2009 Nisan Anneleri

tüm bebeler dışarının tadını aldı içeriye girmiyorlar....idilde öyle tüm gün terasta bıraksan kalacak...mutfak penceresi terasa bakıyor babaannesinin akşamları yemek hazırlarken bile o cama yapışık yaşıyor:))

ya ne takıyosunuz sultan boşversene ıt ürür kervan yürür hıııççç sınır yapmayın,tuğabayada selam söle bızden
kızlar şenaydan haber yok dımı gırmedı hala arada bakıyorum ama göremedım valla,güzel haberlerle gelsın
melek benım boğazım ağrımasında hemen grıp olayım derım çok zor yutkunamamak şeker alacakmışın tükürük bezlerını çalıştırıp mıkrobu kırmaya yardım edıyormuş bırde gargara yap adaçayıyla o da ıyı gelır,ben yaparım bunları bırde sırkeyle gargara yaparım o bıraz her bünyeye göre değıl arada benı dahı zorlar en sondakı son çare ha onu sakın yapma çıkarırsın felan kendımı kötü hıssederım,o beyaz ıltıhaplar gıtse çook rahatlarsın

ege ögrendi burnumu tututor tuhaf ses cıkıyor ya konuşurken

bırakıyor normal sesim burnumu tutuyor o tuhaf ses... konuşuyorum tabi bende oda anlatıyor bişiler

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, oslem1907, Esennn+, bursasu+, yaSelin, dozkan+, SEAASIA, zeyno5

sagol özlemcim

bende cıkıyorum

bu gun pek sayfa bırıkmemeıs bana bursadaydım kayınpederı kontrole göturdum hafta sonu ıcın pasta sıparısımızı verdık studyo resmımızı cektırdık dedemızı aldık geldık
hastalarımıza gecmıs olsun allah kımseye hastalık vermesın

herkese güzel günler dilerim...aslında soru sormak için ayrı bir topic var ama hemen cvp almak için buraya yazıyorum..9 günlük bi oğlum var..sütüm 5. günde geldi..ozamanlarda mama verdik..memede süt olmayınca çekipçekip ağlardı..şimdi 2 gündür var sütüm çok şükür ama yetip yetmediğini bilemiyorum..ağlaması yok..dr.umuza sordum ancak 1 ay sonraki kontrolde anlaşılır dedi..500-600 gr alması gerekirmiş...ya yetmiyosa...sizlerde bu durumu yaşayan varmı bir ay geçmeden yetip yetmediğini anlamam mümkün mü şimdiden teşekkür ederim..

canım doymazsa ağlar ve uyumaz.
bir de değiştirdiğin bez sayısı 5-6 falansa yeteri kadar besleniyodur

sultan şirvan 2 gün rapor alıp evde işlerini halledecekti doğumgünü kutlamaları var malum gece girer belki

selam kızlar merak eden tüm anneciklere teşekkür ediyorum
tahlillerimiz temiz çıktı böbrekte falan bişi yok ama ayğımız halen şiş pazartesiye kadar bekleyelim dedi dr geçmezse ortopediye gidicekmişiz

melekçim geçmiş olsun
tuğbanın pcye ecemtoş kola dökmüş tamirde
face ede telden girmiş
burdaki nikinde türkçe karakterler olduğu için telefonla girememiş
aaa sizde mi ecemtoş diyosunuz. biz de selene selentoş diyoruz:)
ya şu facebooktan önce ne yapıyormuşuz acaba eski ortak bir arkadaşımız tuğba ve benle uğraşıyor isim vermeden en sinir olduğum şeyler ya
ay ne alaka ya! ne boş insanlar

aynen canım benim de o kadar içimde kaldıki emzirememek 2. yi dört gözle bekliyorum:)
ay canım aynı benim gibisin.benim de bişeyim yoktu sadece boğaz ağrısı ama ne ağrı. böyle olmamıştı sanki hiç
ay ne güzel resimler de çekilmiş.biz çekilemedik hala

şirvan nerde bugün ya yokluğu hissediliyo hatunun
evet doğum günü hazırlığında hatun
selam kızlar merak eden tüm anneciklere teşekkür ediyorum
tahlillerimiz temiz çıktı böbrekte falan bişi yok ama ayğımız halen şiş pazartesiye kadar bekleyelim dedi dr geçmezse ortopediye gidicekmişiz
ay canım hadi çok şükür bişey çıkmamış.ne arada sakatlıyolar böyle kendilerini. seleninde bacaklar hatta poposu morluk içinde. sonradan göryorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…