ay ne oldu şenayım sana kaçırmışımselam kızlar merak eden tüm anneciklere teşekkür ediyorum
tahlillerimiz temiz çıktı böbrekte falan bişi yok ama ayğımız halen şiş pazartesiye kadar bekleyelim dedi dr geçmezse ortopediye gidicekmişiz
annesi ecemtoş diyor bizde öyle diyoruz:)aaa sizde mi ecemtoş diyosunuz. biz de selene selentoş diyoruz:)
ay ne alaka ya! ne boş insanlar
aynen canım benim de o kadar içimde kaldıki emzirememek 2. yi dört gözle bekliyorum:)
ay canım aynı benim gibisin.benim de bişeyim yoktu sadece boğaz ağrısı ama ne ağrı. böyle olmamıştı sanki hiç
ay ne güzel resimler de çekilmiş.biz çekilemedik hala
evet doğum günü hazırlığında hatun
ay canım hadi çok şükür bişey çıkmamış.ne arada sakatlıyolar böyle kendilerini. seleninde bacaklar hatta poposu morluk içinde. sonradan göryorum hep
yerim onu ben cimcimeetüm bebeler dışarının tadını aldı içeriye girmiyorlar....idilde öyle tüm gün terasta bıraksan kalacak...mutfak penceresi terasa bakıyor babaannesinin akşamları yemek hazırlarken bile o cama yapışık yaşıyor:))
ben doya doya emzirdim hep o duygu vardı içimdeeay ne oldu şenayım sana kaçırmışım
annesi ecemtoş diyor bizde öyle diyoruz:)
aynen bende keremi doya doya emziremedim hep mama takviyeli gittik 4.ayda da süt bitti
gözünüz aydın olsun umarım ayagındada bi problem cıkmazzselam kızlar merak eden tüm anneciklere teşekkür ediyorum
tahlillerimiz temiz çıktı böbrekte falan bişi yok ama ayğımız halen şiş pazartesiye kadar bekleyelim dedi dr geçmezse ortopediye gidicekmişiz
mrb arkadaşlar 2009 mayıs annesiyim
size zahmett bi oy atın benim cimcimeye :)sayfa 2'de GAZEL GÜNDÜZ :)
http://akillibebek.com/index.php?op...=183&task=browse&cat=0&limit=20&limitstart=20
ehehhh evet senay ne güldüm şimdi hebenimkiler çıkmış yine piyasaya kaydirigubbakcemile delikafadulden
ben cok oldu akşam yemklri vermeye başlayalıdaasağol canım ayağı şişti zeynonunda nedenini araştırmaktayız tahliller temiz şükür
ben akşamları yemek vermeye başlayalı çok oldu siz ne veriyodunuz akşamları
afiyet olsun selen kuzuyaa...BENDE YEMEK VERMEYE BASLAYALI ÇOK OLDU gunduz corba akşam bız ne yıceksek mesela bu gun öğlen ıspanak yedı akşam tavuklu bezelye ve pılav
ege fırında tavuk patets köfte patetes ..yaa zeyno valla napıcağımı şaşırdım
çorba tarzı şeyler yiyoda
katı yemek yemiyo
biraz zmn alıcak ona alışması sanırım
ege kaydıraktan korkuyor salıncakta 4 saat kaldı tık demedibizde parktaydık bugün
kaydırağı çok seviyo kerem
ben de aksam yemek vermeye başladım
saat 7-8 gibi veriyorum
öğlenki yemegğin aynısı oluyo genelde
ege akşamları biz ne yersek yıyor canımslm kızlar akşam yemeklerinde normal yemek veren varmı
ben veriyorum ama demr bey yemiyo muh. tadına alıştı tabii
ne önerirsiniz
bugün çok güzeldi dışarı çıktık
eşime hediye almak için
bodrumdaki arkadaşım geldi kızıyla
parkta buluştuk çok eğlendik
kaydırağa bindik onları eğlendirirken bizden çocukluğumuzu yaşadık
çoook güzeldi
demire biraz önce emzik vermeden uyutmayı denedm
memeden çekince uyandı bende 1 saat sonunda emzik verdim çüünkü çok sıkıldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?