canım doymazsa ağlar ve uyumaz.
bir de değiştirdiğin bez sayısı 5-6 falansa yeteri kadar besleniyodur
aaa sizde mi ecemtoş diyosunuz. biz de selene selentoş diyoruz:)melekçim geçmiş olsun
tuğbanın pcye ecemtoş kola dökmüş tamirde
face ede telden girmiş
burdaki nikinde türkçe karakterler olduğu için telefonla girememiş
ay ne alaka ya! ne boş insanlarya şu facebooktan önce ne yapıyormuşuz acaba eski ortak bir arkadaşımız tuğba ve benle uğraşıyor isim vermeden en sinir olduğum şeyler ya
aynen canım benim de o kadar içimde kaldıki emzirememek 2. yi dört gözle bekliyorum:)kızlar memeden kesmeyin yaa ne güzel ben çok isterdim uzun yıllar emzirmeyi..sırf bu yüzden ikinciyi doğurabilirm valla umut 6 ay emdi onunda 1 ayı sadece gece emdi gündüzleri sütümü sağıp veriyodum..
dünyanın en saf şeyi anne sütü bidaha onu bulamıycakki kuzular...bağışıklıklarıda güçlenir ne güzel maşallah emsinler bırakın istedikleri kadar..
ay canım aynı benim gibisin.benim de bişeyim yoktu sadece boğaz ağrısı ama ne ağrı. böyle olmamıştı sanki hiçvalla bilmıyorum bende eşim gecen gün dondurma almıştı yedik afıyetle herhalde ondan bogazlarım şişti
ama ne ateş var ne halsizlik cin gibiyim ama yutkunmak ölüm...
bende öyle sandım
ama böyle insanlar işi gücü olmayan basit insanlar ben onlara karşıda gülüyorum
ay ne güzel resimler de çekilmiş.biz çekilemedik halabu gun pek sayfa bırıkmemeıs bana bursadaydım kayınpederı kontrole göturdum hafta sonu ıcın pasta sıparısımızı verdık studyo resmımızı cektırdık dedemızı aldık geldık
hastalarımıza gecmıs olsun allah kımseye hastalık vermesın
evet doğum günü hazırlığında hatunşirvan nerde bugün ya yokluğu hissediliyo hatunun
ay canım hadi çok şükür bişey çıkmamış.ne arada sakatlıyolar böyle kendilerini. seleninde bacaklar hatta poposu morluk içinde. sonradan göryorum hepselam kızlar merak eden tüm anneciklere teşekkür ediyorum
tahlillerimiz temiz çıktı böbrekte falan bişi yok ama ayğımız halen şiş pazartesiye kadar bekleyelim dedi dr geçmezse ortopediye gidicekmişiz
hımmm tamam cnm saolsultan şirvan 2 gün rapor alıp evde işlerini halledecekti doğumgünü kutlamaları var malum gece girer belki
canım doymazsa ağlar ve uyumaz.
bir de değiştirdiğin bez sayısı 5-6 falansa yeteri kadar besleniyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?