2009 Nisan Anneleri

ya ben yemeklerine yağda koyuyorum salçada
ama yemiyo işte
ne biliyim belkide fasulyeyi sevmemiştir
bezelyeyi yedi geçen gün
demrde yoğurdu seviyo
öyle yapiim bide bakalım

iyi akşamlar
gülercim öğlen emzirmelerini kaldırınca gülfemin iştahı biraz olsun arttımı merak ettim bende elifin gündüz emzirmelerini kesmeyi düşünüyorum
yemek olayına gelince ben elife 3 öğün oyunla yediriyorum yemeğini sabah kahvaltı öğlen etli çorba akşam muh bizimle yemeğede oturuyor ama çok az yiyor oda kendi eliyel ne kadar yerse muh kaldırıp yemek versem yeterli olmaz sanırım bir öğün yemek yiyor zaten dimi

evelsı gün halam ışınıze karışmak gıbı olmasın ama bence bıleğı kapatan bır ayakkabı gıydır eceye dedı bız hep öyle alırdık almanyadakı dr.öyle söylemış onlara benımde aklıma geldı bakıım dedım hatırlıyorum onların ayakkabılarını ama bulamadım netten yan tarafları açık oluyor önü kapalıda olsa yazlıklarında
alıntıdır..
.•Ayakkabının büyük olması küçük olmasından daha iyidir. Baş parmak ile ayakkabının burnu arasında elin baş parmak genişliği kadar mesafe olması yeterlidir. Topuk arkasında bir küçük bir çekecek girecek kadar mesafe kalmalıdır. Ön ayağın da ayakkabı içinde sıkışmadığı dışardan elle hissedilebilir. Aynı zamanda yürürken bebeğin ayakkabının içinde ayağının kayıp kaymadığına dikkat edilmelidir.
•Ayakkabının ön kısmı yumuşak ve esnek olmalıdır.
•Topuk kısmı daha sert, topuğu tutacak şekilde olmalıdır.
•Topuk kaymayacak tarzda olmalı yük vermeye ve gerilmeye dayanıklı olmalı, yüksek topuklu ayakkabılarla düşebileceği için kaçınılmalıdır.
•Bebeklere 3 yaşına kadar bileğe kadar uzanan tipte ayakkabı giydirilmelidir. Ama ille de kullanılacak ise de ayağın ve bileğin bebek tarafından hareket ettirilebildiğinden emin olunmalıdır.
•Bebek ayakkabısı için şeklin yanı sıra yapıldığı madde de çok önemlidir. Deri veya kanvas en iyi materyaldir. Sentetik ve plastik ayakkabılardan uzak durulmalıdır.
•Ayakkabının tabanı 1 cm’yi geçmemeli, kaymamalı ve sert olmamalıdır. Topuğun yüksekliği 5-7 mm olabilir.
•Ayakkabının içi el ile kontrol edilmeli, ayağı rahatsız edecek dikiş çıkıntılar olmamalı.
•Ayakkabı ayağı sıkmamalı hava alarak ayağın serin, rahat, koku yapmayan, kuru ortamda kalmasına izin vermelidir.
•Ayakkabı alırken denenmeli, bir kaç adım attırılarak konforlu olup olmadığı yüz ifadelerinden takip edilmelidir.
•Ayakkabıdan çıktıktan sonra ayaklar kontrol edilmeli, kızarıklık, ayakkabıya bağlı bası, iz ve şekillerinin olup olmadığı bakılmalıdır.
•Kalın sağlam kösele ayakkabılardan ziyade ayağa ve ayağın hareketliliğine destek verecek ayakkabı alternatifleri üzerinde durulmalıdır

herkese iyi geceler .. biz bugün baranla resmen sülük gibiydik..
hiç bir şey yapamadım .
sadece uyuduğunda bir evi süpürdüm.
göya hazırlık yapacaktım .. yarın sabah direk anneme göndereceğim.

geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm teyzelerimize çok teşlekkür ederim.
geçmişi okuyamıyacağım. çok yorgunum..
tüm gün baranın peşindeydim . ayaklarımın ağrıyor.
valla çalışınca bu kadar yorulmuyorum.

bu arada adidasa gittim bir ara .. küçük eşofman bulamadım . .. 3 yaş varmış..
swet şeklinde olanlardan vardı. onlar da o kadar güzel değildi.

sonunda chıco lite way ımıza kavuştuk.. ..

yarın tüm gün temizlik yapmayı düşünüyorum. iki katı nasıl temizliyeceksem .düzgün bir kadın bulamadım ..

ben den bu kadarlık .. pazar gününkü doğum günümüze herkes davetlidir.

