demişti sultan.
Ecoş birşeyler dökmüştü sanırım

yasemini de biz hep salıncakta uyutuyoruz. ama 3 günüdr falan ben gece uyutamıyorum daha salıncağa koyarken çılıdırıyor. memede uyuma modası başladı sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. yeni anladı memenin kıymetini.

Bizde de öyle çok zor uyumak ayakta sallıyorum bazen de omuzumda
hastalanmadan önce emziksiz uyumaya başlamıştı şimdilerde gene yapıştı
düzelince gene bıraktırmaya çalışıcam.

ben gülfemi memeden kesmeye çalışıyorum.2 gündür sadece akşamları emziriyorum.ama gece günüdüzün acısını çıkarıyo cadı.vermeyince de kıyametleri koparıyo.

bugün kızım temizliğe yarım etti.eline almış bezi mama sandalyesini siliyo .öldüm gülmekten ya.resmen kayıt ci,hazı bunlar

melekçim geçmiş olsun
tuğbanın pcye ecemtoş kola dökmüş tamirde
face ede telden girmiş
burdaki nikinde türkçe karakterler olduğu için telefonla girememiş

ya şu facebooktan önce ne yapıyormuşuz acaba eski ortak bir arkadaşımız tuğba ve benle uğraşıyor isim vermeden en sinir olduğum şeyler ya

kızlar memeden kesmeyin yaa ne güzel ben çok isterdim uzun yıllar emzirmeyi..sırf bu yüzden ikinciyi doğurabilirm valla umut 6 ay emdi onunda 1 ayı sadece gece emdi gündüzleri sütümü sağıp veriyodum..
dünyanın en saf şeyi anne sütü bidaha onu bulamıycakki kuzular...bağışıklıklarıda güçlenir ne güzel maşallah emsinler bırakın istedikleri kadar..

ya şu facebooktan önce ne yapıyormuşuz acaba eski ortak bir arkadaşımız tuğba ve benle uğraşıyor isim vermeden en sinir olduğum şeyler ya

tugba onun içinmi yazmış o notu...
sizinmi aranızı bozmaya çalışıyor

kız biz eskiden aynı mahallede otururduk ama samimi değildik
buda bize sallamış eskiden slm bile vermeyen insanlar şimdi kanki olmuşlar bilmem ne die tuğbada ona hitaben yazmış
bende aradım tuğbayı bişeymi oldu die ben eşiyle ikisini kıskanıyorlar sandım
meğer bu slaktan dolayı yazmış bende onun sayesinde gördüm o yazıyı

sagol sultancım.
bizim şimdiki pusette chicco
onunda çok ince bağlama yerleri
dediğin gibi oluyo cidden
maclerenin pusetide 300 e düşmüş oda güzele benziyo
iyimidir bilmiyorum ama

aman boşver sultan
geçen aynı şey bana oldu
liseden bi arkadsıım mesaj yazmış
keremin fotosunun altına
laf sokmuş aklınca
sinir oldum çıkardım arkadaslıktan

melek nasıl hasta oldun böyle?

canım ben mecburum kesmeye.sağlık problemlerim var.o yüzden de ilaç kullanmalıyım

valla bilmıyorum bende eşim gecen gün dondurma almıştı yedik afıyetle herhalde ondan bogazlarım şişti
ama ne ateş var ne halsizlik cin gibiyim ama yutkunmak ölüm...

bende öyle sandım
ama böyle insanlar işi gücü olmayan basit insanlar ben onlara karşıda gülüyorum

ege şuan balkon kapısını açmak istıyor kaldırıyor ayaklarını sıpaa
daha yeni pazardan geldik... dışar manyagı oldu bu çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…