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
NAVRIS, ugly, şen_ay+, oslem1907

kızlar siz geldiniz ama benim acilen uyumam lazım ...
hepinize iyi geceler diliyorum .

Annemın ısı var manısa ya gıdecek.. Kız karesım 3 e kadar evde.
ızın aldım.. ÖĞleden sonra eve gıdeceĞım...
Kızımla gezerız bıras:)

benimkiler çıkmış yine piyasaya kaydirigubbakcemile delikafadulden

günaydın kızlar nasılsınız,ben sıkı dyetteyim biliyosunuz,5 günde 5 kilo diyetiyle 4 günde 2,5 kilo verdim 3 yada 3,5 kiloyla bitirecem sanırsam.............................

gunaydınlar ben de bu gun temızlığe baslıcam perdelerı dantellerı yıkadım şimdi camlara baslıcam alışverısımı yapıcam yavas yavas hazırlıkları tamamlıcam

günaydın kızlarrr..

sizee bi kaç sorum var ve kafam baya baya karışık..
1.kağan artık kahvaltı yapmıyor..ne bulamaç ne ayrı yiyor..ve hiç düzen yok yani çok döke saça yemek yiyoruz..bu böyle gider diye çok korkuyorum..sizde durum nasıl..

2.yemeğini gezerek veye tezgahta sürekli birşeylerle oyalarak yediriyorum hiç doğru gelmiyor bana boş bulununca ağzını açıyor yani yemek yemesi gerektiği için değil..

böyle olmasın istiyorum..ne yapmalıyım kızlarrr yaa..

biz yumurtayı peyniri çok severiz eşimle kağan hiçyemiyorrrr offf(ıo-ğ*

masallah selınay ben sıkı dıyet yapamayanlardanım sanırım ama seloşun doğum gunune kadar 57 oldum 38 bedene gırdım dahada vermeye nıyetım yok bundan sonra

canım ben mayıs annesıyım benımkıde kahvaltı yemıyo aralarda elıne kaşar peynır bıskuvı falan verıyorum kemırsın dıye bıde uyurken öğlene dogru hazır kahvaltılık muhallebılılerden verıyorum barı ondan alsın vıtamınını dıye bıberon ıcıyosa bı dene
bencee
pütürlü benım kızımda yemıyo varı yoğu tarhanayla sebze corbası elıne sureklı elma ekmek falan verıyorum suyla beklıyorum basında böle böle alısıcak dıye beklıyorum kaydirigubbakcemile5

günaydın
egeyi uyuttum kahvemi aldım geldim:)
ama okadar yorgunum ki sabah yataktan kalkmakta zorlanıyorum
egenin yatağı yanımızda.ayağa kalkıp bağrınınca kalkıyorum

müge çorbaya ekmek doğrayıp verdin mi canım.
ben egeye bu şekilde başlamıştım sonra sonra yemekleri ezmeden vermeye başladım.
ama yinede küçük parçalar halinde oluyor diğer türlü yutamaz.
yemek suyunu daha fazla koyup taneleri daha az koysan zamanla çoğaltsan
yoğurdu yemeklerine ekleyebilirsin belki yoğurdun hatrına yer:)

yeliz bende dün egenin öğünlerini azalttım
ya şansım vardı yada bu şekilde istiyor
ve bugünde aynı şekilde denicem eğer yerse düzenimizi böyle kurcaz
yatarken muhallebi yada kaşık maması ver bence,ben öyle yapıyorum
gece daha uzun süre tok olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…